Ha bide magnezyum hapi ic günde bi defa aksamlari ic bel agrisina ve uykudaki bacak kramplarini keserzararlı yiyecekler yararlılar neler nelere dikkat etmeliyiz kan verdim kesin varsa 1 aylık
Ben dayanamayip cigköfte yemistim ama cok canim cekmisti herkez yiyince :)zararlı yiyecekler yararlılar neler nelere dikkat etmeliyiz kan verdim kesin varsa 1 aylık
Canim nasıl sonuçların? Bende 2 gün oldu öğrenelim sürekli bu konuyu araştırıyorum.E="hadinur, post: 47138558, member: 532362"]zararlı yiyecekler yararlılar neler nelere dikkat etmeliyiz kan verdim kesin varsa 1 aylık
kan yönünden eksiğin yok demekki ama istersen bir sor doktoruna çok kan alınmiş normal dogummu düşünüyorsunDoktorum kan ilacı magnezyum vs vermedi bana 6 7 tüp kan alindi baktk sonuclara dedi birsey söylemedi :/
Evet bir sorun olmazsa evetkan yönünden eksiğin yok demekki ama istersen bir sor doktoruna çok kan alınmiş normal dogummu düşünüyorsun
İciyorum canım sagol cift rahimliyim düsuk ve erken dogum riski oluyormus insallah sorunsuz zamaninda dogm yaparmsüpersin inşallah bir sorun olmaz bol su iç ve bol yürüyüş yapmanı tavsiye ederim.
inşallah sorunsuz ve sağlıklı bir sekilde bebeğini kucağına alırsın.İciyorum canım sagol cift rahimliyim düsuk ve erken dogum riski oluyormus insallah sorunsuz zamaninda dogm yaparm
Kafein tüketmemeye calisiyorum nane yemem de uzanma vs oluyor bazn hatta dün avmin x r cihazindan gectim unuttumda insallah birsey olmazinşallah sorunsuz ve sağlıklı bir sekilde bebeğini kucağına alırsın.
Kafein tüketme sakın yüksek yere uzanma birde tam emin degilim ama nane yerken dikkat et hamilelik başlarında dikkat etmek gerekiyor demislerdi tsm emin degilim kulaktan dolma bsi :)
Misafirm gelse de sagolsunlar yardimci oluyorlar annem hic birsey yaptirmiyor p.tesi pelvik usg cekilcem iste insallah vajinadn cekmezleryok yok bsi olmaz ilk zamanlar bilmeden bendd geçmiştim. sen sadece uzanmana dikkat etmeye calis mümkün oldugunca ben gelen misafirimden rica ediyordum 4. aya kadar
Sagol canım ya tutuyorum elimden geldigi süreceinşallah canım. Sen stres yapma hiç icini rahat tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?