• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar hangisi daha önemli?

bide eklemek isterim ki şişmanlık güzellik yada sağlıktan çok uzaktir bunların içine girmez son derece kadın için tehlikeliidr sağlık yönünden bunun anne olması var istediği kıyafeti giyememe şeker tansiyon bel agrilari yani sayamayacagim zararları varda var erkek için değil kadın kendi için kendine bakmalı oldu hiçbişey yapmıyım benim ozguvenim var deyip oturursa bunlarİda çekmek zorunda kalır azim azim azim...:cool:

Yaa ne diyosun tum kotuluklerin anasi kilo zaten :(

Bence balik etli degil gayet zayıf aynı zamanda da iri göğüslü ve kalçali seviyorlar yani vucut zayif olacak ama ayni zaman da da bunlara sahip olacak.Özellikle son zamanlarda baya moda oldu zayıf ama kıvrımlı vucut.Yüz güzelliğini begenme kişiden kişiye degisebilir.Ama bence ilişkide ilk yüz güzelliğine önem veriyorlar yani duruma göre değişiyor.Tabii bunlar cok yüksek standartlar sonuc olarak kadınlara sorsan onlarda kaslı uzun boylu daha bir sürü sey siralarlar.Gercekte bence burda denildigi gibi aura,konusma tarzi,özgüven,güler yüzlülük gibi seylere bakar her insan.Toplumun bize dayattigi güzellik ölçütleri üstümüzde cok baskı yaratiyor maalesef keşke böyle olmasa.Ama gercek bunlardan cok daha farkli bence.İlk etapta seni begenmesi tabiki önemli ama tek başına yeterli degil
erkekte nedense yüze adapte oluyoruz biz bana göre :-)

Ben squat ve pilatesle yaptım o kaslı bacağı:) yapıyla alakalı sanırım.Hiç salona da gitmedim ömrümde.Bende de göbek gitmiyor kişiyle alakalı bence

Bahsettigim kaslı bacak bu değil. Hafif şekle şemale girmiş. Sıkı kaslı bir bacak elde edilebilir. Hatta bu bile fazla gelebilir bazilarina.

Arkadaslarin korktugu asiri kaslanma şunun gibi sanirim. Bunu elde etmek kolay bisey degil. Bikac hareketle spor yapipta şu bacagi yapani ben gormedim. Siz yaptiysaniz :KK70: orda susarım. :KK70:

Yoo kaslı vücut :KK66: ve çoğunun yüzü çirkin oluyor eh işte kese kağıdı geçir boyu uzun yok omzu geniş kalçalar da önemli tabii :KK70:
ahahah galiba tek ben. . bi cocuk vardi irice kasları vardı abartili boylu poslu hukuk okumus bide guzelde konusurdu yani yuzu güzel degildi hiçbişey hissedemedim yüzü yakışıklı düz oglan seviommm ekstra kas yapsın canımı yesin ahahah ben bunu elimde tutamam deyip ayrilirim bu seferde burdan yak :KK70: :KK70:

Valla hiç görmedim ben öyle kadınlar çevremde ünlüler öyle oluyor onların da yok yağ aldırma yok yağ enjekte etme yok göğüs kaldırma yok silikon.... bizim genler güzel değil....
Ya evet ama dedigim asiri büyüklük degil mesela sizin aileniz geniş kalçalidir siz istediginiz kadar zayiflayın benimkine göre daha belirgin durur kalcaniz aynı kiloda olsak bile göğüste aynı sekilde gitse bile ne kadar gidecek ki kilo verince iri göğüslüyseniz hep öylesinizdir.Ünlülerinji abes duruyor vucutlarina göre asiri büyüttükleri icin tabiki

ahahah galiba tek ben. . bi cocuk vardi irice kasları vardı abartili boylu poslu hukuk okumus bide guzelde konusurdu yani yuzu güzel degildi hiçbişey hissedemedim yüzü yakışıklı düz oglan seviommm ekstra kas yapsın canımı yesin ahahah ben bunu elimde tutamam deyip ayrilirim bu seferde burdan yak :KK70: :KK70:
Haha kız özgüvensiz olmayın ya karşınızdaki türk erkeği :D bak yabancılarda hem vücut var hem yüz :D

Bahsettigim kaslı bacak bu değil. Hafif şekle şemale girmiş. Sıkı kaslı bir bacak elde edilebilir. Hatta bu bile fazla gelebilir bazilarina.

Arkadaslarin korktugu asiri kaslanma şunun gibi sanirim. Bunu elde etmek kolay bisey degil. Bikac hareketle spor yapipta şu bacagi yapani ben gormedim. Siz yaptiysaniz :KK70: orda susarım. :KK70:

Bu kadar olmaz zaten bu ne ya aman Allahım :D üsttekinden biraz daha az kaslı benimkiler ama bu kadarı da hiç hoş degil.:D

Bu kadar olmaz zaten bu ne ya aman Allahım :KK70: üsttekinden biraz daha az kaslı benimkiler ama bu kadarı da hiç hoş degil.:KK70:
Benimkilerde usttekinden cok daha buyuk degil okadar calistigim halde. Ki Hicte kötü durmuyor. Ama ilk spora veya squata vs baslayacaklar hemen kaslanma kaynaklı kalinlasmadan korkuyor. O derece korkulacak birsey yok. Zaten o alttaki asiri kaslı, kalın goruntuyede ulasmak coook zooor. Bunu anlatmak istedim.

Benimkilerde usttekinden cok daha buyuk degil okadar calistigim halde. Ki Hicte kötü durmuyor. Ama ilk spora veya squata vs baslayacaklar hemen kaslanma kaynaklı kalinlasmadan korkuyor. O derece korkulacak birsey yok. Zaten o alttaki asiri kaslı, kalın goruntuyede ulasmak coook zooor. Bunu anlatmak istedim.
Evet onun için başka şeyler kullanıyorlar.Protein tozu vs. Bizimkiler bu kadar çok olmaz

Bir insanın ruhu güzelse yüzüne yansır kalbi güzel olanın yüzünde nur olur ve her türlü sevilir,
Kilonun fazlası da zarar azıda , kilo alınır verilir kusur değil bir hastalıktır tedavisi mevcut. ancak çirkinlik estetikle de eh işte!! belki... Öte yandan güzelliğin beş para etmez bu bendeki aşk olmasa... kimisi güzel ama bahtı olmaz kimisi çirkin ama şansı çok olur ,yani gönül bilir doğruyu ota da çöpe de misali çok merak etmemek lazım kısmetten öte köy yok.....

Fizik olsa yeter bence. Artık herkes cok makyaj yaptığı için yüzünü güzelleştiriyor. Ince bel, uzun düzgün bacaklar mesela :)

Bizzat erkeklere sordum eşimin bekar arkadaşlarına ilk fizik dedi uzun boylu zayıf ince hatlı olmaliymis bayan yüzü orta olsa yeter mis
Çok güzel ama kilolu olursa dedim .... fizik dediler yine

Back
X