Kizlar hocama olan hislerim... Ve sizden gelen tavsiyelere cok acil ihtiyacim var

piperr

Guru
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2011
1.013
482
323
Merhaba kizlar oncelikle arkadasimin hesabindan yaziyorum. Tez icin yardim aldigim bir hocam bana cok yardimci olmustu. Hatta sanki diger ogrencilerden daha farkli davraniyodu ama benim hocaya karsi olan hislerimde bu yonde yorumlamami sagliyo olabilir. Dersimede geliyordu bu hoca. Bir gun okulda kahve icmeye cagirdi yanina bayagi konustuk falan. Bana bir dahaki sinavla ilgili ipuclari verdi hatta buralara dikkat et bu sorulara dedi. Bende bunlar mi cikacak yoksa dedim. Sen ezberle bunlari belki cikar dedi. Ve cikti bunlar sinavda. Ama bana bunu hic kimseye soylememem icin yemin ettirdi falan. Buda cok zorlandigim bir dersti belki iyi niyetinden yapti bilemiyorum yanlis yorumlak istemiyorum.
Hep bakislari falan daha farkliydi bana karsi sanki ama dedigim gibi belki benim hislerim oldugu icin bana oyle geliyordur. Hayal kurup uzulmek istemiyorum.
Okulu bir yil uzattim. Simdi baska sehirde bir okulda yaz okuluna gidiyorum. Okul bir kac belge istedigi icin mecbur kendi okuluma gidecegim. Ve hocamin yanina ugrayip tesekkur etmek istiyordum. Ben persembe gunu mesaj attim faceden(numarasi yok) durumumu anlattim ve onumuzdeki hafta bu sebepten okula gelicegimi ve eger sizde okuldaysaniz yaniniza ugramk istiyorum bi dedim. Okudu ama cevap vermedi kizlar simdi gercekten bir tesekkur etmek istiyorum ama mesaja cevap vermedigi icin gitmekte cok istemiyorum yanina. Sizce napmaliyim , nasil davranmaliyim?
Beni yanina cagirdigi donemde sinav oncesi tatil arasi oldugundan kimsecikler yoktu okulda cok rahat konustuk cok samimiydik. Arayi cok acma yine gel dedi hatta. Simdi okul kalabalik haliyle acaba ondan mi cekiniyor yoksa ben mi buyuttum kafamda. Simdi yanina gitsem ve beni hic sallamasa cok uzulucem biliyorum. Ve ondada bana karsi biseyler yoksa benim duygularimi bilsinde istemiyorum. Durumu anlamasin anliycaginiz cok karisigim
Gercekten tavsiyelerinize cok ihtiyacim var
Bu arada 3 yas var aramizda

Son düzenleyen: Moderatör:

Belki hayatında biri vardır canım ve sen işi biraz yanlış anlamışsındır bence hiç kafanda büyütmeden bitir içinde eğer bir şey hissetseydi cevap verirdi yani ya o eski o değil ya da hayatında biri var

Haklisin canim ne olursa olsun bisey olsa cevap verirdi dimi. O zaman okula gidince hic ugramiyim

bu durum hiç etik değil.ben de üniversite öğrencisiyim ve benzer olayları duyuyoruz hep.hocanız belki evli belki nişanlı.bekar bile olsa yanlış eninde sonunda herkes senin üstünden konuşmaya başlar ve bu tarz olaylar emin ol gizli kalmıyor bence karakterine ve ailene leke getirme.hocanın da böyle bi riske girip ismini karalatmayı mesleğine leke getirmeyi göze alabileceğini sanmam.bu şekilde bir yakıştırma bile çok üzücü bence.mezun olsanız durum daha farklı olabilirdi fakat hala öğrencisiniz ve o da sizin hocanız.ilişkiniz öğrenci-öğretmen ilişkisinden ileriye gitmemeli...siz en iyisi ilginizi belli etmek yerine aranızda öğrenci öğretmen ilişkisinden başka bir şey olamıyacağını göstermeye bakın...iyi şanslar

Peki sence onun bana karso biseyler hissediyor olma ihtimali var mi ?
Birde okula gidince yanina ugramiyim o zaman gorursem bi selam verip gecim zaten mesajima cevap vermedi ibir gun okulda olacagim zaten sonra memleketime donecegim

