kızlar hamileyken saç boyatma hakkında ne düşünüyoruzz

çok zararlı derken ????

3 aydan sonra bütün doktorlar izin veriyor...bitkisel olanları tercih edebilirsin bence bu kadar insan boyuyor ben daha boyadan basıma su geldi diyeni duymadım

3.aydan sonra bitkiselle boyatmaya izin vermişti benm doktorum.ama her ay boyatmadım.3 ayda bir boyattım bi sorun olmadı boyadan dolayı

Sonuçta boyatmak kimyasal bir işlem.Saç derinizden kana nüfuz ediyor. Bir yerde okumuştum, boyatmadan önce ve boyadan sonra yapılan kan tahlilinde değerler arasında çok fark olduğunu.Ben riske atmadım. Neredeyse bir sene önce saçımı kendi rengine boyattım.

ben boyanın zararlı olduğunu düşünüyorum, boyattım bişey olmadı lafına gelince de illa ki belirli gözle görülebilen bi zarar vermesi gerektiğini düşünmüyorum boyanın, sizin farkında olmadığınız bi zararı vardır diye düşünüyorum. sonuçta derinize nüfuz ediyo ve boya işlemi boyunca o kokuyu soluyorsunuz, ben güvenemedim ve boyatmadım.

bence boyatmayın arkadasın deıdıgıne katılıyorum gozle gorulebılır zarar omasına gerek yok illaaa

Bir zararı olsa bir Dr da çıkıp derki boyatmayin. Ben simdiye kadr boyatma diyen bir Dr duymadım. Mutlaka literatürlerde de araştırılmış uzun donem sonuclarına bakılmıştır
Tabi cok sık boyatmamak kaydıyla boyatilir bence

Ben 6 ay bittikten sonra bir de bayramdan önce olmak üzere iki defa bitkisel boya kullandım ama doktoruma sordum başhekimdi üstelik doktorum boyatabilirsin dedi zararlı olsa demezdi...

valla doktorlar izin veriyorda 3 kuaföre sordum onlar boyamak istemedi. bende ay sonunu bekliyorum. doğum yapar yapmaz boyatacağım

Amonyaksiz boya ile boyanabiliyor. Istediginiz kaynagi arastirabilirsiniz.

Sehir efsaneleriyle kendinizi bos yere kasmayin.

dr.um bana 3. aydan sonra boyatabilirsin demişti ama içime sinmediği için boyatmamıştım. başımda 1 karış boyası gelmiş röfleyle dolaştım 9 ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…