Kızlar Hamileyim... NE olur akıl verin bana bunalıyorum..

hendi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2011
374
2
66
Kızlaaaaaaaaaaaaarrr,
Hamileymişim, hemde 4 haftalıkmış.
Hiç beklemiyorken korunurken hamile kaldım.
Şu an şoktayım hiçbir şey hissedemiyorum.
Ne sevindim ne üzüldüm ne heyecanlandım.
Çok gerginim. Bir garibim. Yeni bir işe girdim ve patronum girerken gebelik düşünüp düşünmediğimi sormuştu. Düşünmüyorum dedim en az 2 sene.
Ne hissediyorum onu bile bilmiyorum. Kv hala bende evimde de rahat değilim. Ne yapacağım bilemiyorum. Eşime de o kadar hazırlıksız yakalandım ki sevincini boğazına dizdim diyebilirim resmen :14:
Ben hiç kendimi anne gibi hissetmiyorum kızlar. Hiç haızr değilim. Ne yapacağım ne olur bana akıl verin. :25:

Hazırlıksız yakalanmışsın şokunu anlıyorum ama bir de yıllarca bebek hasretinle yanan bayanların topiğini gir oku, ne gam kalır ne tasa o kadar zor durumda olanlar varki sadece o minnacık kalp atışını görebilmek için hayatından neler feda edebilecek insanlar var... bunları görürsen daha sıkı sarılırsın bebeğine.. allah kimseyi yavrusuz bırakmasın..

Kaç yaşındasın bılmıyorum ama hazırlıksız olabılırsın ama yıllarca ugrasıp her regl gununde husrana ugramaktansa rabbımın sana hedıyesını bınlerce sukurler edıp yavrunu dunyaya en guzel sekılde getırmek ıcın cabala derm ben :)
Hayırlı olsun

nasıl korunuyordun da korunurken hamile kaldın canım yaaa :44::44: yine bir kondom vakası mı bu da :1::1:
vallahi şükret ne diyim, keşke benim başıma da gelse...1 yıldan fazladır bebek için uğraşıyorum ama olmuyor :14::14: elle tutulur bir sebep de yok, hiç beklemeden geldiği için çok şanslısın, zmanla alışırsın anne olma fikrine de...

Kızlaaaaaaaaaaaaarrr,
Çok gerginim. Bir garibim. Yeni bir işe girdim ve patronum girerken gebelik düşünüp düşünmediğimi sormuştu. Düşünmüyorum dedim en az 2 sene.
Ne hissediyorum onu bile bilmiyorum. Kv hala bende evimde de rahat değilim. Ne yapacağım bilemiyorum. Eşime de o kadar hazırlıksız yakalandım ki sevincini boğazına dizdim diyebilirim resmen :14:
Ben hiç kendimi anne gibi hissetmiyorum kızlar. Hiç haızr değilim. Ne yapacağım ne olur bana akıl verin. :25:

oncelikle hayirli olsun. saglikli bir gebelik gecirip,saglikla ve mutlulukla bebisini kucagina alirsin insallah.

ben de ekim ayinda korunurken hamile kaldim. ama kocamla hem biraz korkarak,mutlulukla sarildik habere. sonra yilbasi gunu kurtaj olmak zorunda kaldim cunku bebisimin kalbi durmustu. tabii ki insallah benim yasadigimi yasamazsin. ama kocamla diyoruz bazen Allah surpriz verdi,surpriz aldi diye. kul plan yaparmis Allah gulermis ya..soka girmen normal,ama hic gerilme,sukret ve mutlu ol bence.hamileligin ilerledikce anne oldugunu hissedersin. ben de ilk basta anne gibi hissetmiyorum diyip kendim isuclu buluyordum. ama 6-7. haftada oksamaya falan baslamistim oldugu yeri,annem oksa hisseder demisti. bu bile beni biraz anne gibi hissettirmisti. maalesef 8. haftada kaybettik,ben 11e kadar oldugunu bilmeyip gene oksayarak tasidim bebisimi.

4 sene bebek istemedim istediğim gibide oldu 4 seneden sonra hamileyim birkaç gündür hareketlerini hissediyorum o kadar güzel bir duyguki anlatamam biran önce kucağıma almak için sabırsızlanıyorum . keşke bu kadar beklemeseymişiz diyorum kendi kendime doğurduktan sonra hiç pişman olmayacağını düşünüyrm

beklemediğiniz bir olay olduğu için böyle hissediyorsunuz muhtemelen
annelik için değil sadece hayatınızda yaratacağı değişikliklere hazır değilsiniz
inanın onu o kadar seveceksiniz ki ilerde böyle düşünmüştüm diye kendinize kızacaksınız,inşallah rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip eder
istemediğiniz halde ona bişey olursa hayatınızda yaratacağı kötü değişiklik şimidiki duygularınızı aratabilir :34:
Rabbim biran önce yüreğinize onun sevgisini ve heyecanını versin inşallah
birde isteyipte sahip olamayanlara da sizinki gibi sürpriz yapsın inşallah...

