Kızlar hiç hamile kalamamak ..

Sipser

Guru
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2014
2.498
1.612
333
Kızlar 2 yılı aşkındır hiç hamile kalamadım hormon sperm vs normal sadece hsg kaldı. Ovulasyon ile takiplerim oldu 39 yaşındayım.. Kimyasal, düşük vb de yaşamadım yani hiç tutmadı..Bu sizce imkansızı mı yani tüplerde rahimde bir sorunu mu gösteriyor yoksa 2 /3 yıl kalamayıp sonra kalan oldu mu aranızda …

Son düzenleme:
Kızlar 2 yılı aşkındır hiç hamile kalamadım hormon sperm vs normal sadece hsg kaldı. Ovulasyon ile takiplerim oldu 39 yaşındayım.. Kimyasal, düşük vb de yaşamadım yani hiç tutması..Bu sizce imkansızı mı yani tüplerde rahimde bir sorunu mu gösteriyor yoksa 2 /3 yıl kalamayıp sonra kalan oldu mu aranızda …
2 yıldır deneyip rahim filmi çektirmediniz mi? İnşallah yoktur ama tüplerle ilgili bir sorun varsa boşuna kürek çekmiş olursunuz. Yaşınız 39.
2 sene gebelik olmayınca infertilite uzmanına yönlendirirler normalde.

2 yıldır deneyip rahim filmi çektirmediniz mi? İnşallah yoktur ama tüplerle ilgili bir sorun varsa boşuna kürek çekmiş olursunuz. Yaşınız 39.
2 sene gebelik olmayınca infertilite uzmanına yönlendirirler normalde.

Tabi, istediler ama işten çıkarıldım, şehir değiştirdim vs üst üste gelince bir de doktor bir sorun görünmüyor biraz kafanı rahatlatıp dene deyince saldım sanırım.. yaş 40 a dayandı.

Anladım. En kısa zamanda rahim filmi çektirin bence. Doktor tüplerinizi ve rahimdeki her şeyi göremez. Eğer sonrasında tüp bebek vs denemek isterseniz zaman kaybettikçe zorlanabilirsiniz.
Doğal yolla denerken de vitaminlerinize ve beslenmenize yoğunlaşabilirsiniz.

Kızlar 2 yılı aşkındır hiç hamile kalamadım hormon sperm vs normal sadece hsg kaldı. Ovulasyon ile takiplerim oldu 39 yaşındayım.. Kimyasal, düşük vb de yaşamadım yani hiç tutmadı..Bu sizce imkansızı mı yani tüplerde rahimde bir sorunu mu gösteriyor yoksa 2 /3 yıl kalamayıp sonra kalan oldu mu aranızda …
Bir an önce hsg çektirip bundan sonra ona göre hareket etmenizi öneririrm mutlaka. Sebepsiz infertilite de olabilir bunda da tüp bebek denenmesi gerekir.

Anladım. En kısa zamanda rahim filmi çektirin bence. Doktor tüplerinizi ve rahimdeki her şeyi göremez. Eğer sonrasında tüp bebek vs denemek isterseniz zaman kaybettikçe zorlanabilirsiniz.
Doğal yolla denerken de vitaminlerinize ve beslenmenize yoğunlaşabilirsiniz

Doğal yolla denerken de vitaminlerinize ve beslenmenize yoğunlaşabilirsiniz
Doğru evet haklısınız . Hiç hamile kalamamış olmak düşündürüyor ama düşünmekten kaçmak çare olmuyor .

Doğru evet haklısınız . Hiç hamile kalamamış olmak düşündürüyor ama düşünmekten kaçmak çare olmuyor .
Sizin harekete geçmeniz gerekiyor. Belki de infertilite uzmanına gitmeniz gerekir ileri tetkikler için. İnşallah en kısa zamanda olur.

Valla rahim filmi de çekindim üç kez tüp bebek de taptım hocalara da gittim. Yok yok yok yani elde var 0 bacım bazen de olmayınca olmuyor

Valla rahim filmi de çekindim üç kez tüp bebek de taptım hocalara da gittim. Yok yok yok yani elde var 0 bacım bazen de olmayınca olmuyor

Canım benim en azından sen benim gibi oturmayıp korkmayıp elinden gelen her şeyi yapmışsın, çaban var. Bu kadar çabanı gösterdin gerisi tevekkül, nasip . Allah’ın takdiri. Bu noktada yapacak bir şey kalmıyor içinde rahat oluyor en azından. Ben 15 yıldır sağlık anksiyetesi yaşıyorum farklı sebeplerden bile doktora gidemiyorum, hastane kokusunda fenalaşıyorum .. Terapiye gidiyorum, online yüzyüze en önce bunu yeneyim diyorum bir türlü olmuyor :( ..

Bence geriye rahim filmi kaldığını için rahim filmi de cektirmeniz gerekir. En azından o seçeneği de ortadan kaldırıp daha rahat deneyebilirsiniz.. hatta bir yılı geçtikten sonra çektirmeliydiniz diye düşünüyorum belkide korktunuz bişey diyemiyorum ondan bende korkuyordum ama doktorum gerek görmedi kimyasal gebelik yaşadığım için. Bende bir yıldır istiyorum üç ay önce yaşadım kimyasali henüz tık yok özele gittim takviye ve yumurta geliştirici hapla başladık .. yaşınızda varmış daha fazla denemekle zaman kaybetmeyin derim ben bir yıl niye bekledim ki diye kendime kızar oldum.. devlet hastaneleri hep bekleyin bir yıl normal deyip durdu hormon değerlerim ve eşimin sperm testi her şey iyi güzel. Ama ozeldeki doktorumla bir ucundan başladığımıza inanıyorum bundan sonrası hayırlısı

Hsg insanlara zor geliyor ama en önce hsg yaptırmak lazım bana göre evet pahalı mı pahalı ama ama hsg çektirdigim ay hamile kaldım doktorum beklememi 1 yıl sonunda olmazsa aşılama yöntemleri deneriz demişti ama tıkanıklık varsa neden bekleyeyim ki dedim deneyeli 6 ay olmuştu gebelik yaşamamıştım dediğim gibi hsg çektirdigim ay hamile kaldım çok bile beklemissiniz o stres çekilmez

hsg çok önemli ya. bir nefeste çektirin kurtulun. belki tüpleriniz tıkalı, belki rahimde perde var, belki rahim şekliniz gebelik için elverişli değil bilemezsiniz. ona göre bir an önce vakit kaybetmeden tedavinize başlayın.

Back
X