- 15 Ekim 2015
- 364
- 241
- 33
Kızlar ben gebelikle ilgili çoğu şeyi buradan öğrendim, sayfalarda deli gibi bende olan gebelik belirtilerine baktım 2 ay kendimi hamileyim diye kandirip belirtileri yaşadım şimdi hamileyim ve sizinle erken gebelik belirtilerimi paylaşmak istiyorum bence gebelikte önemli olan herkesin dediği gibi acaba var mı var mı diye stres yapmamak stresi bıraktığım ay hamile kaldım sonra iliskiye girdiğimde popomun altına yastık koyarak sabaha kadar uyuduğum ilişkimde hamile kaldım, benim ilk belirtim göğüs agrisiydi yumurtlama dönemimde iliskiye girdim ve 2 gün sonra goguslerim sancidı ağrıdı üzerine yatamiyordum şaşırdım hatta bu kadar erken agrir mi diye, sonra beyaz akintim olmaya başladı iliskiden 4 gün sonra sonraki günlerde beyaz akıntı yerini sarimsi akıntıya bıraktı, adetime 6 gün kala istahim aşırı derece açıldı ne bulsam 5 dk içinde bitirir oldum ki o kadar yemeğe düşkün bi insan değilim. adetime 7 8 gün olmasına rağmen adet sancisi gibi kasiklarim bacaklarim ağrıdı ve Sürekli midem kaziniyor. Dün adetinden önce gebelik testi yapanlar topigini okuyordum baktım gerçekten adetinden önce çift çizgiyi görenler olmuş ben geçen ay da yapmıştım 4 gün varken ama hiç biseu cikmamisti tekrar denemek istedim yazilanlardan gaz alarak çıktım 3 milyonluk basit testlerden aldım ve çift çizgiyi gördüm bugün de doktorumuza gittik kan testiylede onayladık gebeligimizi daha minicikmış ama inş haftaya kadar büyür. Allahım isteyen herkese nasip etsin kimseye çocuk aratmasin. İnş kucaklariniz bebislerle dolar hepinizi öpüyorum