Sivilceli Ciltler kızlar ibrahim sarac tvde sivilceye çözüm olacak soğan tarifini verdi buyrun

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

XtUrkiyem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2008
608
1
96
Ordu
slm kızlar ibrahim saraç soyanı kesin ve suyu kulak çöpü yardımıyla sivilcelerinizin üstüne sürün dedi ben denıycem ama uygulayan varmı aranızda?ama iyi gelcegını sanıyorum cünkü sogan ve sarmısak dogal antıbıyotık dıyorlar sızın fıkrnınız nedir?

ben sarımsak denemiştim .daha önce evt ben faydasını gördüm.soğanı bilemicem ama.ben şimdi sabun kullanıyorum çokta memunum.soğan sarımsak pis kokuyo ya.

soğan sarmısağın birçok faydası var gerçekten ama birde kötü kokmasalar

evet.. faydası varmıs !! ama kötü koktukları için bn denemedim .. cewremde deneyipte memnun klanlar var ama .

Ben denedim ama felaket yakıyor bilginize...Benim özel günlerimde bi kaç tane sivilce cıkar onun için kullanmıştım sadece şişligini giderdi sivilceyi söndürdü arkadaşlar...

Sarimsagi bugun denemeyi dusunuyorum ama benim cildim cok yagli arkadaslar suan sebamed sabun kullaniyorum ama bana onerebilceginiz etkili bir yontem varmi nasil basa cikabilicegimi sasirdim artik

Sarimsagi bugun denemeyi dusunuyorum ama benim cildim cok yagli arkadaslar suan sebamed sabun kullaniyorum ama bana onerebilceginiz etkili bir yontem varmi nasil basa cikabilicegimi sasirdim artik
Bence deneme çünkü sivilcesi olanlara soğan-sarımsak tüketimini azaltmaları söyleniyor. Bence bir cildiyeye görünmek en iyisi, arife günü yüzümde 6 sivilce birden çıktı bayram bitene kadar neler denemedim ki milim ufalmadı, pazartesi doktora gittim bir krem verdi karışım, daha önce benzerini kullanmış hiç etki görememiştim, yani pek umudum yoktu ama 2 kullanımda bile şişliğini alıp yarı yarıya ufalttı. Kısacası cildini yormadan bir doktora görünmek en iyisi

Doktora gittim ama kullan diye ustun koru yazdigi ilaclar bi halta yaramadi ve bu ara yine cogaldi artik nasil basacikcagimi sasirdim delirmek uzereyim

Back
X