Babaya bakin, gelini uzerinden ogluna laf sokuyor. Esin de gelip sana bunu yetistiriyor. Yardima gidilir ama yardim beklentisi icinde olan biri(leri)ne asla yardima gitmem.Gorumceler falan gelmis ama esimin babasi elinde viledayla aramis ben is yapiyorum oglum diye ve sen erkek degilsin erkek olsaydin esin asagi iner bize yardim ederdi gibi kelimeler kullanmis.
Esimde suanda bu yuzden benimle tartisiyor sen benim basimi yere egdin falan.
Esim yanimdayken cok iyi yurt disindan geldiginde cok iyiyiz cunku herseyi kendi gozleriyle goruyor. Ama oraya her gidisinde boyle seyler yasiyoruz. Zaten onu sevmesem ve benim icin yaptigi bazi seyleri gormesem dayanamazdim bunlara asla. Bu anlattiklarim yasadiklarimdan bir tanesi sadeceArada dengeyi kuramayan bir erkek daha ! Peki yanını gittiğinizde herşey faklı olacak mı ?
Cevremdeki herkes aynisini soyluyor gidince degerli olursun diye. Ama iste ben oraya gidince degerli olmak degil buradayken huzurlu olmak istiyorumBence yurtdisina gidene kadar sabret.2 yil sabretmissin az daha dayan..yurtdisina gidince degerli olursunuz hersey degisir iyi dusun uzme kendini
Hizmetci hayati mi yaşayacak...dün yardıma gitmiş zaten canı çıkmıs...Insaat hslindeki eve siz de yine yardima gitseydiniz. Esiniz yurt disinda ve siz aile apartmaninda prenses hayati yasayacaginizi mi sandiniz? Milletin evinde yasiyorsan mecbursun yardim etmeye.
Milletin evi degil kendi evimdeyim ayrica konuyu tam.okumamissiniz onceki gun cok yoruldum baska isleri vardi aksamindada esimle tartistim moralman 0 halde birde calismayami gidicem? Prenses gibide yasamak derdinde degilim her anlarnda yanlarindaym zaten. Yinede tsk ederm sizin dusunceniz bu.Insaat hslindeki eve siz de yine yardima gitseydiniz. Esiniz yurt disinda ve siz aile apartmaninda prenses hayati yasayacaginizi mi sandiniz? Milletin evinde yasiyorsan mecbursun yardim etmeye.
Utandigimdan yazmamistim ama dun 5 ton komur cektim 2 gorumcemleHizmetci hayati mi yaşayacak...dün yardıma gitmiş zaten canı çıkmıs...
Hayatta hersey istedigimiz gibi olmuyor malesef.Bu durumu kabullenip yurtdisini beklemelisiniz..bence ne güzel böyle bi şansa sahipsiniz ya yurtdisina gitmek gibi bi seceneginizde olmasaydı..öyle düşününCevremdeki herkes aynisini soyluyor gidince degerli olursun diye. Ama iste ben oraya gidince degerli olmak degil buradayken huzurlu olmak istiyorum
Bak bak! üslüba gel zihniyete gel...Insaat hslindeki eve siz de yine yardima gitseydiniz. Esiniz yurt disinda ve siz aile apartmaninda prenses hayati yasayacaginizi mi sandiniz? Milletin evinde yasiyorsan mecbursun yardim etmeye.
Utandigimdan yazmamistim ama dun 5 ton komur cektim 2 gorumcemle
birlikte kalorifer komuru her biri 25 30 kg torbalar hamal gibi. Cokta varlikli aileler isteseler komuru getirenler belli miktar para karsiligi.cekiyor. Ama bu durumda ne yapicami sasirdim herseye bi bahaneleri var. Hic memnun olmuyorlar
Haklisiniz degismezler. Oraya gidip uzaklasacagim ve esimin en azndan benim icin ugrasmasi teselli benim icin. Ama bazen oyle anlar oluyorki bosluga dusup kaliyorum yapayalniz hissediyorum. Tsk ederim yardmci olmaya calistiniz vakit ayiripHayatta hersey istedigimiz gibi olmuyor malesef.Bu durumu kabullenip yurtdisini beklemelisiniz..bence ne güzel böyle bi şansa sahipsiniz ya yurtdisina gitmek gibi bi seceneginizde olmasaydı..öyle düşünün
Bu saatten sonra o insanları degistiremezsiniz
Evet islerini yaparsam iyiyim iste idare ederim. Ama islerini yapmazsam benden kotusu yok. Esimide orada huzursuz ediyorlar.Ya kıyamam, hakkaten hizmetçi niyetine mi kullanmaya çalışıyorlar seni ya? Eşin durumun farkında olmasına rağmen mi böyle konuşuyor? Bırak konuşsunlar yaa, canından kıymetli mi?
Hayır efendim hiç te mecbur değil içinden geliyorsa yapar. Kimse kimsinin hizmetçisi değilInsaat hslindeki eve siz de yine yardima gitseydiniz. Esiniz yurt disinda ve siz aile apartmaninda prenses hayati yasayacaginizi mi sandiniz? Milletin evinde yasiyorsan mecbursun yardim etmeye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?