Kızlar, içimdeki kurt beni yiyor....

Psychopaths

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2015
5.728
10.317
198
Şuan eşimi iş dolayısıyla evden başka bir şehre uğurladım. Aslında her sene bir görev için gidiyordu ama bu sefer içimden birşey koptu.

İçimdeki kurtlar beni yedi bitirdi. Kimseye paylaşmam sıkıntılarımı ilk defa içimi dökesim var. Şuan gözlerimden süzülen yaşla sabah ezanını dinliyorum.

Biliyorsunuz darbe girişimi yüzünden İstanbulda ki birliklerin hepsi kapatıldı. Eşime doğu çıktı ve sınır bölgesi. Ordan Suriye'ye geçmesi de an meselesi....

Aslında hiç inanmam kahve falına. Diceksiniz ki ordan kahve falına nasıl geldin. Geçenlerde biri falıma baktı. Şu söz şimdi içimi kemiriyor.
"Eşin yüksek bir mertebeye çıkıyor ve bayrak gözüküyor" işte bu laf!!! İşi gereği belirli bi rütbede zaten başka rütbeye çıkamaz. Sonra aklıma geldi yoksa mertebe şehitlik mi? Bundan yüksek mertebe olamaz ki? Beynimin içinde bin tane kurtçuk yiyip bitiriyor beni.

İlk defa içim çok kötü oldu. Aslında her sene bir gidişi vardı. Ama bunda çok farklı şeyler hissediyorum. Gideceği yer çok karışık.....

Yıl sonunda bırakıcam çok yoruldum dedi. Peki o zamana kadar birşey olursa? Şuan bile çevresindeki arkadaşlarının hepsi nerdeyse bırakmayı düşünüyor. Peki ya o an bıraktırmazlarsa. Çünkü bu sefer de çok asker eksikliği olacak....

Geçen sene 7 ay ayrı kaldık. Şimdiyse aralık ayına kadar kesin ve sonrası muallak.

Kızlar içimdeki sıkıntı çok büyük. Kalbim sıkışıyor. Bu deli düşüncelerle psikopata bağladım. İki küçük oğlumla yine yanlız zamanlar bekliyor beni.
En önemlisi sağsalim dönecekmi? Çıkarken öptüm öptüm öptüm. Camdan el salladım. Perdeyi kapattım. Daha tutamadım kendimi ve ağlamaya başladım....
Nasıl geçiricem bu birkaç ayı?

Sonucta fal deyip inanma..gerisi allaha kalmis.sag saglim kavusursunuz insallh.bosuna kuruntu yapiyorsun bence.rabbim size ve evlatlariniza bagislasin esinizi
Amin. İnşallah. Yeni gitti ya belki ondan. İçim daraldı bian. Gerçi devam ediyor inşallah geçecek.

Benimde eşim biraz önce gitti sınıra falan degil ama 3 ay gelmicek sizi anlayabiliyorm nirazda olsa.. korkmayin coccuklariniz var güçlü olmaniz lazm icinizi ferah tutun allahm sabrıni versn sag saglim gelir inşllah

Ben de güney doğudan yazıyorum eşim görevde ben yalnızım. .Hissettiklerinizi çok iyi anlıyorum Allah size kavustursun esinizi..Ben çok evhamlandigimda eşim her şeyin takdiri ilahi olduğunu tevekkül etmek gerektiğini belirtir.Ben de size söylemiş olayım Mümkün olduğunca içinizi ferah tutun

Çok zor sizin yazınızı okurken ben ağladım
Olacaksa ömür bitecekse yatağınızda bulur ecel...
gönlünüzü ferah tutmaya çalışın Rabbim askerimize polisimize güç kuvvet versin inşallah sağsalim kavuştursun hem sizi hem diğer aileleri
Oralar karışık olunca iyice endişeniz artmıştır geleceği Allahtan başkası göremez merak etme dualarımız onlarla inanmasanızda baktırmayın diyorlar fala bak içinde yer etmiş ya çıkarsa diye aklına girmiş bişey!
Sen bol bol dua et Allah büyük inşallah kavuşun sağsalim biririnize

Fala inanılıp üzülünür mü bu kadar, yapmayın. Üstelik bakan kişi olumlu seyler söylemiş, siz kötü yorumlamışsınız. Belki sene sonu işinden ayrılacak ama çok daha iyi bir işe girecek, olamaz mı?

Umarım en yakın zamanda kavuşursunuz eşinize.

