- 25 Mart 2017
- 953
- 1.302
- 33
- 35
- Konu Sahibi Dindirella
Yorumların hepsini okuyamadım tam olarak ne yaptı bu kadın??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yorumların hepsini okuyamadım tam olarak ne yaptı bu kadın??
Ya hu ağzından çıkan laflardan ben mağdur oldum kadın bana bu iftirayı attı vakti zamanında daha açık yazamıyorum rica ediyorum bilmediğiniz konuda yorum yapmayın.AMA TEKRARLIYORUM ben bi şey yapmauyavağım!!!asla kimseye nöyle düşündğümü söylemeyeceğim.kendi işime odaklanıp ni daha da takiip etmeyeceğim zaten.iyi günlerKimsenin ne son görülmesine bakarım nede çevrim içi olup olmadığına
Ypk adam ima etmiş yokikisi aynı anda giriyormuşlar
İyi de size ne ?
Şimdi biri tutup ta size dese adamımı kıskanıyorsun diye sen ne diyeceksin ?
Bak işte buda iftira
Lütfen insanları rahat bırak
Kimse ağzı laçka ve kötülük saçan insanların topu değil
Başka eğlenceler arayın kendinize
saka galiba?Kadına kurulmussunuız resmenDenedim uzaklaştım.takip etmedim bakmadım hayatıma odaklandım kurslara gittim vs vs ama olmuyo hamedemiyorum zarar görsün istiyorum
Aynen öyle buradaki yorumlar kendime getirdi işime bakıyprum yurt dışına eğitime gideceğim haftaya daha iyi bi işim var.takmayacağım yapıcı yorumlara teşekkürlersaka galiba?Kadına kurulmussunuız resmenErkek mi bunu yazan,kadına asık dicektim .Ablacm isin mi yok,bırak ne hali varsa görsün.En fazla isinden etmiştir seni,baska is bulursun.Bukadr kafanı yorma.Sonu iyi değil böyle takmanın
![]()
Olabilir artık hiç neye inanılır sasırdımadam neden durduk yere iftira atsın ki...demek ki bir şey hissetmişki o da dalga amaçlı söylemiş.kız zaten yalakalık yapıyormuş.kaç yaşında adam bunu hissetmeyecek mi..anlamayacak mı.adam feleğin çemberinden geçmiştir...
Ben mağdurluk bir konu göremedimYa hu ağzından çıkan laflardan ben mağdur oldum kadın bana bu iftirayı attı vakti zamanında daha açık yazamıyorum rica ediyorum bilmediğiniz konuda yorum yapmayın.AMA TEKRARLIYORUM ben bi şey yapmauyavağım!!!asla kimseye nöyle düşündğümü söylemeyeceğim.kendi işime odaklanıp ni daha da takiip etmeyeceğim zaten.iyi günler
Kimsenin adı sanı vs si verilmiyor.daha fazla yazmak istemiyorum gerçekten haklı olduğunuz yerler bar elbette ama üslubunuz kırıcı.ben tüm düşüncelerimi tüm netliğiyle yazdım.amacım fikir almak sadece aldım da...evet takip etmeyi bırakıyorum ne yaparlarsa yapsınlar.iyi günler diliyorumBen mağdurluk bir konu göremedim
Mağdur olan kişi karşıdaki kadın bana göre .
Zira bilmediği bir sitede namusundan girip şerefinden çıkan madurumda madurum diye yakınan biri var .
