• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar ilk aşkımı hiç unutamıyorum.

benkahvecanavari

ne kedisiz ne kitapsız
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
1.655
2.537
133
29
İzmir
Hanımlar merhaba,

BDV'nin çok klasik bir konusu biliyorum ama ilk aşkımı hiç unutamıyorum ben. Normalde hep bastırıyorum duygularımı, hep başarıya, derslerime, sosyal hayatıma odaklıyım ama bazı geceler onu ruyamda görünce o günüm cok kötü geciyor. Her ruyamı unuturum ama onunla olan ruyalarımı hep hatırlıyorum.

Biz aslında hic beraber olmadık, o cok istedi ama ben hep kactım cunku ne okulunda, ne hedefi olan, kotu alıskanlıkları olan biriydi aslında, hic guvenemedim o yuzden. Zaman zaman hep görüştük, baktım ilerleme yok yine yanaşmadım, ama keske hersey farklı olsaydı diyorum. Hayatıma tabii insanlar girdi, sevdim ama ilk askımı hic unutmadım, unutturamadılar da. Zamana da bıraktım olmuyor, elim hep onun sosyal medya adreslerine gidiyor. Hayatımdaki insanlara hic bunu yansıtmadım, onlarlayken soz etmedim ya da hesaplarına bakmadım, iliski icinde oldugum kimseyi uzmedim cunku hic biriyle eski sevgilimi unutabilmek icin baslamadım, bunu yapmadım ve yapmayacagım karakterimde yok ama 10 yıl oldu yahu el insaf, neden boyleyim?

2008-2009 yıllarında tanıstık ve 2020'ye kadar yasadığımız tum anılar gozumun onunde, o benim onu hic sevdigimi bilemedi, evet flort anlamında yaklastım tabi ki ama boyle derin duygular hissettigimi hic aciklayamadım. Son birkac bulusmamızda itiraf edecektim, edeyim bitsin bu durum dedim, ama hep arkadaslarımız vardı yanımızda, fırsatım olmadı hic. Ikı gun once ortak bir arkadasımla telefonda konustuk, simdi hayatında biri varmıs ama cok sıkıntı icindeymis, bende duygularımı belli etmedim, arkadasima "Mutsuzsa caresine baksın" dedim ve kapattım konuyu. İki gundur alt ust oldum, neden bilmiyorum, belki biz bir olsaydık, ya biterdi ya da devam ederdi, ama hic olduk. Dun gece ruyamda gordum yine, ben onde yuruyordum, o arkamdan geldi, kulagımın arkasında sesini duydum, arkamı dondum ve sarıldık, sonra uyandım. Cok mutsuzum, universite ogrencisiyim, bitirip ise baslamak ve elime meslegimi almak istiyorum artık, keske o da oyle olsaydı, ne bileyim belki okuyup adam olurduk hayat kurardık, cok isterdim onunla bir hayat kurmak, ama simdi ki durumum sadece ozlem. Ben artık bitirmek istiyorum bunu, boyle devam edemem, ne olur oneri verin bana.

Unutamama nedenin zihnimizin tamamlanmamış olaylar konusuna takılıp kalma eğilimi.Eger bahsettigin kişi ile bir birliktelik yasasaydin büyük olasılıkla su an yılda görsen yolunu degistirirdin. Eminim ilk aşkını sana unutturacak bir adam karşına çıkacaktır sen hiç merak etme.Ben eşimle tanistigimda değil ilk aşık olduğum insani hatırlamak, herkese esimin ismiyle seslenecek kadar şapsik olmustum :KK51:

Valla adı üstünde ilk aşk... kolay unutulmaz:)
Benim ilk askim 26 sene oncede kaldı ama hala dun gibi aklımda onunla ilgili herşey... ha oyle aklima gelmez merak da etmemama ilk ask deyince hemen hatirlarim:))

Bence konuş söyle. Hiç çabalamamışsın ki? Böyle oturduğun yerden olmaz söyleyince hiçbir şey kaybetmeyeceksin emin ol. Açık açık her şeyi konuş.

