• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar ikilemde kaldım

Premsesedat

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2015
142
71
13
34
Kızlar merhaba sizin fikirlerinize güveniyorum.. Alyansım hakkında ikileme düştüm aldım fakat sonradan acaba değiştirsem mi diye düşünür oldum.kızlar klasik model düz alyansları çok seviyorum fakat deneyince tek taşı çok sarı gösterdi bende bu alyansımı aldım. Diğer istediğim modeli de ekliyorun. Kızlar ama bu istediğim modeli yani klasik alyansı alırsam tek taşla ayrı takmak zorunda kalcam. Fikirlerinizi bekliyorum :)

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    17 KB · Görüntüleme: 208
  • image.webp
    image.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 211
Ben tektaş ve alyansıımı bırlıkte takamıyorum parmaklarım küçük çnku :))

Resimdekiler senın parmagın mı?

Bende de düz sarı Alyans var ama tektas ile kullanmiyorum yakismiYor
Sade daha hoş duruyor

Kızlar merhaba sizin fikirlerinize güveniyorum.. Alyansım hakkında ikileme düştüm aldım fakat sonradan acaba değiştirsem mi diye düşünür oldum.kızlar klasik model düz alyansları çok seviyorum fakat deneyince tek taşı çok sarı gösterdi bende bu alyansımı aldım. Diğer istediğim modeli de ekliyorun. Kızlar ama bu istediğim modeli yani klasik alyansı alırsam tek taşla ayrı takmak zorunda kalcam. Fikirlerinizi bekliyorum :)
Tektaş zaten tek başına takıldığında çok daha güzel duruyor. Bence klasik olanı kullanın tek taşı da diğer elinize takın ben öyle yapıyorum.

Ben alyansı tek seviyorum. Tektaş ve tamtur ya da 5 taş olan yüzükler beraber yakışıyor,alyansla yakıştıramıyorum nedense

1 numara karışık durmuş
2 numara çok sade olmuş
Başka alternatif yok mu

Ben de ikilemde kaldım görünce :) İkisi de hoş.

Ama sanırım tek taşla birlikte olanı tercih ederdim. .

Kızlar 1 numara ikli olan benim. Klasik alyans olan isteğim :) acaba ek olarak klasik olanı mı alsam ya offf kararsız kaldım

alyans dışında yüzük takmayı sevmiyorum..tek taşımıda özel günlerde takıyorum..tamamen tercih meselesi...ben olsam klasik olanı tercih ederdim..

Alyansinizi tek takinca daha hos durur.
Ben alyans ve tektasin beraber takilmasini begenmiyorum.
Bence alyansiniz kalsin degistirmeyin.

bu eklediğiniz sade alyansın daha kalınları var onlar daha güzel duruyorlar
soldakiler de güzel durmuş onların ikisini bozdurup istediklerinizi alın.

Sizin aldıgınız alyansın daha kalını ve beyazı bende var
ama sızınkını begenmedım galıba
klasık alyans hosuma gıtt

Bütün yorumlarınızı tek tek okuyorum çok teşekkür ederim kızlar :KK5:

Klasik alyansın beyazını tercih ederseniz tek taşla daha hoş durur. Hem diğeri de taşlı çok göz yoruyor.

Back
X