- 19 Mart 2015
- 2.114
- 1.832
- 133
- Konu Sahibi PapatyamsiHatun
-
Söylesene lilipit, bu kadar alçak bi insanla saygı ne kadar yüksek seviyede kalabilir...Saygınızda bıtmıs maalesef
Aslında sakinliğim çok bozulmadı, onca kötü şeyden sonra bu çok şaşırtıcı gelmedi, sadece sindiremiyorum işte. HİÇ Mİ HİÇ SİNDİREMİYORUM.Bu durumu nasıl yenersıne gelınce
Sana deger veren, durust, saygılı bırıyle bır ask yasayabılırsın
Ne evlılıkler bıtıyor, ne asklar aon bulıyor
Canın elbet acır ama gecer
Sakın olmaya calış
Bak canım sındırememen gayet dogal bir his, olması gerekende buSöylesene lilipit, bu kadar alçak bi insanla saygı ne kadar yüksek seviyede kalabilir...
Tek isteğim sindirememe durumumun yok olması, sadece bunu istiyorum.. Bu histen kurtulduğum anda adını dahi sileceğim hafızamdan..
Sakınce çığlık at o zaman :) rahatlarsınAslında sakinliğim çok bozulmadı, onca kötü şeyden sonra bu çok şaşırtıcı gelmedi, sadece sindiremiyorum işte. HİÇ Mİ HİÇ SİNDİREMİYORUM.
ÇIĞLIKLAR ATMAK GELİYOR İÇİMDEN !
Uf lili. Keşke duş alınca geçecek bi şey olsa. Ama evet duşa girmeyi bende geçirdim aklımdan birazdan girsem iyi olacak. Ama bu çok başka bi şey. 2 aylık bi ilişki değil ki bu koskoca 2 yıl. Tamamen unutmuş olsa dakka başı eski sevgilisinin instagram hesabına bakar mı ???Duş al derım bıde
Ben eşimle tartışınca oyle yapıyrm
Rahatlıyrm gergınlığım gıdıyor
E cnm kendını ıyı hısset dıye dedımUf lili. Keşke duş alınca geçecek bi şey olsa. Ama evet duşa girmeyi bende geçirdim aklımdan birazdan girsem iyi olacak. Ama bu çok başka bi şey. 2 aylık bi ilişki değil ki bu koskoca 2 yıl. Tamamen unutmuş olsa dakka başı eski sevgilisinin instagram hesabına bakar mı ???
Bunu nasıl hazmedicem bilmiyorum. Hazmedicem bi gün onun farkındayımda kaç gün sürecek, ne zaman bitecek onu hiç kestiremiyorum işte...
Dark, şu halde bile güldürdün vallaKiz adama sektirip gitmesini soylemissin daha hala yuregin sogumadi mi
E yeter ama daha ne dicen
Aman yahu ne var hazmedemicekDark, şu halde bile güldürdün valla
İçim kaynamıyor ki, bu daha çok böyle hazmedememe hissi. İçime sindiremiyorum. Yani ben böyle bi şeyi mümkün değil kabullenemem. Düşünsene 2 yıldır berabersiniz neredeyse her Allahın günü, belkide günde bi kaç kez o kızın instagram hesabına bakıyor. Nasıl hazmedicem, nasıl...
Yeniden güvenip aşık olmayı becerebilirsem tabi. Bide bunları doğru adam üstünde uygulamış olursam. O zaman yenisine sağlık diyebilirimAman yahu ne var hazmedemicekdedigin laf pek hosuma gitti gece gece, aldirma uzulme de. Tekrar iyi ki konusup yuzune vurmussun konu guzel kapanmis bence:) bundan sonrasi yenisine saglik bebegim
Olur olur, gencsin niye olmasin. Ben olsam sansimi denerim her turlu adamla, bekar genc bir kizsin, turlu turlu arkadasin olsun arasindan sec bundan dogal ne olabilir ki? Arkadas ortaminda adamlar kendilerini de saklayamaz hem, herseyleri dokulur ortaligaYeniden güvenip aşık olmayı becerebilirsem tabi. Bide bunları doğru adam üstünde uygulamış olursam. O zaman yenisine sağlık diyebilirim
Kız valla ne güzel anlatıyorsun kıkırdayıp duruyorum oturduğum yerde cevaplarını okuyup okuyupOlur olur, gencsin niye olmasin. Ben olsam sansimi denerim her turlu adamla, bekar genc bir kizsin, turlu turlu arkadasin olsun arasindan sec bundan dogal ne olabilir ki? Arkadas ortaminda adamlar kendilerini de saklayamaz hem, herseyleri dokulur ortaligasana da kolaylik olur
Heh şoyle gul birazKız valla ne güzel anlatıyorsun kıkırdayıp duruyorum oturduğum yerde cevaplarını okuyup okuyup
Valla saklayacak adam her türlü saklar saklamak istediği şeyi. Allah doğrusunu hayırlısını çıkarsın karşıma.
Haklısın.Heh şoyle gul biraz
Sana erkekmi yok allasen hıııhh
Amin canim Allah sana en hayirlisi ne ise onu versinKız valla ne güzel anlatıyorsun kıkırdayıp duruyorum oturduğum yerde cevaplarını okuyup okuyup
Valla saklayacak adam her türlü saklar saklamak istediği şeyi. Allah doğrusunu hayırlısını çıkarsın karşıma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?