Herkeste aynı olucak diye bşy yok ama tek tüpün tıkalı olması hamileliğe engel bi durum değil.G
Gorucez nedir ne değildir hepsi ayrı bişey diyo ya kime inanılır bilinmez bildiğim tek şey şehir hastanesi sadece oyaliyo
Adetle birlikte 1 aya yakın kullandım hem söktürücü özelliği de olduğu için her sabah akşam birer bardak içiyordum ama malesef annemin arkadaşında ise yaramisti bende yaramadıAdetten kac gün sonra başladınız peki nekadar kullandınız.insallah rabbim tez zamanda bize de nasıl eder
Gürgan da Timur bey % 50 etkiler dedi çok detaylı anlattıHerkeste aynı olucak diye bşy yok ama tek tüpün tıkalı olması hamileliğe engel bi durum değil.
Eğer tam tıkalıysa bi sorun olmaz. Tek tüple hamilelik olur. Ama biraz tıkanıklık varsa o zaman düşük yapar tutunsa bile sıvı kaçağı olur çünkü. Yine de histeroskopi olabilirsin için rahat edicekse. Hem daha net görünür hem de açılır tüpünGurgan
Gürgan da Timur bey % 50 etkiler dedi çok detaylı anlattı
benim tam tikali ilaç geçişi hiç olmadi basınçlı ilaç verilmesine rağmen.sadece sağ olduğu için tabiki yüzde elli sans doğal olarakEğer tam tıkalıysa bi sorun olmaz. Tek tüple hamilelik olur. Ama biraz tıkanıklık varsa o zaman düşük yapar tutunsa bile sıvı kaçağı olur çünkü. Yine de histeroskopi olabilirsin için rahat edicekse. Hem daha net görünür hem de açılır tüpün
Yapilcak bakalım bisiler ne yapicaklarsa korkuyorum endişe duyuyorum amaEğer tam tıkalıysa bi sorun olmaz. Tek tüple hamilelik olur. Ama biraz tıkanıklık varsa o zaman düşük yapar tutunsa bile sıvı kaçağı olur çünkü. Yine de histeroskopi olabilirsin için rahat edicekse. Hem daha net görünür hem de açılır tüpün
Film çekilirken sıkıntı yok dendi geçiş sağlandı dendi başka 2 doktor tıkalı dedi bakalım gorcezbenim tam tikali ilaç geçişi hiç olmadi basınçlı ilaç verilmesine rağmen.sadece sağ olduğu için tabiki yüzde elli sans doğal olarak
Aşılama neden tutmadı acabaFilm çekilirken sıkıntı yok dendi geçiş sağlandı dendi başka 2 doktor tıkalı dedi bakalım gorcez
Bu tıkanıklık yapışıklık adı her neyse ondan dolayı diyo doktorlarAşılama neden tutmadı acaba
tup tıkanıklığı harici rahimde yapisikliklar mi var acaba sizinBu tıkanıklık yapışıklık adı her neyse ondan dolayı diyo doktorlar
Rahim falan demedi sol tüp dedi her ihtimale karşı toplanacak yumurta falan sağ da da bişi olur eder diye kapalı kutu açmadan bilinmeztup tıkanıklığı harici rahimde yapisikliklar mi var acaba sizin
Allah allah bende de tek tüp kapalı çıktı diğer herşey temiz lakin doktor vahim bir durum olmadığını bununla da gayet sağlıklı gebelik olacağını hatta ara vermemi kafama takarsam tedavi edeceğini söyledi o kadar rahattı ki size neden yumurta toplama veya operasyon dedi acaba mutlaka başka birşey de vardirRahim falan demedi sol tüp dedi her ihtimale karşı toplanacak yumurta falan sağ da da bişi olur eder diye kapalı kutu açmadan bilinmez
Bilmiyorum gerçekten hiç bı fikrim yok hepsi ayrı konusuyoAllah allah bende de tek tüp kapalı çıktı diğer herşey temiz lakin doktor vahim bir durum olmadığını bununla da gayet sağlıklı gebelik olacağını hatta ara vermemi kafama takarsam tedavi edeceğini söyledi o kadar rahattı ki size neden yumurta toplama veya operasyon dedi acaba mutlaka başka birşey de vardir
Sana yazdım özelden bak detaylıcaAllah allah bende de tek tüp kapalı çıktı diğer herşey temiz lakin doktor vahim bir durum olmadığını bununla da gayet sağlıklı gebelik olacağını hatta ara vermemi kafama takarsam tedavi edeceğini söyledi o kadar rahattı ki size neden yumurta toplama veya operasyon dedi acaba mutlaka başka birşey de vardir
Bence hiç üzülmeyin çünkü daha birçok farklı yolunuz var hamile kalabilmek için aşılama olmazsa (inşallah olur) tüp bebek denersinizDoktorum işlem yapmayacağını sağlıklı gebelik olusabilecegini kendimi ne zmn hazır hissedersen aşılamaya gecmemi söyledi.ben de korkuyorum ya aşılama da olmazsa modum düşer mi diye
Esim tup bebeğe sıcak bakmıyor ya başkasının spermi ile karisirsa diyeBence hiç üzülmeyin çünkü daha birçok farklı yolunuz var hamile kalabilmek için aşılama olmazsa (inşallah olur) tüp bebek denersiniz
Esim tup bebeğe sıcak bakmıyor ya başkasının spermi ile karisirsa diye
Bence hiç üzülmeyin çünkü daha birçok farklı yolunuz var hamile kalabilmek için aşılama olmazsa (inşallah olur) tüp bebek denersiniz
Tedirgin oldum biraz siz böyle anlatincaBen 3 defa çektirdim belki açılır umuduyla benimde sol tıkalıydı ve 3 defa tüp bebek yaptırdım olmadı. Sonra bir tanıdık doktor tıkalı tüpte sızıntı olabilir o yüzden tutmuyor embriyoyu zehirliyor olabilir dedi ve hsg filminde de görünmezmiş bu sızıntı. Sonra aldırdım o tıkalı tüpü. Doktor iyi ki aldırdın dedi sızıntı varmış hakikatten ve yumurtalara baskı yapıyormuş. Şimdi 4.tüp bebek denemesini yaptırıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?