Kızlar hoşlandığım çocuk sizce inceyi anlamış mıdır?

medyani

Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2017
7
0
6
26
kızlarr şu sıralarda hoşlandığım bir çocuk var ve bu benim 3 yıldır yakın arkadaşım. ara sıra inişli - çıkışlı olsa da ilişkimizin sağlam olduğuna eminim.

dün bir şunu yoklayayım bakalım neler söyleyecek dedim ve konuyu açtım.

biliyorsun ceren, mehmet'le 3 senedir yakın arkadaş, şimdilerde ondan hoşlanıyor, açılmak istiyor fakat çekiniyor dedim. bana, açılsın dünyaya bir defa geliyoruz hem uzun süredir anlaştıklarına göre sevgili olurlarsa sağlam bir temelleri de olur dedi. güzel olur dedi. ben de dostlukları bitebilir ama garantisi yok ki dedim. o da ben öyle bir şey olacağını sanmıyorum dedi. açılsın, bazen insan bencil olmalı dedi. korkmamalı insan dedi.

şimdi sorun şu kızlar. benim bu şekilde yaptığım imayı anlamamış gibiydi. gayet sakince yüz yüze konuştuk böyle. gerçi tabii ki üstüme atlamasını beklemiyorum böyle bir imadan sonra , fakat sizce imayı anlamış mıdır? üstüne alınmış mıdır acaba?

çünkü bir ara flört gibi bir şey de oldu aramızda. bazenleri de durduk yere seni seviyorumlar gibi. (ben söylemedim ilk o söyledi hep.) yanaklardan öpmelerde oldu. ne yapmam lazım yaa :((. friendzone olmamıştır dimi kızlar :KK61::KK43::KK43:

Aklina gelmistir illaki yakinlastiniz ve hala bi bag kuramadinizmi? Seni seviyorum demesi biseyler hissedebilecegi anlamina gelir ama imayla olmaz acil bence.

Aklina gelmistir illaki yakinlastiniz ve hala bi bag kuramadinizmi? Seni seviyorum demesi biseyler hissedebilecegi anlamina gelir ama imayla olmaz acil bence.
tatlım şöyle bir şey var şimdi lise sonuz ders çalışıcam diye kendini geri çekti biraz. herkesten ama sonuçta sevse bunu bana da yansıtmazdı diye düşünüyorum. yansıtsa bile az yansıtır ne bileyim. geçen sene çok iyiydik özellikle son 3 ay ve yazın. seviyorumlar falanlar filanlar. yani açılmayı düşünüyorum ama dostluğumuz biterse diye de korkuyorum :(

Bence anlamıştır erkekler zeki varlıklar ya anlarlar belli ederler ya da belli etmezler bu kadar basit

peki ne yapmamı önerirsin tatlım
Güzelim hoşlaniyorsan eger acik acik soyleme ama belli et bunu konusmalarinla tavirlarinla. Arada grurunu oksayacak ona kendini ozel hissettirecek seyler soyle. Abartmacak sekilde tabi bende ayni durumu yasamistim baktim cocukta belli ediyo kendini ama soyletemiyo en sonunda benle konuscagin bisey var mi dedim yoksa benimde artik konuscak biseyim yok dedim zorla soylettim yoksa beni tamamen kaybedecekti aklinizi calistirin biraz sevgi emek istiyo emek harcayalimmm

Güzelim hoşlaniyorsan eger acik acik soyleme ama belli et bunu konusmalarinla tavirlarinla. Arada grurunu oksayacak ona kendini ozel hissettirecek seyler soyle. Abartmacak sekilde tabi bende ayni durumu yasamistim baktim cocukta belli ediyo kendini ama soyletemiyo en sonunda benle konuscagin bisey var mi dedim yoksa benimde artik konuscak biseyim yok dedim zorla soylettim yoksa beni tamamen kaybedecekti aklinizi calistirin biraz sevgi emek istiyo emek harcayalimmm

artık aksiyon lazım bence tatlım. ben belli edeyim o belli etsin sonsuza kadar sürsün bu :KK45:. acaba ben mi yanlış anlıyorum diye düşünüyorum bazen :KK23:

Back
X