Kızlar ikizlerim doğdu:):)

zambakl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2009
272
3
0
İstanbul
Kızlar 14 haziranda 35 artı 3 te planlı sezaryen ile tek yumurta ikizlerim oğullarımı dünyaya getirdim..Biri 2 150 gr diğeri 1 800 doğdu şimdi 17 günlük olduk..
sağlıkları çok şükür iyi sadece sarılık olduk ve biraz zayıfız ...İlginç tarafı kızlar bebeklerim aynı değil ikisininde yüzü çok farklı:)

tek yumurta ikizi anne adayları sakın korkmayın ve hamileliğinizin tadını çıkarın..İnanın herşey yolundagidiyor Allah koruyor..

Herkese sağlıklı bebekler versin Rabbim...
Dualarınızı bekliyorum kızlar...

hayırlı evlat olsunlar inşallah gözün aydın....

allah baqışlasın cnm benim saqlıklı bi şekildeler çok şükürr maşallahhhh

zambak Allah bağışlasın yavrularını.. ben de 21 haftalık tek yumurta ikizlerine gebeyim.. benim de oğullarım olcak nasip olursa, çok korkarak geldik bu haftalara kadar ama çok şükür herşey yolunda şimdilik.. inşallah biz de senin gibi planlı sezeryanla doğururuz.. doktorum bana 36 hafta miat o zamana kadar doğum gerçekleşir diyordu ama bak senin daha erken ve gayet sağlıklılar çok şükür.. kendine ve bebişlere iyi bak, cennet kokulular ohhhhh missss :))

Saglıkla sıhhatle hayırlı omurler ınsallah.Allah nazarlardan saklasın

Allah analı babalı büyütsün gözün aydın hayırlı huzurlu evlat olsunlar ne mutlu sana
darısı bekleyenlerin başına

gözünüz aydın. allahım sağlıklı büyütmenizi nasip etsin. hayırlı evlatlar olsunlar inşallah..

benimde ikizlerim 10 günlük oldular. her ikiside 2300 gram. biri kız biri oğlan. birbirlerine hiç benzemiyorlar. harika bir duygu ikiz sahibi olmak ama çok yorucu. inşallah uykuları yemeleri düzene girer de bizde daha zevk alırız. allah bütün bebeklerimizi korusun..

gözün aydın canım...sağlıkla büyüsünler.bende ikiz annesiyim.21 aylık benimkiler..

seni hızlı bir maraton bekliyor....biraz zor fakat biraz demiyeyim hatta baya zor ama güzel...

kendinize iyi bakın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…