• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar hesap öder mi? Ödemeli mi?

videoyu izleyemiyorum pc de ses olmadığından ama kesinlikle kızlarda hesap ödemeli erkek arkadaşı nasılsa para ödüyor diye cebinde 5 kuruş para taşımayan asalak kızlar tanıyorum ben:47:insanda biraz gurur olmalı

bende video yu sevredemiyorum ama ilerleyen dönemde ödemeli belki yemek degil ne bileyim kahve tatlı gibi ama benim gibi salak olmayın ikinci buluşmada yemek hesabı ödemişliğim var benim. nişanlım izin vermiyor ilk defa gecen gün kahve hesabını ödedim onuda zorla. ben hesap ödemem(o ödetmiyor) ama hediyeler alırım ona kimse kimseyi salak yerine koymamalı bence

valla ben nişanlımla baştan pazarlık yapıyorum :1: ilk zamanlara hiç ödemiyodum sonradan rahatsız olduğumu kendisinede söyledimm zaten nişanlı olduktan sonra senin paran benim param olmuyor 2 insan yuva kurmak için birlikte sonuçta ama pazarlık yapıyorum bak ama çay yada tatlı benden ona göre diye zar zor kabul ettiriyorum arkadaşımızında dediği gibi erkek arkadaşının yada nişanlısının yanında para var diye cebinde 5 kr olmayan kızlara bende sinir oluyorum sevgiliyken olmuyodu ama nişanlıyken birimizde para yoksa öbürümüz ne kadar varsa al yanında dursun diyoruz zaten nişanlılık evliliğin ilk başlangıcı değil midir?

sürekli hesabı ödemek için can atan adamdan şüphe ediyorum ben kusura bakmayın.
sürekli olarak buna müsaade eden kadının da her türlü şeye maruz kalmak için açık kapı bıraktığını düşünüyorum.

bu işin kadını erkeği olmaz zaten.

Back
X