Kızlar iki yıllık , karar veremıyorum

Hayalperest5

Hayalperestim , bulutlardayım , uçuyorum
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
2.357
1.428
63
37
Sizce ilahiyat mı ? Çocuk gelişimi mi ? Sağlık yönetimi mi ? Uluslararası ilişkiler mi ? Adalet mi ? Sosyal hizmet ler mi ? Bunlardan secmem lazım . İki dilim var Türkçeye sayarsak üç :) önü açık bısey okumam lazım

Aöf mü okuyacaksınız.

Uluslararası ilişkilerin iki yıllığı var mı?
Var Can'ım gümrük memur olunuyor ve iyi maaşı var burda okumuştum . Bir arkadaş öğretmen arkadaşı uluslararası okumuş atanmış iki katı maaş alıyormuş . O zaman begnemıyordım o bölümü diyor

Bence sosyal hizmetler oku onu açik. Dilin olmasaydı sağlık diyecektim ama dilin varmış. Sosyal hizmetler kesinlikle.

Hatta arkadaşım iki bölüm birden okuyor .
Aynı anda 3 aöf bölümüde okunur okullar farklı olacak sınavsız 2.üniversite kapsamında Anadolu üniversitesi açıkögretim fakültesi.
Erzurum Atatürk üniversitesi açıkögretim fakültesi.
İstanbul üniversitesi açıkögretim fakültesi.

Evet oluyor tabı bunları harçları da var . Turkıyede yenı yasam kuracağımız ıcın paraya ihytc. Olacak iki bölüm okurum belkı . İng ve Fransızcam var işşme yarayacak iş bulmamı kolaylaştıracak Bır bölüm olmalı

Hatta kızlar işkurda memur da olunuyor kuzenım oldu . İsteyenler araştırsın onu . Cok rahat Bır meslek .

Harçları ne kadar ki

Dün bende eşim için Böyle bi açtım sayılır yani önü açık bir bölüm konuyu takipteyim
Uluslarası ilişiklerden gümrük memuru olunuyor Muş ve maaşı öğretmen maaşının iki katı . Eşine önerebılrısın benım matematık yok o yuzdne zor gelıyor . Eşin matematıgı ıyıyse yapsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…