kızlar hamişim ama dün akşam belli belirsiz kırmızı kanamam oldu

evremlaru

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2009
151
0
96
İstanbul
benim gibi olan varmı arkadaşlar dün akşam tuvaletten çıktıktan sonra çok az miktarda belli belirsiz kırmızı kanama oldu yani peçeteyle sildiğimde peçeteye geldi yani tuvaleti yaparken gelmedi peçeteyi silerken geldi ama 1-2 defa tuvaletten sonra sildim geldi.sonradan gece ve bugün birşey yok normale döndü hiç birşey yok ama aklıma takıldı 5+0 haftalık hamileyim ne olur birşey söyleyin çok aklıma takılıyor bir şey olurmu diye

geçmiş olsun.doktoruna gözükmeni öneririm.ultrasonda kese görülüyor muydu?ultrasonla bakar.b-hcg düzeyini ister.bir çok neden olabilir.hiçbir problem olmayadabilir.dinlen.olabildiğince yat.progesteronda önerebilir doktorun.sen mümkünse doktorunla görüş hemen.tekrar geçmiş olsun

keseyi perşembe günü gördük cnm çok az belli belirsiz olduğu için doktoru aramadım ama devam ederse arayacağım allaha şükürler olsun şuan hiç birşey yok eski haline döndü

keseyi perşembe günü gördük cnm çok az belli belirsiz olduğu için doktoru aramadım ama devam ederse arayacağım allaha şükürler olsun şuan hiç birşey yok eski haline döndü

hiçbir şey yoktur canım inşallah bütün hamileligi boyunca kanaması yogun olupta dogum yapanlar var canım sen bugünün tadını çıkar hatta benim içinde göbüşünü okşa dua et selametle

çok tatlısın ya ne kadar güzel moral veriyorsun bana iyi ki varsın iyi ki cvp yazdın çok sağol ya
aklıma düşük bile olurmu diye geliyorduda düşük olanın çok kanaması olurmuş benim öle abartılacak kadar değilki çok ama çok az miktarda önemsenmez yani tatlım

canım içini ferah tut bitanem ama doktorunlada muhakkak görüş bendede kanama olmuştu ama doktorum bir iğne vermişti kesilmişti canım hiç canını sıkma bitanem bebişini üzme

sevgili evremlaru inşallah kanaman devam etmez canım allaha şükür kanaman çok değilmiş
sen yine kendine dikkat et olur mu az kanama olunca çok önemli değilmiş ama yine de insan tedirgin oluyor inşallah herşey yolunda giderde kavuşursun hayırlısıyla bebeğine

iyisin iyi hadi bize naz yapıyosun demiiiiiiiiiiiii neyse senin degil ama bebeişinin nazını çekeriz burdayız

Yumurta döllendikten sonra anne rahmine kadar bir yola çıkar. Yol sonunda anne rahmine gelir ve kendine gelişip büyüyebileceği bir yer seçer. Bu yer genellikle kendini iyi besleyecek ve rahat edeceği damalarla aasında bi yerdir. Damarlara tutunma aşamasında damara değerken küçük kanama yaşanabilir. Buna yerleşme kanaması derler. Tıp sayfalarında yada uzman tv de araştırırsan mutlaka göreceksin. Endişelenme yani.

: Hepınız Çok tatlısınız ya ne kadar morel verdınız bana bırde ıŞteyım ya herlde ayakta kaldıĞım ıÇınde kanamam olmuŞ olur dıye dÜŞÜnÜyorum eve gıdınce de zaten hemen yatıyorum dınlenıyorum

EndıŞelenmıyorum da korkuyorum bır Şey olur dıye bırde 3 seneden sonra yaptırdım tÜp bebeĞı onu kaybetmek ıstemıyorum yanı

merak etme bende 2.5 seneden sonra dün öğrendim şimdi ikiz bebeklerime hamileymişim
onları çok seviyorum daha kalp atışlarını bile duyamadım ama hissediyorum onları, darısı Rabbim tüm kucakları boş olan anne olmak isteyen arkadaşların başına en kısa zamanda Yarabbim

:dance:
ayyyyyyyyyyyy çok mutlu oldum allah kucağına nasip etsin.darısı başımıza

evremlaru.....hiç korkma........benim akrabamın başından 1 ay önce böyle bir şey geçti......aynı senin dediğin gibi silince peçeteye gelen kanama......hiç bir şey olmadı.....şu anda hamileliği sağlıklı devam ediyor........sen progestan olarak iğnemi,jelmi,kapsülmü kullanıyorsun........

kızlar bendede 4 tüpbebek tedavimdede 8 saatte bir iki progestan tablet yutuyordum ama afedersiniz çok yogun ishal oluyordum.doktorumda şaşırıyordu herkesde butabletler kabız yapıyor diye.vajinadan kullandıgımda afedersiniz genital bölgem dayanamılayacak şekilde yara olduki anlatamam ağlıyordum resmen üç dört gün ara verip yaralar iyilaşşin diye progestanın ignesini vurdurdu doktor bu seferde bacagımı kıvışlatamaz taş gibi oluyordum bunların hepsi kan testine kadar olan günlerde oldu tabi hepsindede sonuç hüsran tahlilde negatif çıkardı ben daha bu ağrılarla baş başa kalırdım benim gibi bu ilaç etkileşmelerini yaşayanlar varmı yazarken bile tekrar yaşıyorum offfffffffffff offffffffffffffffff

O kanama bendede oldu canim hatta bi kac defa oldu bi 5-6 haftalikken oldu birde 11 haftada oldu,cok fazla olmadigi surece birsey olmazmis.. Haliyle gebelik hormponlarinin artmasiyla kanlanmada artiyor rahimde,bazen damara denk gelebiliyormus catlatabniliyormus onun icin oluyormus bu kanamalar korkma birsey olmaz insallah.. Sen genede onlemini al,bvol bol dinlenmene bak bence.. Gecmis olsun. )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…