- 20 Mayıs 2017
- 314
- 168
- 33
- 31
- Konu Sahibi grafikdelisi
-
Aynen o :)) iki uc haftaya daha net hissedersin :)tebrübeli hamiş arkadaşlarım göbek deliğimin hizalarında ve minik minik kıpraşmalar titreşimler hissediyorum bebeğim mi bu bir süre oluyo sonra duruyo :) gaz az daha aşağıda oluyo ve sert oluyo diye biliyorum :)
4 aylık şu andakaç aylık bebeğiniz?
Ayy canım teşekkür ederim konuyu acali ne zman oldu kimse yazmamistiAynen o :)) iki uc haftaya daha net hissedersin :)
Benim de hareket ediyo anlasiliyo artk :)Ayy canım teşekkür ederim konuyu acali ne zman oldu kimse yazmamisti
Evet cnm bnm :) mutlulugunu severim yaa bunu yazarken bile yuzumde kocaman bi tebessum var:) korkma farketmeyecegin zaman da olablrayy kızlar az öncede bir kıpırtı oldu çok nadir oluyo normal de mi dokunma gibi :)
teşekkür ederim canım :) hep hissetmek istiyorum hep hasretle bekliyorum, doktora gideli henüz bir hafta oldu sanki 1 ay olmuş gibi :))Evet cnm bnm :) mutlulugunu severim yaa bunu yazarken bile yuzumde kocaman bi tebessum var:) korkma farketmeyecegin zaman da olablr
amin canım ya teşekkür ederim rabbim tüm isteyenlere nasip etsin :) daha küçük ya tam anlayamıyorum aslındaTadını çıkar bu duygunun, dokunup konuş onunla bol bol, son ayına kadar konuş, ninni söyle, mırıldan ona özel. Doğduktan sonra sen konuşunca, ninni söyleyince, daha kolay sakinleşecek.
Ben bile tuhaf oldum kız
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Yurtidisnda ultrason bu kadar yaygin degilmis. Radyasyon mu ki acaba? Ben ne zaman kizi skistirsam hemen vuruyoteşekkür ederim canım :) hep hissetmek istiyorum hep hasretle bekliyorum, doktora gideli henüz bir hafta oldu sanki 1 ay olmuş gibi :))
olabilir canım ilk haftalarda kalp atışını görüyorken küçük etkilenir diye dinletmemişti mesela doktorumYurtidisnda ultrason bu kadar yaygin degilmis. Radyasyon mu ki acaba? Ben ne zaman kizi skistirsam hemen vuruyo
Vay anasiniiii minnak 14. Hafta itibari bizi duyuyodu ya haniiiiiolabilir canım ilk haftalarda kalp atışını görüyorken küçük etkilenir diye dinletmemişti mesela doktorum
Vay anasiniiii minnak 14. Hafta itibari bizi duyuyodu ya haniiiiiolabilir canım ilk haftalarda kalp atışını görüyorken küçük etkilenir diye dinletmemişti mesela doktorum
ama 25. haftadan itibaren net duyuyormuş canım :)Vay anasiniiii minnak 14. Hafta itibari bizi duyuyodu ya haniiiii
Aynen tum sesleri duymaya basliyomus. Mesela smdi yuksek seslere tepki veriyolarmis artk 18den sonra:) babayi 25te duyuyolar :)) nasil buyuk mucizeama 25. haftadan itibaren net duyuyormuş canım :)
herşeyi mucize değil mi zaten :) rabbime elhamdülillah :)Aynen tum sesleri duymaya basliyomus. Mesela smdi yuksek seslere tepki veriyolarmis artk 18den sonra:) babayi 25te duyuyolar :)) nasil buyuk mucize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?