- 3 Ocak 2021
- 5.404
- 1.870
- 123
- Konu Sahibi Sosyallanne
-
Canım Perşembe öğlen 5.7 çıktı ve o gün açık renkli lekenme başladı kimyasal diye düşündüm cuma günü kanama arttı cumartesi tekrar azaldı Pazar günü kanama bitti pazartesi şüphelenip kaset test yaptm silik ckti bugün öğlen kan verdim 20 kimyasal olsa artmazdi. 5.7 Perşembe ise cumartesi öğlen iki katı 10 olur pazartesi de iki katı 20 olur nasıl 160 oluyo anlayamadım eminmisin?Canım Perşembe 5.7 hergun 2 kat artması lazım . Yani bugünkü değerin en az 160 olması lazımdı kimsayal geçiriyorsun galiba
Canım Perşembe öğlen 5.7 çıktı ve o gün açık renkli lekenme başladı kimyasal diye düşündüm cuma günü kanama arttı cumartesi tekrar azaldı Pazar günü kanama bitti pazartesi şüphelenip kaset test yaptm silik ckti bugün öğlen kan verdim 20 kimyasal olsa artmazdi. 5.7 Perşembe ise cumartesi öğlen iki katı 10 olur pazartesi de iki katı 20 olur nasıl 160 oluyo anlayamadım eminmisin?Canım Perşembe 5.7 hergun 2 kat artması lazım . Yani bugünkü değerin en az 160 olması lazımdı kimsayal geçiriyorsun galiba
Perşembe öğlen 5.7 cuma öğlen 11Canım Perşembe öğlen 5.7 çıktı ve o gün açık renkli lekenme başladı kimyasal diye düşündüm cuma günü kanama arttı cumartesi tekrar azaldı Pazar günü kanama bitti pazartesi şüphelenip kaset test yaptm silik ckti bugün öğlen kan verdim 20 kimyasal olsa artmazdi. 5.7 Perşembe ise cumartesi öğlen iki katı 10 olur pazartesi de iki katı 20 olur nasıl 160 oluyo anlayamadım eminmisin?
Doktorun ne dediCanım Perşembe öğlen 5.7 çıktı ve o gün açık renkli lekenme başladı kimyasal diye düşündüm cuma günü kanama arttı cumartesi tekrar azaldı Pazar günü kanama bitti pazartesi şüphelenip kaset test yaptm silik ckti bugün öğlen kan verdim 20 kimyasal olsa artmazdi. 5.7 Perşembe ise cumartesi öğlen iki katı 10 olur pazartesi de iki katı 20 olur nasıl 160 oluyo anlayamadım eminmisin?
Bir günde iki katlı artmalı ben iki günde bir iki kat saniyordumPerşembe öğlen 5.7 cuma öğlen 11
Cumartesi öğlen 22 pazar öğlen 44 pazartesi 88 salı 170 falan
Doktorum yok burda daha doğrusu bı ilçenin koyundeyiz kadın doğum doktoru yokDoktorun ne dedi
Canım Perşembe öğlen 5.7 çıktı ve o gün açık renkli lekenme başladı kimyasal diye düşündüm cuma günü kanama arttı cumartesi tekrar azaldı Pazar günü kanama bitti pazartesi şüphelenip kaset test yaptm silik ckti bugün öğlen kan verdim 20 kimyasal olsa artmazdi. 5.7 Perşembe ise cumartesi öğlen iki katı 10 olur pazartesi de iki katı 20 olu
Pardon özür dilerim galiba ben yanlış biliyorum insAllah kimyasal değildir bazı insanlarda yerleşme kanamasinin gürlügü değişiyormuş hatta bazıları normal adet gorurlermis 6-7 gunBir günde iki katlı artmalı ben iki günde bir iki kat saniyordum
Bende bir an şok oldumPardon özür dilerim galiba ben yanlış biliyorum insAllah kimyasal değildir bazı insanlarda yerleşme kanamasinin gürlügü değişiyormuş hatta bazıları normal adet gorurlermis 6-7 gun
Ayyy inşallah canım ama sence değer normaldiSağlıklı bir gebelik ilerliyor sanırıminşAllah öyledir 2 gün sonra belli olur
Bu sekil olmaz artmalar bir gun durup bir gun verilir yanlis sizin dusuncenizPerşembe öğlen 5.7 cuma öğlen 11
Cumartesi öğlen 22 pazar öğlen 44 pazartesi 88 salı 170 falan
Aynen dogru siz persembe bir daha verin o artis durumu biraz daha netlestirirBir günde iki katlı artmalı ben iki günde bir iki kat saniyordum
Tamam Perşembe günü tekrar yapacam inşallah artarAynen dogru siz persembe bir daha verin o artis durumu biraz daha netlestirir
Insallah cnm hakkinizda hayirlisi olsunTamam Perşembe günü tekrar yapacam inşallah artar
Değer önemli değil aslında gebelikte. Sonuçta direk 100 e çıkmıyor bu değer 0 dan yükseliyor ve ne zaman yakalarsan o çıkıyor. Ben de 45 le öğrenmiştim önemli olan artışAyyy inşallah canım ama sence değer normaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?