kızlar hcg düşüp tekrar yükselen varmı???

• Konu Sahibi Konu Sahibi kucukkedicik
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Dış gebelikte ağrı sızı çok oluyormuş , forumdan okuduklarıma göre , genelde ikiz gebeliklerin biri düşünce böyle oluyormuş . Ben belkide ikiz gebelik yaşıyorymdur ve çok yeni olduğu için anlamamışızdır ... Yarın öğleden donra gidicem inşallah minişim benimledir ... Düşen degerlerin 2 kat artması düşündürücü düşük yapıyor olsam degerler 20-30 lara düşer

Bugün yaptırıcam canım inşallah bebişim sağlıkla devsm ediyordur benimle kalmaya

Canım ne oldu sunucunun şuan aynı durumdayım lütfen haberdar et belki umut olursun

Merhaba canım , geçen hafta doktora gittiğimde doktor iğneyle düşürelim dedi bnde başka bir doktora gittim , kontrollerim yapılıyor pazartesi günü kan testi verdim ve değerim 1723,00 çıktı doktor bugün için tekrar kan testi istedi kanı verdim sonucu almadım hemüz akşamda dpktorda kontrolüm var değerlerim 10 kat artmış bugün ki sonuca göre ve akşam ki duruma göre cevap yazarım .

Canım lütfen bekliyorum sanada Allah acil şifalar versin canim umarım mucize olur ve herşey yoluna girer Allahtan temennimiz bu

Merhaba canım geldim doktordan, malesef durumlar biraz tuhaf ... Rahim dışında biryerlerde büyüyen bir bebek var ama görünmüyor . Müdahale edilmesi gerekiyor . Şimdi bir süre daha takip edilcek ama başka hastaneye gidicem benim için tehlikeliyse biran önce alsınlar heran iç kanama olabilirmiş

Canım Allah şifa versin eğer rahim dışındaysa canım fazla bekleme seni üzmek istemem ama seninde hayatın tehlikeye girer maalesef ilk tüp bebek denemem de dış gebelik oldum yaklaşık bir ay surdu herşeyin normale dönmesi iki günde bir değerlerine bakıldı maalesef uç ileri bir geri gidiyordu müdahale ettiler.şimdi dua ediyorum Allahım bir daha o günleri yaşatmasını bir an önce degerim sifirlansin inşallah canım sende bu durumdan kurtulursun haberdar et olurmu

Canım şimdi hastanedeyim , müdahale edecekler bir sürü kan tahlili yaptılar sonuçlardan sonra ... Ne yapacaklar bilmiyorum yazarım yine ...

Canım şimdi hastanedeyim , müdahale edecekler bir sürü kan tahlili yaptılar sonuçlardan sonra ... Ne yapacaklar bilmiyorum yazarım yine ...
Çok geçmiş olsun, Allah yardım etsin size, Rabbim çekilen sıkıntıların mükafatını verecektir.

Tesekkürler canım Amin inşallah ... Kan tahlilimde gündüz 2523.00 dı tekrar baktılar 2070 lere düşmüş yarın öğlen yine vercem ... Müdahale etmediler şuanlık ....

Canım çok çok ggecmis olsun Allah sifa versin benimde kanamam devam ediyor çok sukur bu iyiye işaret bi an önce degerlerim sıfırlanır inşallah yarın tahlil vereceğim sağ salim kurtuluruz herşey Allahtan

Tatlım bende şimdi çıktım hastaneden iğne yapıldı inşallah ameliyatsız gider bu bebişlerimiz . Allah şifa versin bizim gibi olan herkese ... Allah beterinden saklasın ...

Tatlım bende şimdi çıktım hastaneden iğne yapıldı inşallah ameliyatsız gider bu bebişlerimiz . Allah şifa versin bizim gibi olan herkese ... Allah beterinden saklasın ...
Canım iğneyi bende duydum çok iyi yapmissin yaptırmakla canım sağlıksız gebelik seninde hayatını riske eder tez zamanda yarabbim acilarimizi dindirirde tedavisiz kavusuruz meleklerimize yoksa ben artık Yoruldum devam edemeyeceğim çok yiprandim saglicakla kal sağlığından haberdar et canim

Tesekkürler canım , amin inşallah şimdi benim merak ettiğim şu bu bebek kanamaylamı gidiyor arkadaşlar bu durumu yaşayan varsa paylaşabilir mi ? Doktora sordum ama kafsm o kadar dolu ve karışık ki hiç bişi hatırlamıyorum :s

Canım bildiğim kadarıyla kanamaya atacaksin benim degerim 350 dusmus sukur iki günde bir tahlil yapiyorum pazartesi te sıfırlanır diye umut ediyorum çarşamba randevu var bu gunlerimizede sukur. senin hiç kanaman yokmu?benim ara ara devam ediyor ilk tupbebek tedavinmiydi?

Kanamam var kuzum dün değerim 2116,00 dı iğneyi yaptılar pazartesi günü kan vericem tekrar, inşallah biran önce düşer . Ağrı sızı olmadan atlatırız inşallah .

Tüp bebek değildi ki normal yoldan kalmıştım hamile oda dış gebelik olmuş

Benimkisi ilk tok karnına yaptığımda Beta Hcg 0.24 çıktı Aç karnına yaptırdığımda 0.20 çıktı Çok istiyorum hamiş kalmayı... 6 Aylık evliyim

Bu gebeliğin sonu ne oldu acaba bende şuan bu durumdayım

Bu gebeliğin sonu ne oldu acaba bende şuan bu durumdayım
Merhabalar . Bende şu anda bu durumdayım yazmışsınız. Nasıldı durumunuz. Bende oko var hamile olduğumu 23 nisanda öğrendim. Hcg 475 çıktı. 25 nisanda 415
26 nisanda 391
28 nisanda 363 ve bugün 734 çıktı. Doktor dış gebelik olabilir dedi öncede bugünde. Yarın tekrar gideceğim. Bir bilginiz varsa lütfen yardım edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…