Kızlar hazmedemiyorum sizce nasıl davransam

Dindirella

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
4.702
5.091
158
39
bir kadın var kıslanıyor muyum kadını evet zekasını kıskanıyorum sanırım.akıllı olmasını hep güler yüzlü olmasını gülben ergen gibi bir kadıntipiyle de zekasıyla da..kadın evli eşi ona tapıyor ve iş uerindeki müdürü ile de görüşüyor.o da ona tapıyor.kadın hep mutlu hep başarılı.hem eşi hem sevgilisi herkesi idare ediyor ama ben hazmedemiyorum.bana yaptıklarını.onun yüzünden iş değiştirdim arkmdan sinsice insanları bana karşı doldurduğu için.ben bu kadının yaptıklarını hazmedemiyorum ve çok üzgünüm
DÜZENLEME:evet yorumlarınızın pek çoğunda haklısınız fazla düşünmek bana zarar.o nedenle bu konuyu kapattım.daha fazla enerjimi buna harcamayacağım.zaten yeterince zarar gördüm.kariyerime odaklanacağım.yapıcı tüm yorumlara teşekkrler

Son düzenleyen: Moderatör:
Aldattığını eşine ispatlayamam eşinin de gözü görmez zaten çok seviyor belki afbile eder

birazda çevresindekilerin ona yüklediği anlam önemli.belki kadın öyle bir kadın değilde çevresi öyle görüyor onu.başkalarını doldurduğu ile ilgili bir kanıt var mı elinizde?

birazda çevresindekilerin ona yüklediği anlam önemli.belki kadın öyle bir kadın değilde çevresi öyle görüyor onu.başkalarını doldurduğu ile ilgili bir kanıt var mı elinizde?
Ben kadını bunu yaparken hmrdüm nir de o kadar masum masum yapıyor ki görsen melek dersin

Bu tip insanlardan hep uzak durun . Çirkefe taş atmayın ki üstünüze sıçramasın .

Karışsa da sıyrılır çıkar ya bi dr benden bulsun istiyorum
sizin yapacağınız aldatığı için kanıt toplayıp kocasına görsel olarak yollamak inanır inanmaz kocasının sorunu belki boynuzlarından memnundur adam.ve kendinizi belli etmeyeceksiniz.

Back
X