kızlar hiç sütüm yok:(((

kızlar hepiniz çok sağolun..humana çayını nöbetçi eczanelerde bulamadık yarın alıcaz inşallah.elektrikli pompa makinası aldırdım çok güçlü şekilde vakumlayarak çekiyor.ama iki göğsümden çıkan toplam süt miktarı şimdilik bir yemek kaşığını anca doldurur.ama artacak inşallah sağdıkça..hala mama ile besliyorum akşamları kalkıp su kaynatıp ılıtmak çok zor oluyor dikişlerim yüzünden rahat hareket edemiyorum.bi sütüm gelse başka derdim kalmıycak.inşallah gelir..

ilk bebegin ise anca iner sütün meraklanma sen emzirdikce inecek bunu unutma emzirmeyi birakirsan gelmez süt sürekli emzir

Canim benim doktorum dogumdan 1 hafta önce şeker koymadan dut kompostosu pişirip içmemi söyledi .benim dogum yapan arkadaşlardan duydugum kayisi kompostosu ,isirgan çayi,bide sik banyo etmek banyo ederkende gögüslere masaj yapmak da sütü attiriyomuş.bide bizim gelinimiz 3 ayn önce sezeryanla dogum yapdi onun sütü gelmedi eve alet kiraladilar oda çok fayda etmedi artik süt vermekten vaz geçti mama vereye başladi. Bugün onla konuştum hafta sonu köye gitmişler kizilcik çok yemiş kompostosunu içmiş şimdi sütü gelmeye başladi mamayi birakti bebeğini emziriyo artik...

inşallah hepimizin sütü bol bol olur
bende sağdım şimdi 10 ml anca yok bile ama yılmayacağım
ilk kızımda 20 günlükken mamaya başladık
şimdi bebeğim 10 günlük 3 kez mama verdim beni emsin istiyorum
inanıyorum çok çok sütüm olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…