Yorumlarda çok kınamışlar ben çok şaşırdım. Ben şu an senin de boşanma psikolojisinden, farklı düzene geçmekten dolayı bir tedirginlik yaşadığını, bunları o yüzden sorguladığını düşünüyorum. Belki birkaç ay sonra sen de okuduğunda “ya ben ne sormuşum” diyeceksin kendi kendine ama bu kadar tepki de fazla verilmiş kesinlikle. Senin şu an bu sorundaki tek sebep bence boşandığına pişman olmayacağından emin olmak. Başka konularda muhtemelen pişmanlık yaşamayacağına eminsin ve su an sadece bu kaldığı için bir de bunu sorguluyorsun. Ama bence hiç sorgulama. O zamana kadar yaşar mıydın, yaşamaz mısın zaten bilinmez. Bir de o döneme kadar kim bilir daha ne sıkıntılar çekecektin. Bir şekilde ayrılmaya karar vermişsiniz nihayetinde belliki çözemediğiniz şeyler var. Para için hiç durulmaz kızım. Bugün sen evinin bir köşesinde oturup ağlıyorsan, oturduğun koltuk 500 bin liralık olsa ne olmasa ne ? Sen üzülüyorsan, yüzün gülmüyorsa isterse bir odan altından olsun. Gözün görmez ki. Çok şükür mesleğinde varmış elinde. Aç kalmazsın açıkta kalmazsın. Gerekirse minibusle gidersin ama kafan rahat olur. Gerekirse yürürsün ama mutlu olursun, üzülmezsin. Bunlar daha önemli şeyler. Artık bu iş zaten bitmiş. Bitir sen de kafanda. Yoluna bak. Belki yolun sonunda çok daha aydınlık başka bir kapı vardır. Bilmiyoruz ki. Sen içini ferah tut. Onun bunun lafına da bakma. Canını da sıkma. Mal için para için kimsenin yanında kalınmaz. Öyle bir niyetin olsa aşk evliliği değil mantık evliliği yapardın zaten. Mantık evliliği de yapılır yapılmaz değil ama kıymetini bilenle yapılır. Bir hikaye vardır ya, eski bir parçayı hurdacıya versen sana 10 lira verir. Spotcuya versen 20 lira verir. Ama antikacıya versen 30 bin lira verir. Bazen insanın değerini bulunduğu yer belirler. O yüzden sana kendini değersiz hissettiren insanlardan yerlerden uzaklaş. Kıymetini bilmeyenleri hayatından çıkar. Çıkar ki kıymetini bileceklere, değerini anlayacaklara yer açılsın