Ben var gibi gördüm canım kan testi ver bence
İki gün bekle canım inş hanilesindir, şimdi yaparsan yine silik çıkar aynısı bir şey farketmez. Hatta dayanabilirim diyorsan üçüncü gün yap daha garanti olurAh inşallah kuzum Allah ağzından çıkanı duyup kabul etsinn kaç aydır deniyoruz çok istiyorum bitane daha testim var bikez daha yapayım mı yoksa bekleyeyim mi bilemiyorum
Acaba bekleyeyim mi yarın bidaha yapayım ya da smdi bidaha mi dün yapmıştım bunuUfak bir çizgi var görünüyor bende silik çizgi ile öğrendim
Dün yapmistim bunu Allah razı olsun insan güzel yorumlar veya böyle yardımcı olmak için biseyler yapan hiç tanimadigimiz insanlardan yardım görünce çok daha mutlu oluyorİki gün bekle canım inş hanilesindir, şimdi yaparsan yine silik çıkar aynısı bir şey farketmez. Hatta dayanabilirim diyorsan üçüncü gün yap daha garanti olur
Hergün çizgi koyulaşıyor benim 2 günde baya farketti şuan daha belirgin oldu bence tekrar deneyinAcaba bekleyeyim mi yarın bidaha yapayım ya da smdi bidaha mi dün yapmıştım bunu
Ben yaptım ilk 3 dk işte teki gorunce umursamadım sonra bidaha bakınca gördüm kaç dakika geçti hiç blmiyorum ama diğer negatif çıkan tüm gebelik testlerinde hiç böyle bişey yok kuruma çizgisi değil diğerlerinden ayırt edebiliyorumEvet cizgi var ama hemen mi cıktı bu da önemli kan verin derim ben
Buradaki hastaneler gebelik testi diyince adam yiyolar denedik lerini bırakmıyorlar iki ay üst üste yaptırdım dye artık çekiniyorum resmen sağlık ocağına pazartesi giderim artık gerçi orası da öyle amaBen var gibi gördüm canım kan testi ver bence
Yarın veya sonraki gün testi tekrar yap canım ertesi günüde kan ver derim, bize de haber ver merak ettimDün yapmistim bunu Allah razı olsun insan güzel yorumlar veya böyle yardımcı olmak için biseyler yapan hiç tanimadigimiz insanlardan yardım görünce çok daha mutlu oluyor
Teşekkür ederim ozaman yarın ilk idrarla tekrar denerim eğer yine bı çizgi görürsem artık tahlil vermek için pazartesiye beklerimYarın veya sonraki gün testi tekrar yap canım ertesi günüde kan ver derim, bize de haber ver merak ettim
Ben dayanamayıp bugün de yaptım yine böyle bişey çıktı kuzum ya bı bakar misinizİki gün bekle canım inş hanilesindir, şimdi yaparsan yine silik çıkar aynısı bir şey farketmez. Hatta dayanabilirim diyorsan üçüncü gün yap daha garanti olur
Fotoğraf yok
Bı daha bakar mısın CanimBunda göremedim canım çizgi sen gördün mü
Göremedim canım ne yalan söyleyeyim,Bı daha bakar mısın Canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?