KIZLAR İLİŞKİDEN SONRA ÇOK MENİ GELDİ HAMİLE KALMAYA ÇALIŞIYORUM BU NORMAL Mİ GELİR Mİ 4 SAAT YATMIŞTIM SONRA GELDİ????????

Anneolmak12567

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2022
221
-18
13
28
KIZLAR İLİŞKİDEN SONRA ÇOK MENİ GELDİ 4 SAAT YATTIM HAMİLE KALMAYA ÇALIŞIYORUM BU NORMAL Mİ GİDER Mİ SPERM LÜTFEN DALGA GEÇMEDEN YORUM YAPIN 🤭🤭🤭🤭🌸🌺🌺🌸🌸🌸

KIZLAR İLİŞKİDEN SONRA ÇOK MENİ GELDİ 4 SAAT YATTIM HAMİLE KALMAYA ÇALIŞIYORUM BU NORMAL Mİ GİDER Mİ SPERM LÜTFEN DALGA GEÇMEDEN YORUM YAPIN 🤭🤭🤭🤭🌸🌺🌺🌸🌸🌸
Canım öncelikle hayırlı sonuçlar alırız hepimiz inşallah. Zaten boşaltma anında spermler gitmesi gereken yere gidiyor dışarı çıkan kısım zaten sana lazım olmayan kısım zaten 4 saatte yatmışın o sürede çok fazla ayrıca 🌸

Aslında hiç böyle yapmaya gerek yokmuş. Biz de bebek planlarken her ilişkiden sonra yaklaşık bir saat yatıyordum. Sonra bundan vazgeçtim. Ne zaman istersem o zaman kalktım. Gebeliğim böyle oldu. Hiç kendinizi zorlamayın. Boşalmadan kısa süre sonra giden gidiyor zaten. Kağan Kocatepe'nin videolarını izleyin derim çok güzel bilgiler veriyor.

O sıvının hepsi sperm değil sadece bir kısmı. Spermleri Rahime taşımaya yardımcı olan sıvı. Spermler gideceği yere ulaşıyor siz merak etmeyin 🥰

Back
X