Kızlar hediye seçmeme yardım edin, işin içinden çıkamıyorum

Brrk

Dobarlan bırahma kendini
Pro Üye
Anneler Kulübü
18 Mart 2011
7.443
20.651
Hanımlar,
Özel birine doğum günü için hediye seçmeye çalışıyorum. Çokta pahalı olmayan ama şık bir şey istiyorum. Kalem almaya karar verdim, işine aşık bir adam çünkü. Hani oluyor ya üstüne isim de yazılıyor kişiye özel deniyor.
Ama bu işten hiç anlamıyorum, yani kalem seçme olayından. Ne olursunuz fikir verin yardım edin. Doğum günü de çok yaklaştı; 30 Mayıs.:mad:

Bütçeni az çok söyle ki ona göre söyleyelim.. hediyee çoookk paradan haber verr :))
Canım aramızdaki durumun henüz adı konulmadığı için ölü yatırım da yapmayayım diyorum aslında :KK53:
150'ye kadar çıkabilirim gibi

Aynen sonra iş olmayınca insan çok acıyor paraya :))
Gömlek giyiyorsa kaliteli güzel bir gömlek alabilirsin
Gömlek giyiyor tabi, utanmasa uyurken bile takım elbiseyle uyuyacak :KK49:
Ben şu isim yazdırılan kalemlerden düşünmüştüm ama inan ki daha önce hiç kalem seçmediğimden kaldım öyle canım ya

Gömlek giyiyor tabi, utanmasa uyurken bile takım elbiseyle uyuyacak :KK49:
Ben şu isim yazdırılan kalemlerden düşünmüştüm ama inan ki daha önce hiç kalem seçmediğimden kaldım öyle canım ya
İmza kalemi diye geçen kalemler var. O şekilde olanlardan seç :KK66:

Bir de öyle bakayım, imza kalemlerinde tercih edilen bir marka var mıdır ki acaba?
Genelde her türlü kalemin imza için olanı oluyo yani daha akışkan mürekkepli ve uçları da ona göre oluyo. Yani şöyle düşün 0,5 uç ile 0,7 uç arasındaki fark gibi :KK66: İşine aşıksa bayılacaktır o tür bir kaleme. Öbür türlüsü çünkü zaten elinin altında olur ama imza için özel olarak kullanabilecek :)

Genelde her türlü kalemin imza için olanı oluyo yani daha akışkan mürekkepli ve uçları da ona göre oluyo. Yani şöyle düşün 0,5 uç ile 0,7 uç arasındaki fark gibi :KK66: İşine aşıksa bayılacaktır o tür bir kaleme. Öbür türlüsü çünkü zaten elinin altında olur ama imza için özel olarak kullanabilecek :)
Yarın bir de öyle sorayım kuzum o zaman ya, valla şaşırdım bi anda ne yapacağımı :KK17:

Yarın bir de öyle sorayım kuzum o zaman ya, valla şaşırdım bi anda ne yapacağımı :KK17:
İmza kalemi diye sor hatta google'dan fikir edinebilirsin, ön bilgi olur :KK66: Hatta offis1storelarda bile bulursun çoğu markayı da satıyolar

İmza kalemi diye sor hatta google'dan fikir edinebilirsin, ön bilgi olur :KK66: Hatta offis1storelarda bile bulursun çoğu markayı da satıyolar
Çok teşekkür ederim canım benim yardımcı olduğun için, dediğin gibi bir bakmak lazım belki içime siner belli mi olur

aramızdaki durumun henüz adı konulmadığı için ölü yatırım da yapmayayım diyorum
:KK70::KK70::KK70:

Su cumleye bayildim. Haha reel hayatta da kullanirim artik:cool::KK8: Kalem iyi fikir. Kaliteli bir dolma kalem ya da imza kalemi (ikisi ayni sey miydi yoksa:KK64:) gayet uygun duser.

Tisho da kişiye özel kalem var çok kalitesiz bişey de değil bende nişanlıma yaptırdım 30 tlydi sanırım farklı modelleri de var ama 150yi geçecek rakamlar değil bence o şık olur bi bakın :)

Şu modeller

kisiye-ozel-ahsap-kutulu-kalem-seti.jpg

kisiye-ozel-lux-gold-kalem-seti.jpg

Şık gömlek , Polo tshirt, kravatı da es geçmeyelim :KK50:

Ben kol düğmesini , kravat iğnesini de severim. Genel anlamda erkeklere mücevher hediye etmekten hoşlanıyorum galiba.

Hiçibr halt almamak her zaman bir seçenek . Hem g.tü kalkmasın hem de ölü yatırım olmasın :63:

Son düzenleme:
X