Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama hala adet olmadım ben 12 gün olduTüm sonuçların iyi bi problem gözükmüyor
Bnce daha yumurtlaman olmamis cnm catlama olduktan sonra regl oluyor pcos var mi sendeEki Görüntüle 3639020 kızlar merhaba 10gündür adet olamadım tahlillerim böyle çıktı anlayan yorumlayabilir mi
LG gördüm ancak fsh göremedim.Lh yüksek görünüyor adet gününde vermeniz gerek bu testleri. Adet değilseniz sağlıklı değerlendirme yapılamaz kadın doğum açısından.Eki Görüntüle 3639020 kızlar merhaba 10gündür adet olamadım tahlillerim böyle çıktı anlayan yorumlayabilir mi
Pcos var demişti önceden düzenli idi ama adetlerimBnce daha yumurtlaman olmamis cnm catlama olduktan sonra regl oluyor pcos var mi sende
Adet belirtileri de yaşamıyorum halaLG gördüm ancak fsh göremedim.Lh yüksek görünüyor adet gününde vermeniz gerek bu testleri. Adet değilseniz sağlıklı değerlendirme yapılamaz kadın doğum açısından.
Cnm arkadasin dedigi gibi normalde bu hormon tahlilleri adet gununde verilmesi gerek doktorun ne dediPcos var demişti önceden düzenli idi ama adetlerim
Sonuca gidemedim iznim olmadığı içinCnm arkadasin dedigi gibi normalde bu hormon tahlilleri adet gununde verilmesi gerek doktorun ne dedi
Anladim cnm chat gbt ye sorsanaSonuca gidemedim iznim olmadığı için
Gebelik olmadığı için adet söktürücü verecek yüksek ihtimalle ilk adetinizde 3. Gün gidip kan vermeniz lazım hormonlar icinAdet belirtileri de yaşamıyorum hala
Çok geçmiş olsunGebelik olmadığı için adet söktürücü verecek yüksek ihtimalle ilk adetinizde 3. Gün gidip kan vermeniz lazım hormonlar icin
Teşekkür ederim bende anlamadım hafif bulantı var bugün bende..hala regl olmadımÇok geçmiş olsun