Kizlar hamileyim:))Sakin umudunuzu kaybetmeyin

secil28

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2010
83
2
96
İstanbul
Gecen ocak ayinda korunmayi biraktik 1 bucuk yillik evliydik o zaman. İnsan hemen olucak saniyor tabi haziran ayina kadar bekledik olmayinca esim sperm testi yaptirdi sayi hiz morfoloji hepsi olmasi gerekenin cok altinda.Varikosel varmis bide hafifte olsa.Birkac doktorla gorustuk ameliyattan once vitamin kullanmamizi onerdiler hem vitaminlere hemde normal denemelere devam ettik bizde...
Eylul ekim gibi idrar yollari enfeksiyonu gecirdim ve bi jinekolaga gittim oncesindede cok kez gitmistim ama sadece o doktor rezervimin azaldigini acil tup bebek yapmam gerektigini soyledi.Artik cift tarafli bir sorunumuz vardi ve beklememeliydik.İlk denemede iyi embriyolar sonuc 0 ikinci deneme embriyolar 4. Gun gelisimlerini durdurdular ucuncu deneme 3. Gun iyi olan embriyolar 4. Gun yine yavasladi ama transferim oldu grade2 kalitesindeydi embriyolarim sonuc negatif
Dorduncu denememde haziranda oldu canim doktorum moralini yuksek tut hersey iyi olucak dedi sadece yumurta toplama oldu embriyolarim donduruldu transfer icin temmuzda aradim hayir yazin tadini cikar kafani dinle sonra transfer dedi eylul adetimle baslayacaktik bantlar alindi ilaclar alindi ama ben agustosta dogal yolla hamileyimmm Allahima binlerce sukur hic beklemedim bir anda yolladi mucizemi
Lutfen sizde umudunuzu kaybetmeyin basit sorunlarimiz yoktu bizim gercekten herseyin bir vakti zamani varmis bu arada 3 merkezde istanbuldaki en iyi merkezlerden

Son düzenleme:

canım tebrik ediyorum. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. gerçekten hepsi vakti zamanını bekliyor. sabır, dua önemli. ve hep pozitif olmak. inş Rabbim herkesi bebeğine kavuşturur.

Canim yaa bu nasil güzel umut verici bir haber maşallah Hep diyoruz vakti zamanı var ama stres yapmadan duramıyoruz. Kafanda atınca meleğinde gelivermiş Rabbim rahat bir hamilelik geçirip sağlikla kucağına almayi nasip etsin benim de transferden sonra 5. Günüm Allah'im bana da isteyen herkese de nasip etsin. Canim elini göbişine koyup bizim için de bebişinle dua eder misin

canım tebrik ediyorum. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. gerçekten hepsi vakti zamanını bekliyor. sabır, dua önemli. ve hep pozitif olmak. inş Rabbim herkesi bebeğine kavuşturur.

Cok tesekkur ederim canim gercekten sabir ve dua en onemlisi insallah hepimiz saglikla aliriz kucagimiza... Rabbim isteyen herkese nasip etsin

canım benim her zaman umut olmalı sende benim umudumu artırdın bende 2 .tüp bebek için araştırmalardayım kendimi bırakıyım diyoram biraz düşünmeyim diyorum ama aklımdan çıkmıyor bugünden sonra ocak a kadar bırakacağım düşünmeyi ...rabbim mucizeni sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım benim eşimdede morfoloji 2 çıktı sayımız hızımızda düşük sizin morfoloji nasıldı paylaşırmısın

O kadar normalki yaptigimiz stres bu duyguyla dogmusuz insanin elinde olmayan birsey tek dusundugun o oluyo acaba birgun anne olabilecekmiyim... Etmezmiyim insallahhh sende pozitif sonuc alicaksin Allahim dileyen isteyen herkese nasip etsin

Morfolojimiz hep yuzde1di canim ilk ve ikinci denemede sayimiz 20 milyona yakindi ama son ikide hep 5 milyon esimin babasi kanser oldu subatta ve zor gunler gecirdi ben ona bagliyorum bu dususu hareketi hatirlamiyorum ama ileri hiz ve yerinde hareket yuzde 30u gecmez ama sperm degerleri cok degisken birsey biz bunu biliyorduk esimden cok benim rezerve uzuluyordum ben o yuzden hic takma kafana
Tum dileklerin icin tesekkur ederim daha yolun cok basindayim insallah kucagimada almak nasip olur... Sende soylemesi kolay biliyorum ama olucagina inan sakin pes etme insallah sende yazicaksin burdan hamileyim diye:)

