- 19 Şubat 2025
- 22
- 1
- 1
- Konu Sahibi Strdysiary
-
Normal aslında hormonların bazı hastanelerin referans değerleri farklı oluyor ama, eşinden de hormon ve sperm testi istediler miKızlar merhabalar daha önce konusunu açmıştım 27 yaşındayım 2 yıldır evliyiz 1 yıldır korunmasız ilişkiye rağmen gebelik olmamıştı. Kadın doğum doktorum hormon testleri yapmıştı. En son amh verdim sonucum yeni çıktı buradan sonraki sürecimize şehir hastanesinde inferlite bölümünde devam edeceğiz. Sizden ricam anlayan veya benzer süreçlerden geçenler varsa bana yorum yapabilir mi ?
Amh 2,88
Tsh 2.11
E2 32
Fsh 6,59
Prolaktin 26
Lh 7,94
Sonuçlarım için direk şehir hastanesine yönlendirilme yapıldı 12 kasımda randevumuz var büyük ihtimalle oradaki doktorum isteyecek. Daha önce eşimden sperm testi alınmadıNormal aslında hormonların bazı hastanelerin referans değerleri farklı oluyor ama, eşinden de hormon ve sperm testi istediler mi
Sonuçlarım için direk şehir hastanesine yönlendirilme yapıldı 12 kasımda randevumuz var büyük ihtimalle oradaki doktorum isteyecek. Daha önce eşimden sperm testiNormal aslında hormonların bazı hastanelerin referans değerleri farklı oluyor ama, eşinden de hormon ve sperm testi istediler mi
12 kasımda şehir hastanesine gideceğiz büyük ihtimal oradaki doktorum isteyecek. Süreci bende bilmiyorum nedir nasıl oluyor gidip göreceğiz bakalımSizde bir sorun görünmüyor bütün değerleriniz normal aralıkta amh da gayet iyi, eşiniz sperm testi verdi mi
Ayın 8 de bende hormon tahlili yaptırdım sizinle hemen hemen aynı sadece benim amh 1.510 çıkmıştı, benim doktorum sonuçlarım için gayet güzel demişti ama benim eşimde sperm promlemi var o yüzden aşılamayla başladık bizSonuçlarım için direk şehir hastanesine yönlendirilme yapıldı 12 kasımda randevumuz var büyük ihtimalle oradaki doktorum isteyecek. Daha önce eşimden sperm testi alınmadı
İnşallah çok güzel sonuçlar elde edersinizAyın 8 de bende hormon tahlili yaptırdım sizinle hemen hemen aynı sadece benim amh 1.510 çıkmıştı, benim doktorum sonuçlarım için gayet güzel demişti ama benim eşimde sperm promlemi var o yüzden aşılamayla başladık biz
Kızlar merhabalar daha önce konusunu açmıştım 27 yaşındayım 2 yıldır evliyiz 1 yıldır korunmasız ilişkiye rağmen gebelik olmamıştı. Kadın doğum doktorum hormon testleri yapmıştı. En son amh verdim sonucum yeni çıktı buradan sonraki sürecimize şehir hastanesinde inferlite bölümünde devam edeceğiz. Sizden ricam anlayan veya benzer süreçlerden geçenler varsa bana yorum yapabilir mi ?
Amh 2,88
Tsh 2.11
E2 32
Fsh 6,59
Prolaktin 26
Lh 7,94
Bende böyle birşey var sana referans olur bak istersenKızlar merhabalar daha önce konusunu açmıştım 27 yaşındayım 2 yıldır evliyiz 1 yıldır korunmasız ilişkiye rağmen gebelik olmamıştı. Kadın doğum doktorum hormon testleri yapmıştı. En son amh verdim sonucum yeni çıktı buradan sonraki sürecimize şehir hastanesinde inferlite bölümünde devam edeceğiz. Sizden ricam anlayan veya benzer süreçlerden geçenler varsa bana yorum yapabilir mi ?
Amh 2,88
Tsh 2.11
E2 32
Fsh 6,59
Prolaktin 26
Lh 7,94
Ovülasyon da deneyebilirsiniz belki yumurtlama gününü kaçırıyorsunuzdurSonuçlarım için direk şehir hastanesine yönlendirilme yapıldı 12 kasımda randevumuz var büyük ihtimalle oradaki doktorum isteyecek. Daha önce eşimden sperm testi
12 kasımda şehir hastanesine gideceğiz büyük ihtimal oradaki doktorum isteyecek. Süreci bende bilmiyorum nedir nasıl oluyor gidip göreceğiz bakalım
Ayy çok teşekkür ederimBende böyle birşey var sana referans olur bak istersen
Evet ovülasyon testi de aldım Kasımda regl olduğumda denemek istiyorumOvülasyon da deneyebilirsiniz belki yumurtlama gününü kaçırıyorsunuzdur
İnşallahSonuçlarınız gayet güzel
Hakkınızda hayırlısı inşallah
Prolaktin hormonunuz sınırda sanırım diğerleri normal görünüyorKızlar merhabalar daha önce konusunu açmıştım 27 yaşındayım 2 yıldır evliyiz 1 yıldır korunmasız ilişkiye rağmen gebelik olmamıştı. Kadın doğum doktorum hormon testleri yapmıştı. En son amh verdim sonucum yeni çıktı buradan sonraki sürecimize şehir hastanesinde inferlite bölümünde devam edeceğiz. Sizden ricam anlayan veya benzer süreçlerden geçenler varsa bana yorum yapabilir mi ?
Amh 2,88
Tsh 2.11
E2 32
Fsh 6,59
Prolaktin 26
Lh 7,94
Kaç çıktı progesteronBende 2 yıllık evliyim 1 senedir korunmuyoruz düzenli ilişkiye dağmen olmadı ama benim amh 1.4 biraz düşük dedi doktorlar. Kilom çok değil aslında ama endokrin doktoru Glifor verdi yumurtlamam olmuyormuş galiba progesteronum düşük çıktı adrtin 20. Günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?