Strdysiary

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2025
22
1
1
Kızlar merhabalar daha önce konusunu açmıştım 27 yaşındayım 2 yıldır evliyiz 1 yıldır korunmasız ilişkiye rağmen gebelik olmamıştı. Kadın doğum doktorum hormon testleri yapmıştı. En son amh verdim sonucum yeni çıktı buradan sonraki sürecimize şehir hastanesinde inferlite bölümünde devam edeceğiz. Sizden ricam anlayan veya benzer süreçlerden geçenler varsa bana yorum yapabilir mi ?
Amh 2,88
Tsh 2.11
E2 32
Fsh 6,59
Prolaktin 26
Lh 7,94

Normal aslında hormonların bazı hastanelerin referans değerleri farklı oluyor ama, eşinden de hormon ve sperm testi istediler mi

Sizde bir sorun görünmüyor bütün değerleriniz normal aralıkta amh da gayet iyi, eşiniz sperm testi verdi mi

Normal aslında hormonların bazı hastanelerin referans değerleri farklı oluyor ama, eşinden de hormon ve sperm testi istediler mi
Sonuçlarım için direk şehir hastanesine yönlendirilme yapıldı 12 kasımda randevumuz var büyük ihtimalle oradaki doktorum isteyecek. Daha önce eşimden sperm testi alınmadı

Sonuçlarım için direk şehir hastanesine yönlendirilme yapıldı 12 kasımda randevumuz var büyük ihtimalle oradaki doktorum isteyecek. Daha önce eşimden sperm testi
Sizde bir sorun görünmüyor bütün değerleriniz normal aralıkta amh da gayet iyi, eşiniz sperm testi verdi mi
12 kasımda şehir hastanesine gideceğiz büyük ihtimal oradaki doktorum isteyecek. Süreci bende bilmiyorum nedir nasıl oluyor gidip göreceğiz bakalım

Sonuçlarım için direk şehir hastanesine yönlendirilme yapıldı 12 kasımda randevumuz var büyük ihtimalle oradaki doktorum isteyecek. Daha önce eşimden sperm testi alınmadı
Ayın 8 de bende hormon tahlili yaptırdım sizinle hemen hemen aynı sadece benim amh 1.510 çıkmıştı, benim doktorum sonuçlarım için gayet güzel demişti ama benim eşimde sperm promlemi var o yüzden aşılamayla başladık biz

Bende böyle birşey var sana referans olur bak istersen

Eklentiler

• Screenshot_2025-10-06-14-39-13-54_1c337646f29875672b5a61192b9010f9.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 19
Ovülasyon da deneyebilirsiniz belki yumurtlama gününü kaçırıyorsunuzdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…