• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar hamişim

evremlaru

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2009
151
0
96
İstanbul
kızlar değerim 109 çıktı bende hamişimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm allah benim gibi isteyen herkese nasip etsin ama 2 gün sonra tekrardan çağırdılar sonuçta bir değişiklik olmaz inşallah

Tebrikler arkadaşım...Yazdığın belirtilerden senin hamile olduğunu tahmin etmiştim...Rabbim bebeişini sağlıkla kucağına aldırsın...

kızlar değerim 109 çıktı bende hamişimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm allah benim gibi isteyen herkese nasip etsin ama 2 gün sonra tekrardan çağırdılar sonuçta bir değişiklik olmaz inşallah

bu kadar olur degerlerimiz aynı cıktı bende hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmm:CüvCüv: rabbım hayırlısıyla bebıslerımızı kucagımıza almayı nasip etsin...:emir_bebek:

tebrik ederim arkadaşlar ,

Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin. Bende 10 gün yaptırdım ve 91 çıktı .yarın tekrar istedi katlayıp katlamadığını görmek için ama bu 12 gün beklemekten çokkk daha zormuş

:nazar:

canım benimm çok sevindim tebrik ederim:nazar:a.s.

şimdi en baştan bir daha anlatırmısın belirtilerin ne oldu nerde test yaptırdın sonuç aynı gün çıktımı, kendinde hissettiğin farklılıklar neler, ne zaman test yaptırdın aklına gelen herseyi anlat işte öptüm çok

kızlar hamiş arkadaşlarımın hepsini tebrik ederim rabbim herkese nasip etsin benimde bugün 10. günüm bende hamişim değerim 386 rabbim bu duyguyu herkeslere nasip etsin inş. dualarım sizler için.

benimde 11. gün değerim 86 12. gün değerim 110 inşallah böyle artarak devam eder çok korkuyorum bi sorun çıkacak diye

kızlar hamiş arkadaşlarımın hepsini tebrik ederim rabbim herkese nasip etsin benimde bugün 10. günüm bende hamişim değerim 386 rabbim bu duyguyu herkeslere nasip etsin inş. dualarım sizler için.

canım büyük ihtimal ikiz seniinki. benim değer 12.gün 376 ydı ve ikiz bekliyorum şimdi umarım senıkıde öledir.Hayırlı olsun

canım seninki byük ihtimal ikiz benimde 12.gün değerim 376 ydı ve ikizlere hamileyim.Allah tamamına erdirsin..

acaba ikinci testte değişme olurmu yani düşüş olurmu öğrenebilirmiyim

içini ferah tut sen canım hiç düşüş falan olmaz yükselme olur başkasında oldu diye sendede olmaz canım bence böle kötü yazıları önemseme eminim bebişin yada bebişlerin seni çok seviyo ve sonuna kadar seninle kalacaklar pozitif düşün lütfen her şey çok güzl olacak canım.

canım seninki byük ihtimal ikiz benimde 12.gün değerim 376 ydı ve ikizlere hamileyim.Allah tamamına erdirsin..

allah razı olsun canım amin inş. rabbim sanada banada kucağımıza almak nasip etsin inş. her şey güzel olacak ufaklıklarla inş. rabbim isteyen herkese nasip etsin çok zor bi durum ama pozitif düşünmek çok önemli.

hayırlı olsun :nazar: kızlar böle ardarda güzel haberler günüm daha güzel gecicek.cok sevindim allah hayırlısıyla kucagınıza almayı nasıp etsın.darısı bıze olsun ıns

ah canım benim tebrik ederim..çok sevindim gerçekten..allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olur..ikinci testin de çooooooooooooooooook güzel olsun çifter çifter katlasın inşallahalkisalkisalkis

valla ne çok hamile haberi aldım bugün...hepinizi yürekten tebrik ediyorum...Allah kucağınızada almak nasip etsin inşallah....

hayırlım olsun kızlar rabbim değerlerinizi kat kat artırsın inşallah amin

Back
X