• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar hata yapmıyorum degil mi ?İlerde pisman olur muyum?

Ölme ihtimali demiyor hazır ev var bunlar ilerde bize kalcak diyor yani demek istediği
İyi de hepsi onun ve ailesinin. Sizin olan bir şey yok. Öyle olsa şu an boşanırken yarısını alırdınız. Ama yok. Sizin hazırınız değil onlar.

Kızlar beni tanıyorsunuz, bu ay boşanıyoruz altınlarımı getiricek ve anlaşmalı protokolü imzalayıp bitireceğiz. Öğretmenim çalışıyorum. Sizce ilerde boşandıgima pişman olur muyum yani söyle. İlerde kaynanamgil vefat ettiğinde 1 ev düşecekti ve şuan halihazırda arabası vardı eşimin. Bunları da ex eş basima kakti ,ilerde rahat edecektin bir elin yağda vs.Düğün borcumuzda çok yoktu ailesi karsilamisti eşyaları vs .Ama maddiyat için bu aileye ve kocaya boyun eğmek çok yanlış geliyor ben ilerde bu eve sahip olabilir miyim tekrar bir düğün yapıp evim duzenim olur mu bilmiyorum.Umarim beni yanlıs anlamazsiniz esyalari kullanamadan deprem oldu sonrasi da kaynana evi orda burda derken hic düzenimde olmadi .Bunlar cok sacma şeyler ama aklimada geliyor. Bunu da ex koca soktu aklıma.

Allahım ya Müge Anlı sesiyle okudum. 'Senin kocanın evi yok ki' geldi aklıma
Hakikaten ev şu an adamın bile değil. 🤣 Babası o evi ölene kadar satar mı, öbür evlatların üstüne mi yapar, ev yıkılır mı belli değil. Yıllarca senin bile olmayacak bir ev için çile çekmek töbest.

Allah aşkına kim öle kim kala.ölümün sırası mı var siz yada eşinizin kv den sonraya kalacaginizin garantisi var mı?
Boşanıp boşanmama kararını ölüm sonrası kalacak eve göre alacaksaniz.Yukarida saydığım ihtimallerde söz konusu

Ayrılma nedeniniz neydi? Yazmamışsınız.
Daha önceki konularda bahsetmiştim yok ben onların ölmesini felan istemiyorum
Allah aşkına kim öle kim kala.ölümün sırası mı var siz yada eşinizin kv den sonraya kalacaginizin garantisi var mı?
Boşanıp boşanmama kararını ölüm sonrası kalacak eve göre alacaksaniz.Yukarida saydığım ihtimallerde söz konusu
Yok zaten saçma düşünce

Yemişim evini arabasını mutlu olmadığım adamla bir elim yağda balda olsa kaç yazar zaten adamlar böyledir böyle boşanma fikrinizi sorgulatırlar size

Önceki konularınızı bilmiyorum. "Bu evliliği bitirme konusunda acaba hatalı taraf ben miyim?" diye düşünmüyorsanız diğer her türlü maddi menfaatin kaybına hesap düzmek kendinize olan saygınıza yakıştıramayacağınız bir şey olmalı.
Sizi manipüle ediyor, izin vermeyin.

Eğer ki çalışmasanız maddi durumum boşandıktan sonra ne olacak daha kötü durumda olursam diye düşünme fikri psikolojik açıdan normal geliyor ama en azından işiniz var kendinizi toparlayabilirsiniz eve de diğer üyelerin dediği gibi ne olacağı belli değil onun için de evli durulmaz zaten

Back
X