Kizlar hayalet çizgiyi sizde görebiliyor musunuz atsam bakar mısınız regliden 1 hafta önce yapılan erken gebelik testi

Ekledim şuan

Eklentiler

• IMG_20230608_120831~2.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 76
Ah inşallah kuzum Allah ağzından çıkanı duyup kabul etsinn kaç aydır deniyoruz çok istiyorum bitane daha testim var bikez daha yapayım mı yoksa bekleyeyim mi bilemiyorum

Ufak bir çizgi var görünüyor bende silik çizgi ile öğrendim

Ah inşallah kuzum Allah ağzından çıkanı duyup kabul etsinn kaç aydır deniyoruz çok istiyorum bitane daha testim var bikez daha yapayım mı yoksa bekleyeyim mi bilemiyorum
İki gün bekle canım inş hanilesindir, şimdi yaparsan yine silik çıkar aynısı bir şey farketmez. Hatta dayanabilirim diyorsan üçüncü gün yap daha garanti olur

Evet cizgi var ama hemen mi cıktı bu da önemli kan verin derim ben

İki gün bekle canım inş hanilesindir, şimdi yaparsan yine silik çıkar aynısı bir şey farketmez. Hatta dayanabilirim diyorsan üçüncü gün yap daha garanti olur
Dün yapmistim bunu Allah razı olsun insan güzel yorumlar veya böyle yardımcı olmak için biseyler yapan hiç tanimadigimiz insanlardan yardım görünce çok daha mutlu oluyor

Evet cizgi var ama hemen mi cıktı bu da önemli kan verin derim ben
Ben yaptım ilk 3 dk işte teki gorunce umursamadım sonra bidaha bakınca gördüm kaç dakika geçti hiç blmiyorum ama diğer negatif çıkan tüm gebelik testlerinde hiç böyle bişey yok kuruma çizgisi değil diğerlerinden ayırt edebiliyorum

Ben var gibi gördüm canım kan testi ver bence
Buradaki hastaneler gebelik testi diyince adam yiyolar denedik lerini bırakmıyorlar iki ay üst üste yaptırdım dye artık çekiniyorum resmen sağlık ocağına pazartesi giderim artık gerçi orası da öyle ama

Dün yapmistim bunu Allah razı olsun insan güzel yorumlar veya böyle yardımcı olmak için biseyler yapan hiç tanimadigimiz insanlardan yardım görünce çok daha mutlu oluyor
Yarın veya sonraki gün testi tekrar yap canım ertesi günüde kan ver derim, bize de haber ver merak ettim

Yarın veya sonraki gün testi tekrar yap canım ertesi günüde kan ver derim, bize de haber ver merak ettim
Teşekkür ederim ozaman yarın ilk idrarla tekrar denerim eğer yine bı çizgi görürsem artık tahlil vermek için pazartesiye beklerim Allah razı olsun

Ben dayanamayıp bugün de yaptım yine böyle bişey çıktı kuzum ya bı bakar misiniz

Eklentiler

• Screenshot_20230609-123208~2.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 53
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…