Saç Uzatma Yöntemleri Kizlar hangisini önerirsiniz ya yardim lütfen

Cleopatry

Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2013
77
0
16
Ankara
Kizlar bir an önce baslamak istiyorum biseye ama cok kararsiz kaldim hangisi olsun diye o kadar farkli kürler var ki sayfalarca yazilar var yaklasik iki saattir okuyup duruyorum cok kararsizim havuc kürü icin cok güzel yorumlar yapan arkadaslar var sinameki icin de öyle ama biri de sinamekiyle iki ayda alamadiğim sonucu havucla dört defada aldim demis kullanip faydasini görmüs biri beni aydinlatabilir mi uzamiyo uzamiyo kafayi yiycem yaa okudukca kararsizlasiyorum ikisini beraber mi yapsam :( benim de saclarim cok kirik kesmek de istemiyorum zaten uzamiyo ya napcaz biz kizlar yaa :(

saç uzatma için wax mı dax mı öyle bir ürün var, üstelik çift kullanımlı. diyelim ki saçları uzatsın diye kullanmak istiyorsunuz, o zaman sadece diplere sürüyorsunuz. saçlara bakım yapsın, uzamasına karışmasın diyorsanız, uçlara sürüyorsunuz. ismi tam aklımda değil ama ya dax ya wax. hepsiburada dan bulup bakarsanız yorumlarını okuyabilirsiniz.

Dax supergro beyaz olani kullandim saclarimi dehşet döktü daha yeni.bitince biraktim bi daha almam en guseli zeytinyagi ve maya karisimi mayayi biraz sicak suyla erit zeytinyagini dok en iyi maske avuç avuç saç dokmuo hem gurlestirio hemfde saglikli uzuo. Diğerleri para tuzağı resmen insanların sagliklariyla oynanio. Bide sampuam olarak eose bakim sampuani cok gusel

Back
X