Saç Uzatma Yöntemleri KIZLAR HIZLI SAC UZATAN SAMPUAN NE ONERIRSINIZ?

duruggr

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
55
12
18
35
Saçlarim uclari kirilarak dokulmekten uzamiyor uzasada kirilip gidiyor uzatmak istiyorum fikir lutfen suan saclarm katli onden omuzumda arkadan ensemden 10 cm asagida kestirmekde istemiyorum

Ben de restorex diyorum ama o kırıkları aldirmazsaniz saçınız çok kötü dökülür haberiniz ola..

Bende arkadaşlar gibi restorex diyorum gerçekten çok faydasını gördüm ama içine hiçbir şey katmadım, çok düşündüm çam terebentin eklesem mi diye hala da düşünme aşamasındayım

Restorex+çam terebentin yağı
Dalin+çam terebentin yağı

Ben koydum içine çam yağıama kuruttu sanki biraz hani ama iyi oldu uzuyor gibi yani şu an göğsünden 3parmak falan aşağıda benim saçım uzun lu kısali v tipi yani arka daha Uzun 8santim falan uzun olsa tam belde olur ama bu saç a neler neler yaptım her kürü denedim ama sinameki kadar hiç bir kur un yaRArni görmedim ekim ayından sonra başlarm o kure herkes e de öneririm yani. Şimdi ara sıra lavanta suyu ile yıkıyorm bakalım sonuç ne olacak

restorex.. içine birşey katma belki etkisini değiştirir zaten gerek de yok..

Bencede restorex sac kremi kullanmana gerek bile kalmıyor yumuşacık :) bence içine bisy koyma zaten Uzama etkili gerek yok bnce

merhaba kızlar benim de saç uzama ile ilgili problemlerim vardı ve acayip bir şekilde saçlarım dökülüyordu instagramda gezinirken vusla kara sarımsak seti al diye bir sayfayı buldum kara sarımsak özlü ve şampuandan oluşan bir setmiş ilk defa duydum kara sarımsağı,sarımsağın faydalarını herkesin bildiği üzre bende biliyordum fakat bu kara sarımsak bildiğimiz sarımsaktan çok çok daha faydalıymış,bende sarımsağın faydalı olduğundan yola çıkarak bu ürünü denemeye karar verdim ve almaya karar verdim ve aldım ürünü saçlarımdaki dökülme son buldu ve gerçekten saçlarım gözle görülür bir uzunluk sağladı kesinlikle bu ürünü denemelisiniz kızlar inanın pişman olmuyacağınız bir ürün 1 aylık kullanım için 3 adet şampuan +3 adet serum ve maske gönderdiler önerilen paket 1 aylık set bu da 179 tl şuanda uygun fiyatları eğer sizlerde bu ürüne ulaşmak istiyorsanız @vuslakarasarımsaksetial instagram sayfasından ulaşabilirsiniz mutlaka girin bi bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…