KIZLAR İLİŞKİDEN SONRA ÇOK MENİ GELDİ HAMİLE KALMAYA ÇALIŞIYORUM BU NORMAL Mİ GELİR Mİ 4 SAAT YATMIŞTIM SONRA GELDİ????????

Anneolmak12567

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2022
221
-18
13
28
KIZLAR İLİŞKİDEN SONRA ÇOK MENİ GELDİ 4 SAAT YATTIM HAMİLE KALMAYA ÇALIŞIYORUM BU NORMAL Mİ GİDER Mİ SPERM LÜTFEN DALGA GEÇMEDEN YORUM YAPIN

KIZLAR İLİŞKİDEN SONRA ÇOK MENİ GELDİ 4 SAAT YATTIM HAMİLE KALMAYA ÇALIŞIYORUM BU NORMAL Mİ GİDER Mİ SPERM LÜTFEN DALGA GEÇMEDEN YORUM YAPIN
Canım öncelikle hayırlı sonuçlar alırız hepimiz inşallah. Zaten boşaltma anında spermler gitmesi gereken yere gidiyor dışarı çıkan kısım zaten sana lazım olmayan kısım zaten 4 saatte yatmışın o sürede çok fazla ayrıca

Aslında hiç böyle yapmaya gerek yokmuş. Biz de bebek planlarken her ilişkiden sonra yaklaşık bir saat yatıyordum. Sonra bundan vazgeçtim. Ne zaman istersem o zaman kalktım. Gebeliğim böyle oldu. Hiç kendinizi zorlamayın. Boşalmadan kısa süre sonra giden gidiyor zaten. Kağan Kocatepe'nin videolarını izleyin derim çok güzel bilgiler veriyor.

O sıvının hepsi sperm değil sadece bir kısmı. Spermleri Rahime taşımaya yardımcı olan sıvı. Spermler gideceği yere ulaşıyor siz merak etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…