Bebek Beslenmesi kızlar hamileyken nasıl beslenmek gerekiyo

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

hadinur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2013
663
181
103
35
zararlı yiyecekler yararlılar neler nelere dikkat etmeliyiz kan verdim kesin varsa 1 aylık

Sakatat yemeyin diyo türk doktorlari ama ben yedim özellikle beyini cok yedim.
Mayonez salam sosis ton baligi sucuk cigköfte az pismis et ve bu tür seyler yeme cünkü bunlar cig et.
Kesinle sevmesen bile günde en az 2 yemek kasigi pekmez ye cünkü hamileliginde demir eksikligi olabilir pekmez bunu takviye eder ve bebege iyi gelir kemikleri güzel gelisir.
Süt yogurt yumurta balik ve peyniri zaten biliyondur söylememe gerek yok.
Folikasiti aksatma
Cilek ve muzu cok ye
Ceviz ve findik bide

E="hadinur, post: 47138558, member: 532362"]zararlı yiyecekler yararlılar neler nelere dikkat etmeliyiz kan verdim kesin varsa 1 aylık[/QUOTE]
Canim nasıl sonuçların? Bende 2 gün oldu öğrenelim sürekli bu konuyu araştırıyorum.
Cips kola v.s fastfood yeme günde en az 2.5 lt. Şu iç mutlaka pastörize süt ve pastörize sütten elde edilmiş peynir tuket çiğ et içeren besinler tüketme. Başka aklıma geldikçe yazarım henüz doktora gitmedim ben kan testimi yaptırdım bayram sonrası ilk muayene için gidicem

va
E="hadinur, post: 47138558, member: 532362"]zararlı yiyecekler yararlılar neler nelere dikkat etmeliyiz kan verdim kesin varsa 1 aylık
Canim nasıl sonuçların? Bende 2 gün oldu öğrenelim sürekli bu konuyu araştırıyorum.
Cips kola v.s fastfood yeme günde en az 2.5 lt. Şu iç mutlaka pastörize süt ve pastörize sütten elde edilmiş peynir tuket çiğ et içeren besinler tüketme. Başka aklıma geldikçe yazarım henüz doktora gitmedim ben kan testimi yaptırdım bayram sonrası ilk muayene için gidicem[/QUOvar cnm kese gozuktu bayram tatilinden sonra kalp dinlemeye gidevrz insallah atar

Bende yarın tam 6 haftalik olcam :) doğal yemeye özen göster canim az pişmiş et yeme...folik.asiti ihmal etme...

Kan ilacı verdiyse doktorunuz ihmal etmeyin derim ben 1.5 aybince doğum yaptim ve kan ilacımı düzenli almadığım icin kansizlik oldu doğum sonrasında.

işlenmiş et yeme
mayonez ketçal gibi seylerden uzak dur
fast food tipi beslenme

Doktorum kan ilacı magnezyum vs vermedi bana 6 7 tüp kan alindi baktk sonuclara dedi birsey söylemedi :/

İciyorum canım sagol cift rahimliyim düsuk ve erken dogum riski oluyormus insallah sorunsuz zamaninda dogm yaparm
inşallah sorunsuz ve sağlıklı bir sekilde bebeğini kucağına alırsın.
Kafein tüketme sakın yüksek yere uzanma birde tam emin degilim ama nane yerken dikkat et hamilelik başlarında dikkat etmek gerekiyor demislerdi tsm emin degilim kulaktan dolma bsi :)

Kafein tüketmemeye calisiyorum nane yemem de uzanma vs oluyor bazn hatta dün avmin x r cihazindan gectim unuttumda insallah birsey olmaz

yok yok bsi olmaz ilk zamanlar bilmeden bendd geçmiştim. sen sadece uzanmana dikkat etmeye calis mümkün oldugunca ben gelen misafirimden rica ediyordum 4. aya kadar

yok yok bsi olmaz ilk zamanlar bilmeden bendd geçmiştim. sen sadece uzanmana dikkat etmeye calis mümkün oldugunca ben gelen misafirimden rica ediyordum 4. aya kadar
Misafirm gelse de sagolsunlar yardimci oluyorlar annem hic birsey yaptirmiyor p.tesi pelvik usg cekilcem iste insallah vajinadn cekmezler

normal doğum ile ilgili sormak istediğin bsi olursa yazabilirsin bana ne zaman istersen elimden geldigince yardimci olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…