Canım baya net ya benimde böyle netti hayırlısı olsun inşallah hamilesindirbugün adetimin gecikmesinin 2. günü. bende hemen sabah ilk idrarla evde test yaptım görseli ekliyorum. iki çizgi çıktı. hatta inanamadım 2 defa tekrarladım testi. sabah da kan vermeye gittim ama inanamıyorum. 1.5 yıldır uğraşıyoruz olmuyordu.
Hayırlı olsun canım sağlıcakla gelsin gayet net pozitifbugün adetimin gecikmesinin 2. günü. bende hemen sabah ilk idrarla evde test yaptım görseli ekliyorum. iki çizgi çıktı. hatta inanamadım 2 defa tekrarladım testi. sabah da kan vermeye gittim ama inanamıyorum. 1.5 yıldır uğraşıyoruz olmuyordu.
güncelleme nasıl yapılıyor bilemedim kızlaaar hepinize teşekkür ederimmmm. kan sonucum 345 çıktı gebe görünüyorum ama hala mutluluğumu tutmaya çalışıyorum kimyasal ya da dış gebelikse falan diye. bunlar olsa ne gibi belirtileei olurdu acab abugün adetimin gecikmesinin 2. günü. bende hemen sabah ilk idrarla evde test yaptım görseli ekliyorum. iki çizgi çıktı. hatta inanamadım 2 defa tekrarladım testi. sabah da kan vermeye gittim ama inanamıyorum. 1.5 yıldır uğraşıyoruz olmuyordu.
Son durum nedir sonuç çıktı mıbugün adetimin gecikmesinin 2. günü. bende hemen sabah ilk idrarla evde test yaptım görseli ekliyorum. iki çizgi çıktı. hatta inanamadım 2 defa tekrarladım testi. sabah da kan vermeye gittim ama inanamıyorum. 1.5 yıldır uğraşıyoruz olmuyordu.
Sizin belirtileriniz neler. Kimyasal ve dış gebelik belirtilerinş ayırt edebiliyorum geçirdiğim içingüncelleme nasıl yapılıyor bilemedim kızlaaar hepinize teşekkür ederimmmm. kan sonucum 345 çıktı gebe görünüyorum ama hala mutluluğumu tutmaya çalışıyorum kimyasal ya da dış gebelikse falan diye. bunlar olsa ne gibi belirtileei olurdu acab a
Sizin belirtileriniz neler. Kimyasal ve dış gebelik belirtilerinş ayırt edebiliyorum geçirdiğim içinh
Sizin belirtileriniz neler. Kimyasal ve dış gebelik belirtilerinş ayırt edebiliyoru
eveeet hamileyimmmm
halsizlik vardı bende minik minik kaşık ağrıları hatta sızlamaları desek daha doğru ağrı deyince çok sancılı bi ağrıymış gibi algılanıyor. yattığım yerden kalktığımda baş dönmesi yaşadım. başka da bi belirti yaşamadım açıkçası. ama halsizlik çok fazlaydı bi ara bacaklarım bedenimi taşımıyamıyordu sanki. hala halsizlik var amaSizin belirtileriniz neler. Kimyasal ve dış gebelik belirtilerinş ayırt edebiliyorum geçirdiğim için
çok teşekkür ediyorummm amin inşallahCanım tebrik ederim gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrunu
evet öyle yapmaya çalışıyorum ama çok da korkuyorum kimyasalsa diye. 1.5 yıldır uğraşıyoruz çünkütebrik ederim kötü düşünme güzelliklere odaklan
Tebrik ederim sağlıkla bebişinizi kucağınıza alırsınız inşallahbugün adetimin gecikmesinin 2. günü. bende hemen sabah ilk idrarla evde test yaptım görseli ekliyorum. iki çizgi çıktı. hatta inanamadım 2 defa tekrarladım testi. sabah da kan vermeye gittim ama inanamıyorum. 1.5 yıldır uğraşıyoruz olmuyordu.
teşekkür ederim amin inşallahTebrik ederim sağlıkla bebişinizi kucağınıza alırsınız inşallahbugün benimde gecikmemin 2.günü hala olmadım sizde böyle gecikme günü adet olacak gibi ağrı yaşadınız mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?