canim ben merkezime karar verdim maya tüp bebek merkezi osman hoca esim su izinde ve ilk görüsmesini yapti insallah subatda bende gitcem ve basliycaz ben ama ön tedavi olarak ocak adetimle basliycam
bende ocak ayında baslamayı dusunuyorum ama dıolarkı kısın tupbebekler pek tutmazz dıolar boyle bısey duyan varmı ne olur cevap verın kafam cok karısık yardım edın lutfennn bıde kısın yaptırıp hamıle kalan varsada yazsın nasıl zor oluomu anlatsın
ayyy sagol canım bana boyle destek verıyosunuz yaaa ben cok rahatlıyorum ınsallah bızımde olur dua edınne olur allah senınde kucagına almayı nasıb etsın
canim ben merkezime karar verdim maya tüp bebek merkezi osman hoca esim su izinde ve ilk görüsmesini yapti insallah subatda bende gitcem ve basliycaz ben ama ön tedavi olarak ocak adetimle basliycam
sagol canım bana destek oldugun ıcın ınsanlar kafa karıstırmada bırıncıler zaten rabbım senınde yardımcın olsun ınsallah bebısın durur ınsallah ona bısey olmaz
ay arkadaşım.....bu işin kışı,yazı olurmu hiç........kendini nezaman hazır hissediyorsan o zaman başla......biz mesela bu ay 4.cü deneme için başlıyalım demiştik ,ama ben kendimi hiç hazır hissetmediğimi anladım,erteledim.....bizim için hayırlı zaman ne zamansa o zaman olsun.......HERŞEYıN HAYIRLISI ALLAHTAN.......