kızlar içinizde hem polikistik overli hemde zayıf olan varmı acaba

hiram06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2009
897
1
96
Ankara
merak ettim tedavide zayıf olan pkoslularda yumurtalar daha dirençli olup geç büyüyormuş varmı böle olan

merak ettim tedavide zayıf olan pkoslularda yumurtalar daha dirençli olup geç büyüyormuş varmı böle olan

canım bende zayıf bir pko hastasıyım.yumurtalarım olması gerektigi zamanda 7_10 gün arası büyüyor tabi ilaçlarla.banada pko yumurta kalitesi düşük olur demişlerdi yumurtalarımda kaliteli çıktı allaha şükür.şimdi tüp bebek sonucumu bekliyorum.4.günüm

inş olumlu sonuç alırsın cnm inş bizimde yumurtalarımız kaliteli olur tedavi sürecinde bi zorluk yaşadınmı ohss falan

Merhaba canim,bende pcoluyum bemimde kilom normal (boyum 163 kilom 60. Doktor normal oldugunu soyledi. Ama benimki cok direncli mi bilmiyorum,cunki ilk yumurta takibiyle tedaviye basladigimizda klomenle yumurtlama olmustu hemde tek dozda(50)mg tabi sadece ilk iki ay olmustu sonra nedense olmamis doz yukselmisti.. Herneyse bizde asilama istemedik direk tuoe karar verdik,sonuc alamayinca... temmuzda bende ilk tedavime basliyorum benimde en korktugum,ohss yaa :(( pkulolarda bu risk daha yuksek biliyorsunuza.s

hiram benim doktorum çok dikkatli gitti 150 ile başladı ve 11 gün boyunca hergün e2 yaptırdı damarlarım patlamıştı kan aldırmaktan.son degerim 4100 oldu yinede risk vardı ama çok şükür olmadım.bol bol su içtim ve hep proteinle beslendim ohss olmamak için rabbim yüzüme baktı.inşallah bebişlerimede kavuşurum.sende inşallah başarılı bir tedavinin ardından bebişlerine kavuşursun.bu arada ohss yi çıkar aklından biçok şeyin başımıza gelmeside psikolojik

benim klomenle hiç büyümedi günde 3 tane aldım yine büyümedi dr çok dirennçli dedi sonra gonal f ilede 112.5 da ancak büyüdüler 2 aşılama yapıldı herşey güzel gitti ama olmadı bizde tüpe geçtik inş bu sefer olur ben zaten ilaçsız hiç adet görmüyorum doğru düzgün

benim klomenle hiç büyümedi günde 3 tane aldım yine büyümedi dr çok dirennçli dedi sonra gonal f ilede 112.5 da ancak büyüdüler 2 aşılama yapıldı herşey güzel gitti ama olmadı bizde tüpe geçtik inş bu sefer olur ben zaten ilaçsız hiç adet görmüyorum doğru düzgün

Hiram,benimki ilk iki ay buyudu doktor cok iyi dedi,birde baktik 3.de buyumedi (100mg) gectik ilk iki ay gene buyudu, Sonra gene olmadi 3;doza yani 150 mg'a gectik hic buyumedi kafamçokkarıştı yani anlayacagin arapsaci oldu .. Bende hic adet olamiyorum ilacsiz.. helede son 3 yildir iyice menopoza girmis gibi kesildi.. Hatta ben bi yil boyunca ziirilll ziril zirladim,menopoza girdim benim cocugum olmaz diye.. ozamanlar tabi pko nedir tup nedir bilmiyoz... Ahh Ahh .. ne gunler gecirdim.. Canim sen kac dozla basliyorsun?? Ben korkuyorum bu ohss konusunda.. Bana doktorum 300;le baslatacak acaba cokmu ????

ben kiloluyum klomenle bile yumurta oluşuyor aslında ama başımdan 2 negatif aşılama gectı hala tık yok allah hepımızın yardımcısı olsun ınsallah en yakın zamanda çift çizgiyi görürüz....

Canım ben daha ıĞnelere baŞlamadım adetımı beklıyom hapı bıtırelı 2 gÜn oldu daha tık yok ben aŞılamada 112.5 la bÜyÜdÜ bakalım kaÇ verecek Şımdı senın gene klomenle bÜyÜmÜŞ benım hıÇ bÜyÜmedı sadece gonalle ıl aŞılamada 7 ıkıncıde 1 yumurtam oldu 300 bana Çok gıbı geldı ama bılmıyorum doktorun bılır tabı

bend hem pko hemde zayıfım boy 1.67 kilom 53-54 ama ilk hastalık başladıgında tam bir obez dim zamanla zayıfladım

benimde yumurtalıklarım polikistik görünümündeymiş ama pko hastası değil mişim kilom iyi..boy 169 kilo 62 iilk tüp denememde ohss oldum 4 gün hastanede yattım bende fazla yumurta oluşuğu için ohss olmuşum. kafam karıştı benimde benim gibi olan var mı aranızda

kızlar bende pco vardı, ilk tüp denemem başarılı sonuçlandı. ohss olmamam için doktorum çok sıkı takip yaptı. inşallah sorun yaşamazsınız. herkes bebiş sahibi olur.

boyum1,62 kilom 51..yani zayıf bi pco luyum bende...Aynı doktorda 3 kere aşılama denedim. tedavi sürecinde doktorum bana yumurtalarımın çok dirençli olduğunu bu yüzden doz belirlemede zorlandığını,yüksek dozda ilaç kullandığını falan söylemişti. hatta bunlardan birinde aşılama işlemi iptal olmuştu yumurtalar yeterli büyüklüğe ulaşamadığı için.
bu ay tüp bebek yaptırdım başka bi doktorda.ilaçlara yine yüksek dozda başlandı,ama bu kez doktor iyi cevap aldığını söyledi sürekli.Allaha şükür yumurta toplama işleminden sonra 16 olgun yumurtam çıktı ve 12 si döllendi.şimdi test günümü bekliyorum.
yani zayıf ve pco lu olmak seni korkutmasın arkadaşım

ama kızlar bana doktorum hep zayıfla dedı hatta 71 kıloda hamıle kalman mucıze dedı ben 74 kıloyla tedavısız dogal yoldan hamıle kaldım ama bu demek degılkı zayıf pkolular gec hamiş kalır takılmayın canlar böyle konulara ben 3 yıl bekledım böcügü Allahım size aratmasın

inş cnm zayıf olmak kötü bişey değilde yumurta sayımız çok oluyor onlarıda büyütmek epey zahmetli kilolu olunca zayıfla mutlaka doğal yoldan olur diyolar peki biz napcaz

kızlar benim boyum 1.70 kilom 58 zayıfım yani bende. bende de pko varmış ama ultrasonda farketti doktor hiçbir şikayetim olmamıştı bugüne kadar. adetlerim 32 günde bir ama düzenli. benimki ne tür sizce görünüm şeklinde olanmı bunun bir sakıncası varmı peki

Back
X