Keşke numarasini ezbere bilmesemPardon yanlış oldu de.
Hazır konusu açılmışken, birdaha böyle yanlışlık olmaması adıma numaranı siliyorum' diye de ekle.
Ve gerçekten de sil lütfen.
Bugün rezil olmadın, ama tekrarı rezillik olur.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keşke numarasini ezbere bilmesemPardon yanlış oldu de.
Hazır konusu açılmışken, birdaha böyle yanlışlık olmaması adıma numaranı siliyorum' diye de ekle.
Ve gerçekten de sil lütfen.
Bugün rezil olmadın, ama tekrarı rezillik olur.
Neden ayrıldınız canım1 ay önce ayrıldık. Hiçbir şekilde ne o yazdi nede ben.. Ama 5 dk önce tutamadim kendimi mesaj attim. Nasılsın diyeoda gördü whatsapp ta baya bi çevrim içi durdu durdu çıktı
salak kafam aptal kafam
![]()
Adam beraberken ayrılıgı düşünmüş. Sevgiliyken ne boş laflar ediliyor, ölürüm bilmem ne.. Her söylenene inanmamak lazım. Atmasaydım acaba diye düşünecektin, attın keşke diyosun. Boşver acaba diyeceğine keşke de, numarasını da sil bidaha yazmaKendisi diyordu bana durup dururken ayrılsak bile hep yanındayım diye.. Yanımda olacak Ada'ma bak daha cevap atmaya tenezzül etmedi
Kendisi ayrıldı anlaşamıyoruz diyeNeden ayrıldınız canım
Ergen de degildi ki 31 yasinda adam idiÖmür boyu annen bile yanında olamıyor o kim ki .
Büyük laflar eden ergen söylemleri bunlar.
Yazmışsın artık,sakın yanlış oldu vs diye de kıvırma.
Bir gün bir arkadaşından ''ya mucerred de habire arıyor mesaj atıyor kurtulamadım şu kızdan dedi '' diye duymayı bekliyorsan ara,mesaj at,devam et.İlla gururunun kırılmasını istiyorsan doğru yoldasın.
Ben ona ayrıldıktan sonra yalvardım gurursuz demiştiAdam beraberken ayrılıgı düşünmüş. Sevgiliyken ne boş laflar ediliyor, ölürüm bilmem ne.. Her söylenene inanmamak lazım. Atmasaydım acaba diye düşünecektin, attın keşke diyosun. Boşver acaba diyeceğine keşke de, numarasını da sil bidaha yazma
O 31 sen 21sin, yaşıtın veya daha yaşına yakın kişilerle arkadaşlık kur.. Çıtırsın o seni kaybettiğine üzülsün.Ben ona ayrıldıktan sonra yalvardım gurursuz demişti![]()
Ben ona ayrıldıktan sonra yalvardım gurursuz demişti![]()
Teşekkür ederimO 31 sen 21sin, yaşıtın veya daha yaşına yakın kişilerle arkadaşlık kur.. Çıtırsın o seni kaybettiğine üzülsün.
Gururlu güçlü bir kadın ol. Sevdiğim bir sözdür,;
“Seni sevmeyen için çaba gösterme. Çünkü, sabrının adı yüzsüzlük, fedakarlığın adı eziklik, sevginin adı kişiliksizlik olur.”
(Boris Vian)
Evet, elinden geleni yapmışsın. Yoluna bak iradeli ol.Teşekkür ederimartik yoluma bakmaliyim
Beni anladınız teşekkür ederimNeden kendini suçluyorsun ki. Aklında kalacağına yazmışsın. En azından değerini tekrar görmüş oldun öyle düşün. Yoksa hala bekleyecektin ya da acaba yazsam mı diye için içini yiyecekti. Ayrıca peşinden gitmek ne zaman gurursuzluk olmuş anlamıyorum. Herkesin peşinden koşarsın o ayrı. Ama şu hayatta insan kaç kere aşık oluyor sanki. Sen bitmemesi için herşeyi yaptın öyle düşün.
Verirse sen vermeCevap bile vermedi![]()