Kızlar hangi isim tatli hoş güzel🩵🩵❤️❤️

Aybora hoşuma gitti. Gökbey güzel ama ileride Gökbey bey söylenişi garip olabilir.
Evet Gülhanım ismi gibi sıkıntı olabilir, ben de Gökbey'i önermiştim ama bu açıdan düşünmedim hiç. Sonunda hanım ve bey olan isimler sıkıntı.

hiç benim tarzıma uymayan isimler. Siz için söylemiyorum ama bu tür isimleri koyanlar bana itici geliyor sebebi gerçekten fazla kullanılması ve kaba kulağa ağır gelen isimler gibi geliyor.
Birincisi gokbey ve aybora isimleri fazla kullanılmıyor bu 1 ikincisi...kimseyi koyacagi isimle elestiremezsiniz itici geliyo fln diye ancak tatlı dille begendim yada beğenmedim diyebilirsin banada senin gibi yorum yapanlar itici geliyo yani boş muhabbet bence seninki biraz hiçbirini begenmeyebilirsin saygı duyarım ama koyanlar itici geliyo demen gerçekten çok komik ve iticisin gerçekten insanlar ufak birşey arar ya eleştirmek için sende onlardansın sanırım ayrıca ben ülkücü bir insanım sen bu isimlerin ağırlığına kurban ol basit isimler bana göre degil🤣🤣🤣🤣🤣🤣😘😘😉😉😉😉😉

Birincisi gokbey ve aybora isimleri fazla kullanılmıyor bu 1 ikincisi...kimseyi koyacagi isimle elestiremezsiniz itici geliyo fln diye ancak tatlı dille begendim yada beğenmedim diyebilirsin banada senin gibi yorum yapanlar itici geliyo yani boş muhabbet bence seninki biraz hiçbirini begenmeyebilirsin saygı duyarım ama koyanlar itici geliyo demen gerçekten çok komik ve iticisin gerçekten insanlar ufak birşey arar ya eleştirmek için sende onlardansın sanırım ayrıca ben ülkücü bir insanım sen bu isimlerin ağırlığına kurban ol basit isimler bana göre degil🤣🤣🤣🤣🤣🤣😘😘😉😉😉😉
Ayyy okurken güldüm bende aynı senin sondaki emojiler gibi, tamam şekerim en ülkücü sensin 😘 fikir sormuş bende gayet tatlı dille bana göre olan fikrimi belirttim sen iticisin demedim bana göre dedim. Fikrim hoşuna gitmezse umursamaz zaten,böylelikle benim itici bulmam da umrunda olmaz 😉 ayrıca yorumuma cevap verip sonra aradan 1 saat geçince sıkılıp kime salça olsam acaba diye düşünerek tekrar yorumuma bişeyler saydırman dahada komik istiyosan bütün saydığın isimleri aynı anda koy banane. burda bize fikrimizi soruyosun bizde yorum yapıyoruz ben senin isimlerini beğenmem sen benim fikrimi bukadar basit

Ayyy okurken güldüm bende aynı senin sondaki emojiler gibi, tamam şekerim en ülkücü sensin 😘 fikir sormuş bende gayet tatlı dille bana göre olan fikrimi belirttim sen iticisin demedim bana göre dedim. Fikrim hoşuna gitmezse umursamaz zaten,böylelikle benim itici bulmam da umrunda olmaz 😉
Senin bana böyle isimleri koyanlari itici buluyorum demen ne kadar umrunda olmuşsa benimde sana cevabının karşılığını vermiş olmam kadar.umrumda olmuş sana göre.itici bana göre.guzel :))))

Senin bana böyle isimleri koyanlari itici buluyorum demen ne kadar umrunda olmuşsa benimde sana cevabının karşılığını vermiş olmam kadar.umrumda olmuş sana göre.itici bana göre.guzel :))))
tamam canım dediğim gibi bence hepsini aynı anda yazdır böyle bayaa bi ağır olsun seviyosun madem ne diyim senin bebişin senin karasın 🤣

tamam canım dediğim gibi bence hepsini aynı anda yazdır bayaa bayaa ağır olsun seviyosun madem ne diyim senin bebişin senin karasın 🤣
Yaw kardeşim evet fikrinizi alıyım diye paylaştım da sen isim koyanlara saldırıyorsun itici diyip🤣🤣🤣🤣ağır isim.begenmedim.diyebilirsin işte bende seni eleştiriyorum

Ayyy okurken güldüm bende aynı senin sondaki emojiler gibi, tamam şekerim en ülkücü sensin 😘 fikir sormuş bende gayet tatlı dille bana göre olan fikrimi belirttim sen iticisin demedim bana göre dedim. Fikrim hoşuna gitmezse umursamaz zaten,böylelikle benim itici bulmam da umrunda olmaz 😉 ayrıca yorumuma cevap verip sonra aradan 1 saat geçince sıkılıp kime salça olsam acaba diye düşünerek tekrar yorumuma bişeyler saydırman dahada komik istiyosan bütün saydığın isimleri aynı anda koy banane. burda bize fikrimizi soruyosun bizde yorum yapıyoruz ben senin isimlerini beğenmem sen benim fikrimi bukadar basit
He bu arada yazacağım şeyi yazamadım ya içimde.kaldi🤣🤣🤣🤣İnternetim gelince devamını yazdim insanlara salça olmak gibi bir niyetim olsaydı yorumuma bir sürü insan cevap vermiş ve herkes ne kadar güzel fikrini belirtmiş onlara.saygi duydum ama bir tek senin cevabın bana itici geldi bende.sana salça.olmak.istedim.senin tabirinle kısasa kısas yani😂🤣🤣🤣🤣🤣

Back
X