canım gözün aydın olsun ALLAH tamamına erdirsin inşallah bende 2 tüp 1 dondurulmuş ile denedim ama koca bir negatif senin gibi bende bekliyorum bir mucize ama yok yok yok olmuyor işte 5 sene böyle bitti bu senede yine bomboş bir kış bomboş bir hayat ve sessiz ev beni bekliyor kendimi çok kahrediyorum en sonunda hipertiroid hastası oldum ne yapacağımı bilmiyorum benim de eşimde sorun vardı morfoloji hiç 2 ye bile çıkmadı hep 1 de kaldı bazen morfoloji bile değerlendirilememişti sayı o kadar azdı ki bende sorun yoktu çok şükür ama tüp bile tutmadı 2.dondurulmuşlarla tutmuştu o da zaten 2 gün sürdü değerler hızla düşmeye başladı canım sen bize umut oldun inşallah bizde senin gibi birgün bu mutluluğu yaşarız her gün ağlamaktan ne göz yaşım kaldı ne de dermanım eşimde artık benim ağlamamdan bıktı usandı yeter artık olmasa olmasın biz birimize yeteriz diyor ama gel gör ki için öyle söylemiyor çünkü eşim çocukları çok sever komşunun kızını ister benden gelsin seveyim diye yeğenlerine o kadar düşkün ki anlamatam ne yapacağımı ne düşüneceğimi bilmiyorum ALLAH ım ne olur ben ve benim gibilere böyle bir mucize ver böyle haberleri okuyunca bir umut bekliyorum işte neyse seninde kafanı şişirmeyim ben kusura bakma çok doluyum

Amin canim insallah...O kadar iyi anliyorumki seni hepsini yasadim cunku mayista en yakin cocukluk arkadasim evlendi bizdeki sorunu bilmiyor esim soylememi istemedi konusuyoruz evinde cocuk konusu acildi dediki benim esimde sorun var agir varikosel ameliyatsiz asla cocuk olmaz demis doktorlar evlenmeden oncede soylemis cocuk zaten ve kabullenmis kasim gibi ameliyat olucak ondan sonra bakicaz ya dogal ya tup dedi 3 doktor gezmis cocuk 1ide hem profosor hem tanidik neyse uzatmiyim pat temmuzda arkadasim hamile inanirmisin oyle bi garip oldumki hem cok sevindim hemde kendim icin uzuldum ama bak sadece 1 ay sonra bende hamileyim
Evet doktorlar cok onemli cogumuz onlar sayesinde evlat sahibi oluyoruz ama veren Allah unutma... Esine destek ol evliligine zarar verme ve mutlaka keciboynuzu havuz suyu quenzim q10 ve cinko kullandir esine insallah sende yavruna kavusucaksin

kızlar eşim prxood plus a başlayacak ona ek cinko kullansa acaba bi zararı olur mu yada aranızda bu hapla prxood plusla başka vitamin desteği kullananlar var mı

kızlar eşim prxood plus a başlayacak ona ek cinko kullansa acaba bi zararı olur mu yada aranızda bu hapla prxood plusla başka vitamin desteği kullananlar var mı

Esimde bi ara kullandi proxeed plus ama gncnin arginmax daha iyi geldi sanki onun yaninda cinko ve quenzim q10 kullandi.cinko normalde var icinde proxeed plusun ama ben dusuk mglik cinko verdim yine her aksam

Ah ah bende birgün buraya yazar mıyım acaba hamileyim diye inan hiç umudum kalmadı artık hep inanıyorumdum heryıl kesin bu sene olacak diye ama olmuyor ALLAH bize nasip etmedi bu böyle bir şeyi ne yapayım bilmiyorum benden 6 yaş küçük yeğenimin çocuğu okula başladı benim eltimin 16 seneden sonra oldu geçen sene küçük eltimin oldu çocuğu bu senede görümcemin o da yine tedaviyle yeni aldım haberini inan hem yıkıldım hem sevindim onun adına ama bir taraaftan da kendime bakıyorum bir tek ben kaldım ortada çocuksuz ortada herkes çocuğunu severken bende onlara bakıp kalacam inan onlara gidesim gelmiyor hiç kimseyi göresim gelmiyor yani şu anda psikolojik olarak yıkıldım aslında onları istememezlik değil benim ki inan bana belki saçma gelir insanlara ama onların olmaması benim için bir teselli idi diyordum bak onların da olmuyor ne yapayım ALLAH bizim de yüzümüzü güldürür diyordum ama ne yazık ki olmadı hiç olmayacak zaten bunu da biliyorum ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Rabbim sağlık sıhhatle kucağına almayı nasip etsin darisi biz isteyenlerin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…