Kızlar hoppalamıza bir bakın ...

burciii

^ RüZGaR & KuMSaL ^
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2010
151
28
98
İzmir
slm kızlar rüzgara hoppala aldık gunde yarımsar saatı gecmemek üzere 2 defa falan koyuyorum hoppalasına işim oldugu zaman düştümü çarptımı diye korkmadan mutfaga gıdebılıyorum enazından ama hoppala ıcın erkenmı sızce gerçi 7 aylık olcak nerdeyse oğluşum:ecrin_bebek:

$24469_397979287144_711577144_3752349_2750290_s.webp

$24469_397979282144_711577144_3752348_1472728_s.webp

bizimki ilk zamanlar hoplayamıyodu:)sallıyoduk bizde.. kahkaha atıyo sevinçten sımdı ögrendı hoplamayı ıns senın kuzuda sever:)

oğlumun da aynı hoppalanın turuncu renkli olanı var. önündeki oyuncağı ile oynamaya bayılıyor :) arasıra kapıya asıp sallıyoruz biz de :) çok seviyor.

biz artık hıc kaldırmıyoz evın ortasında :) tak cıkart zor oluyo masaya cıkıp takmam gerekıyo cunku.. bızımkının onunde telefon var tlf tutup butun ön panelı cıkartıyo paşa:emir_bebek:

bende çok istiyorum ama bizim tavanda asılıcak biyer yok eşşim tavanın delinmediğini söylüyo:(((((
burcu çok güzel gülegüle kullanın..

ya bu hoppaladan bede lamayı düşünüyorum ama tavana sabitlenince kesin saglam oluyomu...pat die düşmesin kuzular sonra :D

bende çok istiyorum ama bizim tavanda asılıcak biyer yok eşşim tavanın delinmediğini söylüyo:(((((
burcu çok güzel gülegüle kullanın..

tsk ederım tatlım..eşim tavanı matkapla deldı bıde kanca alıp tavanı sabıtledi.hoppalayada acılmasın dıye vıda attı ip bagladık ole kancaya geçiriyoruz :))

bizimkini kapıya asıyoruz :) gelip geçerken bazen sıkıntı oluyor ama oğlum için değer

yok canım bir sorun olmuyor, bayağı sağlam duruyor... hatta biraz kısa bağladık, sallanıyor oğlum onda :) salıncak gibi... ayakları yere değdiği zaman yürüteç gibi yürümeye çalışıyor :D olmayınca da sinirleniyor...

kızlar yaa bende düşünüyorum ama sağlamlığı konusunda çok kararsızım pat diye düşer mi ?
nasıl çocuklar için eğlenceli oluyormu yani sıkılmıyorlarmı içinde
kafam çok karışık bizde polly salıncak var ama çok sevmiyor onu bundan mı alsak diye düşünüyorum

bizimki bunda hiç durmuyor 5 dakika zor duruyor sevmiyor
http://hizliresimyukle.com/showpic-3165/salıncak.jpg

valla bız cok memnunuz ruzgarda bayagı vakıt gecırıyo hoppalasında istedıgı zaman sallanııyo ogrendı artık ayaklarıyla gerıye attırıyo sonra ayaklarını kaldırıyo:) canı ıstedıgınde hopluyo :))

Back
X