Amin. Sağolun güzel dilekleriniz için. Kendime bir kitap aldım şimdi onu okuyorum. O kadar cahilim ki bu konuda. Bugün de patronuma söyleyeceğim gebe olduğumu. İnşallah işten çıkarmazlar beni :26:
Benim ablamında kalmaması için bir sebep yok ancak 1,5 senedir o da hamile kalamıyor. O kadar üzülüyorum ki. Akrabalarımızı aradık mesela benim hamile olduğumu söylemek için herkes ablam sandı. Kız üstüste ben değilim ben değilim dedi de millete dank etti.
Allah ablama da, nerde isteyen de varsa hepsine nasip etsin bebiş inşallah.

Kızlaaaaaaaaaaaaarrr,

Merhaba,bende senin gibi korunurken hamile kaldım henüz 7 aylık evliyim.aslında içimde farklı bi sevinç ve heyecan hissettim ne yalan söyleyim ama eşimin bakışı benden çok farklı oldu saatlerdir forumda herkesin yazdıklarını okuyorum okudukça içim acıyor.belki de en güzel ve özel şekilde yaşamam geren şeyleri bu şekilde yaşamak çok canımı acıtıyor.amacım kimsenin canını sıkmak değil lütfen kusura bakmayın ama bi şekilde birileriyle paylaşmam lazım yoksa deli olucam.

Merhaba,bende senin gibi korunurken hamile kaldım henüz 7 aylık evliyim.aslında içimde farklı bi sevinç ve heyecan hissettim ne yalan söyleyim ama eşimin bakışı benden çok farklı oldu saatlerdir forumda herkesin yazdıklarını okuyorum okudukça içim acıyor.belki de en güzel ve özel şekilde yaşamam geren şeyleri bu şekilde yaşamak çok canımı acıtıyor.amacım kimsenin canını sıkmak değil lütfen kusura bakmayın ama bi şekilde birileriyle paylaşmam lazım yoksa deli olucam.

eşin nasıl karşıladı ki canım ne tepki verdi? anlat burdaki tüm okuyan kızlar sana fikir verirler bende dahil elimizden geleni yaparız.

öncelikle hayırlı olsunn :))
canım su an beklemediğin için öylesin ama küçük mucizenizin vakti gelmiş demekki bekleyememiş :)
kesinlikle aldırmaya kalkma sakınn bırak çık işten çok mu önemli işin bebeginden.. burada neler okuyorz
bebegi olmayanlar... eşi bebegini istemedi diye neler neler yapanlar.. kıymetini bil canım bi iş için veya zamanı var diye sevinememişin bile bak sene.
mutlu olmaya sevinmeye bak canımm bırak işi gücü zamanı rabbimm sizin için bu zamanı uygun görmüş

Kızlaaaaaaaaaaaaarrr,

valla canım senin yaşadığın durumun aynısını bende yaşadım 4 ay önce öğrendiğimde 1 aylıktı ve evli de değildim ne yapıcağımı bilmiyodum ama ona da kıyamazdım üstelik ünv.ye gidiyordum fakat nasıl olduysa herşey yoluna girdi başarmak istedik eşimle ve başardık düğünümüzü de bebişimle yaptım şimdi 5 aylık bazen herşey kolay olmcak gibi geliyor ama onu kollarıma aldığımda herşeyi unutucağımı düşünüyorum ..

Son düzenleme:
valla canım senin yaşadığın durumun aynısını bende yaşadım 4 ay önce öğrendiğimde 1 aylıktı ve evli de değildim ne yapıcağımı bilmiyodum ama ona da kıyamazdım üstelik ünv.ye gidiyordum fakat nasıl olduysa herşey yoluna girdi başarmak istedik eşimle ve başardık düğünümüzü de bebişimle yaptım şimdi 5 aylık bazen herşey kolay olmcak gibi geliyor ama onu kollarıma aldığımda herşeyi unutucağımı düşünüyorum ..

ben de üniv.deydim ve bıraktım bebek için. ben de çok şaşkındm şimdi 2 aylık çok mutluym rabbim hayırlısıyla kucagma almayı nasip eder inşallah herkese nasip olr:54:

şu anda bende hamile kalmayı okadar isterdimki.ama çok zor hatta imkansız.eşim işe giderken kapıda baba dye ağlaması,zil sesini duyunca baba diyerek koşması,emzirebilmeyi,koklayabilmeyi.......daha neler neler.bunlara hasret geçen 8-9 yıl.daha ne kadar sürer bilmem.rabbim daha fazla bekletmeden bebeğim gelsin inşallah.öyle 5 6 tana değil bir kız bir oğlum olsun razıyım.

Kızlaaaaaaaaaaaaarrr,

[/B Merhaba canim Bence o senin kismetin isi herzaman bulursun
Ama senden bir parca sakin ol bence iyi dusun derim
:emir_bebek:

Back
X