Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saol canım benımAlya daha hoş ve uygun geldi bana
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Bende nılda hılda alya arasında kararsız kaldım alya nılda herkesde var ama hılda kımsede yok ne bılıyım ne zormuş kendı kızıma ısım koymakNilda nasıl:) Kuzenimin ismi.
İkisi arasından ise arya bence
Evet dedıgın gıbı yabancı ısım gıbı bakalım karar veremedım bı turluHilda hoş isimmiş. Hem yurtdisindasınız ya ismin yabancı bir havası da var. Orda kullanışlı olur.
Eğer Belçika'da fr konuşulan bölgedeyseniz İlda diye okunacak ama.Bende nılda hılda alya arasında kararsız kaldım alya nılda herkesde var ama hılda kımsede yok ne bılıyım ne zormuş kendı kızıma ısım koymak
Evet Can'ım senın bebısının cınsıyetı ne sen hangı ısımlerı dusunuyorsunEğer Belçika'da fr konuşulan bölgedeyseniz İlda diye okunacak ama.
Ben üç ismi de sevdim aslında. isim koymak çok zor ben de aynı dertteyim şu an.
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım.
Aslında esımde helın ıstıyor hilda guzel degılmı sence Alman ısmı gıbı mıHelin ya da Helen nasıl?
Öne gecen gıbı bı anlamı var Hülya H si var esımde İlhan ıkımızın bas harfleri H il oyuzden ıstıyorum saçma mı olurHilda'nın manası ne acaba, manası güzel anlamlı bir isim olursa daha güzel olur....
Öne gecen gıbı bı anlamı var Hülya H si var esımde İlhan ıkımızın bas harfleri H il oyuzden ıstıyorum saçma mı olur
ilay da hoşmuş aslında ilk defa duydum off ne zor yaaaIlay hoş olmaz mi? Ilhan'ın il'i ve Hülya'nın 'ya'sı ters olarak.
Alya ismini şahsen sevmiyorum ve çok popüler bu aralar.
Öne gecen gıbı bı anlamı var Hülya H si var esımde İlhan ıkımızın bas harfleri H il oyuzden ıstıyorum saçma mı olur
Gercekden mı esımınde benımde lcimden hilda gecıyor ıkımızın ortak anlamiAsla saçma değilde şöyle manası güzel anlamlı bir isimle anılmak çağrılmak daha güzel olur...
Evet alya herkes ayla diyo bende listeden çıkardımIkisi arasinda alya..
Fakat alya ismini de hic sevmiyorum.
Arkadasin dedigi gibi ilay guzel olmus..