- 23 Ağustos 2016
- 27
- 25
- 8
- 34
- Konu Sahibi gizemlikus01
-
Yeni evleneceğim.cok fazla değiştirme lüksüm yok ama rahatlık ve goruntü benim icin onemli bu yüzden hosuma gittiKıvık serisini ben de beğeniyorum, 3-4 seneliğine alacaksanız ok ama fazlasını götürmez bence.
Ben de kıvık koltuk alacaktım salonuma (salonda oturuyoruz ayrı oda yapmadım) ama kalitesine güvenemediğimden vazgeçtim inegöl mobilyası aldım çok memnunum. Oturumu, kumaşı harika uygun fiyata da aldım.Yeni evleneceğim.cok fazla değiştirme lüksüm yok ama rahatlık ve goruntü benim icin onemli bu yüzden hosuma gitti
ben ekotorp koltuğunu kullanıyorum .5 sene oldu alalı hala sapasağlam üstelik eşimde bende en çok onda otururuz inanılmaz rahat .bunu bilmiyorum tabi bazı ürünleri sağlam olmuyor amaSelam kızlar ikea dan bu koltuklardan kullanan var mı bugün denedim cok rahat ve hem spor hem sık duruyor almayı düşünüyorum.modelin adı fotografta var kullanan varsa yorum yapabilirmi saglammı memnunmusunuz.bu modelin dısında birde kıvık modeli var onlada kombin yapmayı düşünüyorum kıvık hakkında bilginiz varsa onun hakkında da yorum bırakabilirsiniz tesekkürler simdiden :))
Bende köşe aldım 2014 yılında sanki tahta üstüne oturuyoruz oysaki ilk zamanlar güzeldiSelam kızlar ikea dan bu koltuklardan kullanan var mı bugün denedim cok rahat ve hem spor hem sık duruyor almayı düşünüyorum.modelin adı fotografta var kullanan varsa yorum yapabilirmi saglammı memnunmusunuz.bu modelin dısında birde kıvık modeli var onlada kombin yapmayı düşünüyorum kıvık hakkında bilginiz varsa onun hakkında da yorum bırakabilirsiniz tesekkürler simdiden :))
İkea dan aldigim sağlam olmayan birsey henüz olmadı.. ama dolap almam mesela kapıları vs çok uyduruk olan modeller var.. 2. Resimdeki kanepe 5 yıldır arkadasimda var çok memnun.. kullanıma bağlıdır eşyanın ömrü bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?