Kusura bakma ama cok sacma.
Kendisi de istemis seni sonucta e sende istiyorsun..
Belki bir iliskiye baslayinca degisecek kendine hedefler koyacakti vs?
Ne insanlar okuyoruz burda.. esimin birseyi yoktu ama birlikte cabaladik calistik evimiz arabamiz oldu diyen.
Bence yeterince sevmemissin sevmiyorsun.
Icinde kalmis sadece...

hikayenizi okuyunca ilk askim olan simdiki esim geldi malesefki:( bizde ayni sizin gibiyduk yyani farkliydi hep konustuk ayrildik derkene onun haytinda benum haytimda hep birileri oldu hic bulusmadik bu evrede uzaktik yakina gelince cocuktuk gören eden olur hep merak ettiik biribirimize ayri olsakta o hep benim bi tarafimdaydi yani ilkya iste baska oluyor sonra gel zaman bulustuk hep derdim bulusunca ya birbirimizle karakter bakimindan uyumasmaz yakindan farkli olur ayrilirsak diye bigün bulustuk sonra 3-4 defa daha bulustuk sma önceki gibi olmadi farkliydi heyecanu kalmamistu sikilmisti sanki benden ben hep o eski onu ararim kedke hep öyle kalsayduk diye evlendik ve beni aldatti ben hayatimub sikunu yasadim beni aldatmaz dedigim insan hayat bana bunlari ögretti üzüldüm sevgu bumuymus fedim ve bi oglumuz var sükür simdu ama o hep sen benim ilk askimsun der ben seni hic unutamam diye bende ona derim ama hic birsey eskisi gibi kalmadi yani siz ssimdi sevgili olmamsisinuz merak ediyorsunuu herseyi kedke diyorsunuz belkide bende simdcok pismanim evlendigim icin ama evlemesem merakta ederdum keske evlendeydim nasil olurdu diye😁en iyisi bisverin hayatinuza bakin onu hep kötü anin unutmak demeyeyimde vazgecersuniz mesleginizi alin elinize karsiniza daha iyi insanlar cikar zaten onunda varmis hayatinda biri

Bence konuş söyle. Hiç çabalamamışsın ki? Böyle oturduğun yerden olmaz söyleyince hiçbir şey kaybetmeyeceksin emin ol. Açık açık her şeyi konuş.

Bir daha gorusme sansımız olursa soyleyecegim.

Sadece kabullenmelisin olmayacağının hepsi bu senin hala umudun var bu sebeple unutamıyorsun.

Muhtemelen...

Aşk falan değil. Yaşayamadığın için içinde kalmış.

Sanırım öyle.

Ne insanlar okuyoruz burda.. esimin birseyi yoktu ama birlikte cabaladik calistik evimiz arabamiz oldu diyen.
Icinde kalmis sadece...

Simdi soyle anlatayım size, ilk askım diyorum ama belki ask degildir, takıntıdır bunun da farkındayım. Fakat birlikte olsaydık ve kendisininde degisime acik oldugunu, cabasını gorseydım sonuna kadar giderdim, ama goremedim. Her defasında adam ol dedim, binlerce kez, olsun ki onumuze bakalım diye. Eee bir donut gelmeyince ugrasmadım bende, ben onun ailesi degilim ki duzeltmek icin ugrasayım, kimse icin bu fedakarlıgı yapamam, kendime haksızlık etmis olurum. Zaten gercekten seven ve isteyen degisir kafasındayım ben, hadi diyelim ki denedim ve degistirdim, beni aldatacak sefasını baskaları mı surecek? Hic konusmadıgımız zamanlarda yine hesaplarını kontrol ederken tonlarca sevgilisi vardı, baska kızlarla hep konusurdu, ben stresten kusardım ve yemeden icmeden kesilirdim, bazen iyi ki ugrasmadım diyorum. Yine de dayanamıyorum, aklımdan cıkmadıgı icin gelip buraya konu acıyorum. Ben artık cocuk buyutmek istemiyorum, bir yolda birlikte yurumek istiyorum.

hikayenizi okuyunca ilk askim olan simdiki esim geldi malesefki:KK43: bizde ayni sizin gibiyduk yyani farkliydi hep konustuk ayrildik derkene onun haytinda benum haytimda hep birileri oldu hic bulusmadik bu evrede uzaktik yakina gelince cocuktuk gören eden olur hep merak ettiik biribirimize ayri olsakta o hep benim bi tarafimdaydi yani ilkya iste baska oluyor sonra gel zaman bulustuk hep derdim bulusunca ya birbirimizle karakter bakimindan uyumasmaz yakindan farkli olur ayrilirsak diye bigün bulustuk sonra 3-4 defa daha bulustuk sma önceki gibi olmadi farkliydi heyecanu kalmamistu sikilmisti sanki benden ben hep o eski onu ararim kedke hep öyle kalsayduk diye evlendik ve beni aldatti ben hayatimub sikunu yasadim beni aldatmaz dedigim insan hayat bana bunlari ögretti üzüldüm sevgu bumuymus fedim ve bi oglumuz var sükür simdu ama o hep sen benim ilk askimsun der ben seni hic unutamam diye bende ona derim ama hic birsey eskisi gibi kalmadi yani siz ssimdi sevgili olmamsisinuz merak ediyorsunuu herseyi kedke diyorsunuz belkide bende simdcok pismanim evlendigim icin ama evlemesem merakta ederdum keske evlendeydim nasil olurdu diye😁en iyisi bisverin hayatinuza bakin onu hep kötü anin unutmak demeyeyimde vazgecersuniz mesleginizi alin elinize karsiniza daha iyi insanlar cikar zaten onunda varmis hayatinda biri