Şuan eşimi iş dolayısıyla evden başka bir şehre uğurladım. Aslında her sene bir görev için gidiyordu ama bu sefer içimden birşey koptu.

İçimdeki kurtlar beni yedi bitirdi. Kimseye paylaşmam sıkıntılarımı ilk defa içimi dökesim var. Şuan gözlerimden süzülen yaşla sabah ezanını dinliyorum.

Biliyorsunuz darbe girişimi yüzünden İstanbulda ki birliklerin hepsi kapatıldı. Eşime doğu çıktı ve sınır bölgesi. Ordan Suriye'ye geçmesi de an meselesi....

Aslında hiç inanmam kahve falına. Diceksiniz ki ordan kahve falına nasıl geldin. Geçenlerde biri falıma baktı. Şu söz şimdi içimi kemiriyor.
"Eşin yüksek bir mertebeye çıkıyor ve bayrak gözüküyor" işte bu laf!!! İşi gereği belirli bi rütbede zaten başka rütbeye çıkamaz. Sonra aklıma geldi yoksa mertebe şehitlik mi? Bundan yüksek mertebe olamaz ki? Beynimin içinde bin tane kurtçuk yiyip bitiriyor beni.

İlk defa içim çok kötü oldu. Aslında her sene bir gidişi vardı. Ama bunda çok farklı şeyler hissediyorum. Gideceği yer çok karışık.....

Yıl sonunda bırakıcam çok yoruldum dedi. Peki o zamana kadar birşey olursa? Şuan bile çevresindeki arkadaşlarının hepsi nerdeyse bırakmayı düşünüyor. Peki ya o an bıraktırmazlarsa. Çünkü bu sefer de çok asker eksikliği olacak....

Geçen sene 7 ay ayrı kaldık. Şimdiyse aralık ayına kadar kesin ve sonrası muallak.

Kızlar içimdeki sıkıntı çok büyük. Kalbim sıkışıyor. Bu deli düşüncelerle psikopata bağladım. İki küçük oğlumla yine yanlız zamanlar bekliyor beni.
En önemlisi sağsalim dönecekmi? Çıkarken öptüm öptüm öptüm. Camdan el salladım. Perdeyi kapattım. Daha tutamadım kendimi ve ağlamaya başladım....
Nasıl geçiricem bu birkaç ayı?
Asker esi olmak çok zor ben nişanlımı en son nisanimzda gorebildim 6 aydır göremiyorum doğuda oda. Demem o ki senin yaşadığın endişeyi ben her gün yaşıyorum bulunduğu ilde 6 ayda 150ye yakın sehit oldu her haberi duyduğumda adı varmidir diye ölüp ölüp diriliyorum ulasamadigimda bu vesveselere kapılıyorum. Demem o ki bu eşi sıkıntı yerde olan herkesde var ve sen bir daha fal baktirma kardesim allah baktranlara gazabini esirgemez ve normalde iyi birsey olsada sırf fal yüzünden sen kendini kötüye sartladigin için hayatını kötüye gotureceksin falin geleceğini göreceğine inanarak allaha sirk koşmuş olursun ayrıca. Sen kalbini serin tut bunlar vesveseler önem verme verdikçe vesvese balon gbidir siser. Sende sisersin. Bol bol dua et evden çıkmadan önce 7 ayetel kursi okut manevi zirhdir bu.

Güzel düşünün, güzel şeyler olsun.. Hiç içinizi karartmayın.. Ayrıcada falcının dediklerine de inanmayın. Adı üstün de fal..
Rabbim tez zamanda kavuşturmayı nasip etsin..

Kıyamam sana Allaha emanet olsun esiniz sağ salim geri dönsün.
Fal vs inanma kötüye yorma,bayrak çıktıysa esin çok başarılı olacak gurur duyacaksin bu anlama gelir Allah gönül ferahlıgi versin canim

Ben de asker eşiyim. Eşimi 20 günlüğüne uğurladım 5 gün önce o nedenle sizi çok iyi anlıyorum. Ecel geldiyse bırakın dağları bayırları yumuşacık yatağınızda yakalayıverir bizi. Nerede ne koşulda olduğumuzun hiçbir önemi yok. Gaybı Allah'tan başkası bilemez. Bu nedenle fal baktırıp boşuna kafanıza soru işaretleri sokup kendinizi üzmeyin. Allah eşinizi, size ve 2 evladınıza bağışlasın. Gönlünüzü ferah tutun.

Back
X