Haklisin canim ne olursa olsun bisey olsa cevap verirdi dimi. O zaman okula gidince hic ugramiyim

uğrama canım boşver eğer görürsen selam verir teşekkürünü edersin çok istersen içinde kaldıysa

Hem aranızda bir şeyler olsa bile kafa yapınızın uyuşması zor bana göre yaş farkı olacak aranızda hem diğer öğrencilerinin de ona ilgi duyduğunu duyup üzülüp kıskançlık tavırlarına gireceksiniz kısacası zor yani bir öğretmenle birlikte olmak

Yas farki 3 canim asistan kendisi.. Gitmiyim o zaman gorursem bir selam veririm. Sene icinde ondan ders alma ihtimalim var eger alirsam soru sormaya falan gittigimde tesekkur ederim o zaman. Ayip olmaz dimi kac ay gecmis olacak sonucta

Yas farki 3 canim asistan kendisi.. Gitmiyim o zaman gorursem bir selam veririm. Sene icinde ondan ders alma ihtimalim var eger alirsam soru sormaya falan gittigimde tesekkur ederim o zaman. Ayip olmaz dimi kac ay gecmis olacak sonucta

niye ayıp olsun canım bence öyle teşekkürlük bir durum da yok ama sen rahat hissedeceksen edersin kimse de bundan yanlış bir şey anlamaz

niye ayıp olsun canım bence öyle teşekkürlük bir durum da yok ama sen rahat hissedeceksen edersin kimse de bundan yanlış bir şey anlamaz

O zaman gorursem yada sene icinde ederim. Hem cevap yazmadi zaten istenmedigim halde gitmisim gibide olmaz. Cok saol yorum icin canm :))

Bence hic demicektin ki ztn üzerindende zaman gecmis ..bir erkek olarak hisleri olsa bile kendisi adim atmaliydi face i de varmis zaten .. istese yine yazardi..
bence yinede ugra ama cok kisa olsun bir merhaba sayenizde daha iyi yerlere geldim gibi kisa konus ve baska hocalarinada ugra ki yanlis anlamasin .. egerki halen hisleri varsa o görüsmeden sonra da sana faceden ulasilir ..

Aynen canim istese yazardi hic ugramasam sene icinde gorunce tesekkur etsem ayip olur mu sence? Simdi cevap vermedi ya cevap vermedigi halde gidem konumunda olmakta cok istemiyorum

Aynen canim istese yazardi hic ugramasam sene icinde gorunce tesekkur etsem ayip olur mu sence? Simdi cevap vermedi ya cevap vermedigi halde gidem konumunda olmakta cok istemiyorum

yok ayip olmaz nede olsa hocan ve sana yardimi dokunmus belki yardimi olmasa cidden devam da edemezdin okuluna ..bence git cünkü ozmn birseyden cekildigini fln sanar ha bu kafasina takti gelmedi fln bari kendince birsey sanmasin bence git ve cok siradan tesekkür et ve cik okula geldim iste su durumlardan dolayi dersin yardiminiz dokundu bir büyügüm olarak katkiniz fln cok dersin yani ona saygili bir sekilde normal siradan bir insanmis gibi davran sonra ztn seni gördükten sonra hisleri fln var veya yine uyanirsa yine faceden sana ulasir msj yazar üstüne ...

Adam sana alenen soruları vererek karaktersizlik yapmış, sen de onun peşinden koş aferin. Asistanlardan oldum olası nefret etmişimdir. Rektörlerde bu hava yok yani. Muhtemelen seninle eğlendi ve tek değilsin.

Burada geçen 'Büyüğüm olarak yardımcı oldunuz' cümlesini sakın kullanma, rezil olursun.

Ay yanlis anlar diye cok korkuyorum:)) gidip bi tesekkur ederim yardimlariniz icin diyip hic sallamiyo havasinda ciksam gitmemekten daha mi iyi olur yani :)

Adam sana alenen soruları vererek karaktersizlik yapmış, sen de onun peşinden koş aferin. Asistanlardan oldum olası nefret etmişimdir. Rektörlerde bu hava yok yani. Muhtemelen seninle eğlendi ve tek değilsin.

Eglendi derken ne kastettigini anlamadim

Eğer hocanın sınav sorularını bilerek kasıtlı olarak size yardımcı olduysa hem siz hem de hocanız cok yanlış bir şey yapmıştınız bize kimse sınav sorularıyla ilgili tüyo vermedi öyle mezun olduk bence biraz da bu hataya dertlenin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…