KIZLAR, İÇİM TİTRİYOR, YORUMLARINIZI DUYMALIYIM, TEK İHTİYACIM YORUMLARINIZ

PapatyamsiHatun

Dum spiro spero
Kayıtlı Üye
19 Mart 2015
2.114
1.832
133
Çok kısa özet geçeceğim. Hemen sonuca gelmek istiyorum çünkü.
Sevgilimle bi süre önce tamamen ayrılmıştı yollarımız. Vazgeçmiştim ondan. Ama sonrasında bana yazdı, bende yazdıklarına cevap verirken yine konuştuk birazcık.
Ama barışmamıştık. Sadece konuşuyorduk, beni çok sevdiğini söylüyordu, açıkçası bende inanıyordum yine.
Biraz öncede skypetan konuşuyorduk yine, size neler olduğunu anlatacağım...
Benim içime bi şüphe düşmüştü. Eski sevgilisinin instagram hesabına tarayıcıdan aratarak baktığını düşünüyordum. '' Sevgilimin ismi X olsun. '' ( X instagram kullanmıyor. )
Sonra biraz önce konuşurken konuyu kızdan açtım. Sonra dedim ki '' Sana bi şey soracağım X. Çok merak ediyorum, neden tarayıcıdan durmadan eski sevgilini aratıyorsun, hani gerçekten merakımdan soruyorum '' dedim. Önce bi afalladı yooo falan oldu. Sonra ''anlaşılan bi açıklama dahi yapmayacaksın tamam iyi geceler. '' dedim. Yemi attım ama Papatya ne saçmalıyorsun öyle bi şey kesinlikle yok demesini nasıl istiyor içim. Kızlar bana ne dedi biliyor musunuz ? '' ya bilmiyorum işte aslında merak gibi bi şey '' diye gevelemeye başladı.
Telefonu s...tir git diyerek kapattım. Hem skypetan, hemde telefon numarasını anında engelledim.
Ama bu gece hayatımın en zor gecelerinden biri. Gerçekten hayatımın en zor gecelerinden biri bu gece. Ona olan sevgim yitip gitti iyice. Onu unuturum tamamiyle lakin bu olan şey çok ağır geliyor, bunun ağırlığını nasıl atarım bilmiyorum.
İçime sindiremiyorum. 2 yıllık ilişkimdi. 2 yıl ya. 2 yıl.
Ciddi anlamda içime sindiremiyorum, bu içime sindirememe durumunu nasıl yenerim, bana akıl verin..
Ateşim çıktı şuanda, titriyorum, üşüyorum..

Son düzenleme:
Saygınızda bıtmıs maalesef
Söylesene lilipit, bu kadar alçak bi insanla saygı ne kadar yüksek seviyede kalabilir...
Tek isteğim sindirememe durumumun yok olması, sadece bunu istiyorum.. Bu histen kurtulduğum anda adını dahi sileceğim hafızamdan..

Aslında sakinliğim çok bozulmadı, onca kötü şeyden sonra bu çok şaşırtıcı gelmedi, sadece sindiremiyorum işte. HİÇ Mİ HİÇ SİNDİREMİYORUM.
ÇIĞLIKLAR ATMAK GELİYOR İÇİMDEN !

Bak canım sındırememen gayet dogal bir his, olması gerekende bu
Sen bır ılıskıye emek vermıssın, sevmişsin, paylasmışsın herseyı
Zaman gelır yolunda gıtmeZ baZı seyler
Alıskanlıktan, kalbının heyecanla attıgı adamdan vaZgecmem gerekebılır. Eskısı gıbı degıldır ya da sen gorememişsindir
Hazmetmek zor
Zaman ilacı bunun
Üzülme sakin ve güçlü ol
Erkek mılletı işte
Anca kadınları uzsunler

Duş al derım bıde
Ben eşimle tartışınca oyle yapıyrm
Rahatlıyrm gergınlığım gıdıyor
Uf lili. Keşke duş alınca geçecek bi şey olsa. Ama evet duşa girmeyi bende geçirdim aklımdan birazdan girsem iyi olacak. Ama bu çok başka bi şey. 2 aylık bi ilişki değil ki bu koskoca 2 yıl. Tamamen unutmuş olsa dakka başı eski sevgilisinin instagram hesabına bakar mı ???
Bunu nasıl hazmedicem bilmiyorum. Hazmedicem bi gün onun farkındayımda kaç gün sürecek, ne zaman bitecek onu hiç kestiremiyorum işte...

E cnm kendını ıyı hısset dıye dedım
Bu durum degısmeyecek sonucta
Kabul edılebılır bırsey degık yanı
Tamam ayrısınız ama ne yanı eskı sevgılı merakı
HaZmedemedıgın ıcınde daha senınle sansı kalmadı ıste
Kaybettı senı tMamen
E ıkı yıl uzun sure ama ınsan anca tanıyor
Ben esımle 9,5 yıl cıkıp evlendı m
Evlendıkten sonra tanıdıgım adamı daha degısık gordum
Ikı yıl o yuzden onemlı bı sure
Bak gordun, olmuo işte

Kiz adama sektirip gitmesini soylemissin daha hala yuregin sogumadi mi
E yeter ama daha ne dicen
Dark, şu halde bile güldürdün valla
İçim kaynamıyor ki, bu daha çok böyle hazmedememe hissi. İçime sindiremiyorum. Yani ben böyle bi şeyi mümkün değil kabullenemem. Düşünsene 2 yıldır berabersiniz neredeyse her Allahın günü, belkide günde bi kaç kez o kızın instagram hesabına bakıyor. Nasıl hazmedicem, nasıl...

Aman yahu ne var hazmedemicek dedigin laf pek hosuma gitti gece gece, aldirma uzulme de. Tekrar iyi ki konusup yuzune vurmussun konu guzel kapanmis bence:) bundan sonrasi yenisine saglik bebegim

Aman yahu ne var hazmedemicek dedigin laf pek hosuma gitti gece gece, aldirma uzulme de. Tekrar iyi ki konusup yuzune vurmussun konu guzel kapanmis bence:) bundan sonrasi yenisine saglik bebegim
Yeniden güvenip aşık olmayı becerebilirsem tabi. Bide bunları doğru adam üstünde uygulamış olursam. O zaman yenisine sağlık diyebilirim

Yeniden güvenip aşık olmayı becerebilirsem tabi. Bide bunları doğru adam üstünde uygulamış olursam. O zaman yenisine sağlık diyebilirim
Olur olur, gencsin niye olmasin. Ben olsam sansimi denerim her turlu adamla, bekar genc bir kizsin, turlu turlu arkadasin olsun arasindan sec bundan dogal ne olabilir ki? Arkadas ortaminda adamlar kendilerini de saklayamaz hem, herseyleri dokulur ortaliga sana da kolaylik olur

Kız valla ne güzel anlatıyorsun kıkırdayıp duruyorum oturduğum yerde cevaplarını okuyup okuyup
Valla saklayacak adam her türlü saklar saklamak istediği şeyi. Allah doğrusunu hayırlısını çıkarsın karşıma.

Amin canim Allah sana en hayirlisi ne ise onu versin
Ben de esimi oyle sectim, oncesinde arkadasim oldu, esim olarak kendisine karar verdigimde 2,5 yil gecmisti dusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…