Kızlar herşeyi berbat ettim ya :(

Onun hatalari olmadi mi peki sen bogarken? Suc sende mi komple yani?
Baska kizin hesabina bakip bir de uste mi cikti?
Evet :( birde o kızla 2 buçuk senedir görüşmüyorum ama kız beni instagram dan engellemiş.. Hemde birbirimizi takip bile etmiyorduk. Var bi bit yeniği ama

Evet :KK43: birde o kızla 2 buçuk senedir görüşmüyorum ama kız beni instagram dan engellemiş.. Hemde birbirimizi takip bile etmiyorduk. Var bi bit yeniği ama

Tam anlatsana. Ucunuz ayni yerde mi calisiyordunuz? Kizla ne yakinligi vardi? Ben sorunlarimla bunaltmistim diyorsun ama ben sadece sana ait bir durum goremedim. Sorun degil durum.

Tam anlatsana. Ucunuz ayni yerde mi calisiyordunuz? Kizla ne yakinligi vardi? Ben sorunlarimla bunaltmistim diyorsun ama ben sadece sana ait bir durum goremedim. Sorun degil durum.
Evet üçümüz aynı yerde calisiyorduk ben yüz vermiyordum buna... Benimle olduğunda o kızla işi olmuyordu..ama kız tam yiyelim İçel'im gezelim .. Bedavaya getireyim diyen bir tip. Çıkmadılar ama geziyorlardı. Sonra ben teklifini kabul edince elini eteğini çekti

Aman boşver içinde kalmamış adamı bidaha görmüş tanımış oldun,Zamanında Bende atmıştım tabi gurursuz dememişti hiç bunu söyleyen bana değer vermemiş der sallamazdım.
Numarayı silince zamanla unutuluyor da,whatsapta profil fotoğrafını durumunu da sadece kişilerim yap herkese açık tutma o da görmesin

ah ah o duyguları ben bilirimm. benimde 2.5 senelik ilişkim bitmişti. ilk zamanlar bende dayanamadım mesaj attım hatta karşısına bile çıktım ama sonuç nafile. Sonra zamana bıraktım tam 4 ay sonra barıştık. 1 ay oldu barışalı ve şuan çok şükür çok çok mutluyuz . İnşallah barışırsınız canım bol bol dua et .

ah ah o duyguları ben bilirimm. benimde 2.5 senelik ilişkim bitmişti. ilk zamanlar bende dayanamadım mesaj attım hatta karşısına bile çıktım ama sonuç nafile. Sonra zamana bıraktım tam 4 ay sonra barıştık. 1 ay oldu barışalı ve şuan çok şükür çok çok mutluyuz . İnşallah barışırsınız canım bol bol dua et .
Barissak da artik olmaz gibi eskisi gibi olmaz hiçbirşey tabi istisnalar Vardir ama

Numaranı değişmekte acele etmişin sanki çünkü sende bitiyor herşey aramak gelirse içinden mani olamazsın kendine ve yine numaran onda olur. gerçekten zaman en iyi ilaç bende aynı şeyleri diyordum, barışsak bile nasıl olcak aynı duyguları hissedebilecekmiyiz vs.vs.vs nasip herşey kısmetinizde varsa barışırsınız ve emin ol herşey eskisinden daha güzel olur. Allah dualarınızı kabul etsin

Canim ne diyecigimi bilemiyorum ya çok zor Allah yardmcin oldun İnşallah üzülme artik yoluna bak genç sin niceler karsina cikar elbet

Back
X