- 31 Mart 2019
- 92
- 51
- 38
- 33
- Konu Sahibi Meryemtuba
Ümitsiz olmayın dua edin kötü Moral de iyi degilHemen k
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ümitsiz olmayın dua edin kötü Moral de iyi degilHemen k
Iyi düşünmeye çalışıyorum ama artık olmuyoÜmitsiz olmayın dua edin kötü Moral de iyi degil
amin inşallahhİnşallah sizin pozitif çıkar emekleriniz boşa çıkmaz dualarım sizinle
Kaç denemeniz ve kaç yıllık evlisinizIyi düşünmeye çalışıyorum ama artık olmuyo
Daha çok yeniyim ben ilk denemm ve 4 yıllık evliyim bu transfer için hiç ümidim kalmadı yani yukselecegineKaç denemeniz ve kaç yıllık evlisiniz
Benimde ilk denemem 5yillik evliyimDaha çok yeniyim ben ilk denemm ve 4 yıllık evliyim bu transfer için hiç ümidim kalmadı yani yukselecegine
Benimde ilk denemem 5yillik evliyimDaha çok yeniyim ben ilk denemm ve 4 yıllık evliyim bu transfer için hiç ümidim kalmadı yani yukselecegine
Nerde yaptırdınızBenimde ilk denemem 5yillik evliyim
Şişli Memoriyel semra karamanNerde yaptırdınız
Merhaba,
Bana da 2 tane 5.gun embriyosu transfer yapildi, bugun 2. Gunum. 7 temmuz da kan testine bakacagim.
Siz kan testi yaptirdiniz mi, sonuc nedir?
insallahhhh, Allah kısmet eder insallah herkese ve bana daBenimde test tarihim 7 temmuzumarım pozitifi görürüz . Hiç belirtiniz var mı ?
Benim ankarada yapıldı doktorumdan memnunum ama klinikten memnun kalmadim benŞişli Memoriyel semra karaman
Ben hem doktordan hemde kilikten memnundum ama olmadı nasilBenim ankarada yapıldı doktorumdan memnunum ama klinikten memnun kalmadim ben