Kendisi konudan bir haber ve yine kendini savunamıyor
İnsanlarıd da günahınıza ortak edip zılgıt çekiyorsunuz
Zaten kimsede size ne düşündüğünüzü sormaz
Zannetmiyorum ki herkes bu derece takıntılı olsun
İt ürür kervan yürür demişler
Allaha havale et er ya da geç o hakkını verecektir. Kendi hayatına bak önüne bak herkes hakettigini birgün yaşar mutlaka.bir kadın var kıslanıyor muyum kadını evet zekasını kıskanıyorum sanırım.akıllı olmasını hep güler yüzlü olmasını gülben ergen gibi bir kadıntipiyle de zekasıyla da..kadın evli eşi ona tapıyor ve iş uerindeki müdürü ile de görüşüyor.o da ona tapıyor.kadın hep mutlu hep başarılı.hem eşi hem sevgilisi herkesi idare ediyor ama ben hazmedemiyorum.bana yaptıklarını.onun yüzünden iş değiştirdim arkmdan sinsice insanları bana karşı doldurduğu için.ben bu kadının yaptıklarının bedelini ödemesini istiyorum hazmedemiyorum ve çok üzgünüm
Derin mevzular yaniarkasından iş çevirmiş konu sahibi bu yüzden işinden felan ayrılmış, diğer mevzular kadının özel hayatı kocasını aldatması falan![]()
Yok ben bu konudan girmicem.şu anda önümde işimle ilgili fırsatlar var onları değerlendireceğim enerjımı daha fazla bu kadına harcamayacağım.bi kaç ay sonra yine aynı şeyi yaparsa o zaöan düşünürüm.bulaşmazsa diğer defteri kapadım.gerçi sizede aynısı yapılmış.sen nasıl çektiysen başkaları da çeksin.sana karşı birlik olmuş.oda haddini bilsin...
Ya allah aşkına bir düzgün düşün ya kadının kocasını aldatmasınımı kıskanıyorsun bumu hoşuna gidiyor allahım birde müdür diyorsun siz çalıştığınız yerleri ne olarak görüyorsunuz acaba ayrıca bu kadar kıskançlık sana zarar verir diycemde vermiş zaten kıskançlıktan gözünüz dönmüş size ne kadından eğitiminden güzelliğinden bu kadarda yapmayınnnbir kadın var kıslanıyor muyum kadını evet zekasını kıskanıyorum sanırım.akıllı olmasını hep güler yüzlü olmasını gülben ergen gibi bir kadıntipiyle de zekasıyla da..kadın evli eşi ona tapıyor ve iş uerindeki müdürü ile de görüşüyor.o da ona tapıyor.kadın hep mutlu hep başarılı.hem eşi hem sevgilisi herkesi idare ediyor ama ben hazmedemiyorum.bana yaptıklarını.onun yüzünden iş değiştirdim arkmdan sinsice insanları bana karşı doldurduğu için.ben bu kadının yaptıklarının bedelini ödemesini istiyorum hazmedemiyorum ve çok üzgünüm
Başkasının mutluluguna tahammül edemiycek kadar piskolojiniz bozulmuş allah var yukarda bu kadarda olmaz amaBen belasını bulmasını istiyorum bulaşmadım zaten ama mutlu olmasını hazmedemiyorum
Niye bozulmuş biye istemiyormuşum onu da okuyun.yani neyi savunuyorsunuz ki onu anlamıyorum neyse ya daha cevap yok kimseye oturduğunuz yerden ahlam kesmek kolay bu ahkam kesenlerin aynını yaşamasını dilerim.siz affedersiniz.iyi günler herkese tüm yapıcı yorumlara teşekkürlerBaşkasının mutluluguna tahammül edemiycek kadar piskolojiniz bozulmuş allah var yukarda bu kadarda olmaz ama
Kadının kocasını aldatmasının neyini koskanayım.bu kadar yaptıklarına rağmen hala işlerinin yolunda gitmesini hazmedemedim.ama artık ilgilenmiyorum.bana bir daha bulaşılmazsa ben bulaşmayı düşünmüyorumYa allah aşkına bir düzgün düşün ya kadının kocasını aldatmasınımı kıskanıyorsun bumu hoşuna gidiyor allahım birde müdür diyorsun siz çalıştığınız yerleri ne olarak görüyorsunuz acaba ayrıca bu kadar kıskançlık sana zarar verir diycemde vermiş zaten kıskançlıktan gözünüz dönmüş size ne kadından eğitiminden güzelliğinden bu kadarda yapmayınnn