Amanınnn... Bu durum benim de icimi cok acitti. Aslında hep realistte dusunurum, yani derim ki olmadıysa vardır bir hayır. Ya cok severek evlenseydim, ya da iliski yasaydım ve defalarca aldatılsaydım? Bu yuzden bazen olmaması iyi ama icimde kaldıgı icin de su an acı cekiyor olabilirim.

Benim de öyle bir ilk aşkım vardı. Çok saçma gelecek ama taaa kreşten😇 yıllar sonra buldu beni bir sürü tesadüf sonucu. Uzun süre reddettim, sonra hayır demek için görüştüm ve evlenmeye karar verdik. Şuan nişanlıyız. Ama hayır derken ki tereddütlerim hala var, sorunlarımız da. İyi mi oldu kötü mü oldu bilemiyorum. Yine de hiç pişman değilim.

Icinde kalmis sadece...
Katılıyorum.

Bunun acıklamasını zaten yukarda yaptım, yine de buradaki her bir goruse buyuk saygı duyuyorum, zaten hatanın buyugunun bende oldugunu biliyorum, keske bir kere deneseydım diyorum ama kendimi korumak mecburiyetindeydim. Ne zaman boyle caresiz durumda olsam gunde 2 paket sigara iciyorum, fark etmeden ustelik. Dun aksam simdiki sevgilimle kavga ettik, finallerim var ve ben canla basla calısmak isterken cok aptal bir muhabbetten. Kendisinden nefret ettim, halbuki o beni cok seviyor ama ben her kavgamızda ilk askımı daha cok ozluyorum ve ona sıgınmak istiyorum her defasında. Dun gece ona mesaj attim ama mesajıma cevap vermedi, belki verir belki de vermez. Verirse herseyi aciklayacagim artık beni nasıl bilirse bilsin, vermezse yine onume bakacagim hep yaptigim gibi. Universiteden mezun olunca bir muddet hayatıma kimse almayacagim, asla. Simdiki aklım olsa tek bir karsi cinsle selamlasmazdım bile.

Simdi soyle anlatayım size, ilk askım diyorum ama belki ask degildir, takıntıdır bunun da farkındayım. Fakat birlikte olsaydık ve kendisininde degisime acik oldugunu, cabasını gorseydım sonuna kadar giderdim, ama goremedim. Her defasında adam ol dedim, binlerce kez, olsun ki onumuze bakalım diye. Eee bir donut gelmeyince ugrasmadım bende, ben onun ailesi degilim ki duzeltmek icin ugrasayım, kimse icin bu fedakarlıgı yapamam, kendime haksızlık etmis olurum. Zaten gercekten seven ve isteyen degisir kafasındayım ben, hadi diyelim ki denedim ve degistirdim, beni aldatacak sefasını baskaları mı surecek? Hic konusmadıgımız zamanlarda yine hesaplarını kontrol ederken tonlarca sevgilisi vardı, baska kızlarla hep konusurdu, ben stresten kusardım ve yemeden icmeden kesilirdim, bazen iyi ki ugrasmadım diyorum. Yine de dayanamıyorum, aklımdan cıkmadıgı icin gelip buraya konu acıyorum. Ben artık cocuk buyutmek istemiyorum, bir yolda birlikte yurumek istiyorum.

Amanınnn... Bu durum benim de icimi cok acitti. Aslında hep realistte dusunurum, yani derim ki olmadıysa vardır bir hayır. Ya cok severek evlenseydim, ya da iliski yasaydım ve defalarca aldatılsaydım? Bu yuzden bazen olmaması iyi ama icimde kaldıgı icin de su an acı cekiyor olabilirim.
demmkki herseyde bi hyir vardir öyle düsünün olmamasi belki dsha iyidir her zaman hayirlisinu isteyin sizi sveecek sizinde onu seveceginiz deger verilen insan olun her daim ☺️

Back
X