Kızlar hoppalamıza bir bakın ...

burciii

^ RüZGaR & KuMSaL ^
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2010
151
28
98
İzmir
slm kızlar rüzgara hoppala aldık gunde yarımsar saatı gecmemek üzere 2 defa falan koyuyorum hoppalasına işim oldugu zaman düştümü çarptımı diye korkmadan mutfaga gıdebılıyorum enazından ama hoppala ıcın erkenmı sızce gerçi 7 aylık olcak nerdeyse oğluşum:ecrin_bebek:

bende aldım ama daha sabitlemedik.. sabitleyelim bakalım benim kız neler yapacak

bizimki ilk zamanlar hoplayamıyodu:)sallıyoduk bizde.. kahkaha atıyo sevinçten sımdı ögrendı hoplamayı ıns senın kuzuda sever:)

oğlumun da aynı hoppalanın turuncu renkli olanı var. önündeki oyuncağı ile oynamaya bayılıyor :) arasıra kapıya asıp sallıyoruz biz de :) çok seviyor.

biz artık hıc kaldırmıyoz evın ortasında :) tak cıkart zor oluyo masaya cıkıp takmam gerekıyo cunku.. bızımkının onunde telefon var tlf tutup butun ön panelı cıkartıyo paşa

bende çok istiyorum ama bizim tavanda asılıcak biyer yok eşşim tavanın delinmediğini söylüyo((((
burcu çok güzel gülegüle kullanın..

ya bu hoppaladan bede lamayı düşünüyorum ama tavana sabitlenince kesin saglam oluyomu...pat die düşmesin kuzular sonra

bende çok istiyorum ama bizim tavanda asılıcak biyer yok eşşim tavanın delinmediğini söylüyo((((
burcu çok güzel gülegüle kullanın..

tsk ederım tatlım..eşim tavanı matkapla deldı bıde kanca alıp tavanı sabıtledi.hoppalayada acılmasın dıye vıda attı ip bagladık ole kancaya geçiriyoruz :))

bizimkini kapıya asıyoruz :) gelip geçerken bazen sıkıntı oluyor ama oğlum için değer

yok canım bir sorun olmuyor, bayağı sağlam duruyor... hatta biraz kısa bağladık, sallanıyor oğlum onda :) salıncak gibi... ayakları yere değdiği zaman yürüteç gibi yürümeye çalışıyor olmayınca da sinirleniyor...

kızlar yaa bende düşünüyorum ama sağlamlığı konusunda çok kararsızım pat diye düşer mi ?
nasıl çocuklar için eğlenceli oluyormu yani sıkılmıyorlarmı içinde
kafam çok karışık bizde polly salıncak var ama çok sevmiyor onu bundan mı alsak diye düşünüyorum

bizimki bunda hiç durmuyor 5 dakika zor duruyor sevmiyor
http://hizliresimyukle.com/showpic-3165/salıncak.jpg

valla bız cok memnunuz ruzgarda bayagı vakıt gecırıyo hoppalasında istedıgı zaman sallanııyo ogrendı artık ayaklarıyla gerıye attırıyo sonra ayaklarını kaldırıyo:) canı ıstedıgınde hopluyo :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…