- 5 Şubat 2016
- 2.357
- 1.428
- 63
- 37
- Konu Sahibi Hayalperest5
-
Aöf mü okuyacaksınız.Sizce ilahiyat mı ? Çocuk gelişimi mi ? Sağlık yönetimi mi ? Uluslararası ilişkiler mi ? Adalet mi ? Sosyal hizmet ler mi ? Bunlardan secmem lazım . İki dilim var Türkçeye sayarsak üç :) önü açık bısey okumam lazım
Evet Can'ım inşAllahAöf mü okuyacaksınız.
Var Can'ım gümrük memur olunuyor ve iyi maaşı var burda okumuştum . Bir arkadaş öğretmen arkadaşı uluslararası okumuş atanmış iki katı maaş alıyormuş . O zaman begnemıyordım o bölümü diyorUluslararası ilişkilerin iki yıllığı var mı?
Uluslararası ilişkiler 4 yıllık.İlahiyat.adalet olabilir önlisansta.2 yıllık sosyal hizmetleri okuduktan sonra dgs ile 4 tamamlama yaparsan atanma şansın daha yüksek olur.Evet Can'ım inşAllah
Aynı anda 3 aöf bölümüde okunur okullar farklı olacak sınavsız 2.üniversite kapsamında Anadolu üniversitesi açıkögretim fakültesi.Hatta arkadaşım iki bölüm birden okuyor .
Evet oluyor tabı bunları harçları da var . Turkıyede yenı yasam kuracağımız ıcın paraya ihytc. Olacak iki bölüm okurum belkı . İng ve Fransızcam var işşme yarayacak iş bulmamı kolaylaştıracak Bır bölüm olmalıAynı anda 3 aöf bölümüde okunur okullar farklı olacak sınavsız 2.üniversite kapsamında Anadolu üniversitesi açıkögretim fakültesi.
Erzurum Atatürk üniversitesi açıkögretim fakültesi.
İstanbul üniversitesi açıkögretim fakültesi.
Harçları ne kadar kiAynı anda 3 aöf bölümüde okunur okullar farklı olacak sınavsız 2.üniversite kapsamında Anadolu üniversitesi açıkögretim fakültesi.
Erzurum Atatürk üniversitesi açıkögretim fakültesi.
İstanbul üniversitesi açıkögretim fakültesi.
Uluslarası ilişiklerden gümrük memuru olunuyor Muş ve maaşı öğretmen maaşının iki katı . Eşine önerebılrısın benım matematık yok o yuzdne zor gelıyor . Eşin matematıgı ıyıyse yapsınDün bende eşim için Böyle bi açtım sayılır yani önü açık bir bölüm konuyu takipteyim
Sosyal hizmetler okursam ne yapabılrıım özel de ve kamuda nerede calışabılırımBence sosyal hizmetler oku onu açik. Dilin olmasaydı sağlık diyecektim ama dilin varmış. Sosyal hizmetler kesinlikle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?