hm.
simdi aileden biriymis?
pek saglikli durum gibi gorunmuyor.. ama eger uzagin uzaktaniysa ozaman bilemiycemde..
illaki olucak o aileden oldugu onemli dgeil diyorsan,
Simdi illaki msnden oldugu gibi reelden de ayni olmaz. daha baska yonlerini kesf edersin.
yaninda olur yaninda hareketlerini degerlendirebilirsin anlayabilirsin sozle ifade edemedigi veya etmedigi bicok seyi anlayabilirsin. internette bunlar cok degisik, sadece yazilan yazilardan yola cikiyorsun..
ha birbirinizi onceden taniyip hal hareketini biliosan bilemiycem (ailecek gorusmelerde filan enazindan hal hareketinigormusundur, ama yinede bu sneinle nasil olabilecegini kapsayamaz)
sonra bazi insanlar netten tanisip reelden gorunce hayal kirikligina ugrayabiliyorlar.
mesela o kisinin hakkinda kendi yarattiklari biri oluyor kafalarinda vegercegini goruncede genelde bu oluyor.
bu durum sende nasil bilmiyorum, ailen oldugu iicn enazindan gormusundur ama yine diyorum seninle yanliz seninle nasl onu bilemiorsun heniz, belkide msnden gordugun , dusundugun veya kendini tanittigigibi dgeil. bunlari gorup taniyip ogrenirsin ancak..
yani bir defada bunu bir gormede degerlendiremezsin..
ha nisanli kalirim onu ogrenirim diyorsan ayri..
onunla bulusmaya giderken; kendin ol,kendini cok konuskansan mesela tam tersi agir, konusmayan bir gorunus verme vs vs yani kendini oldugun gibi goster. ancak bu sekilde seni sever isterse gercek seni istedigini bilirsin zaten. yapmacik yonunu sevmis ve seni istemis kisiden ne gibi bir mutluluk gelebilirki..
illakide makyaj ben BURdayim diyecek degil :) guzel bir makyajlada cok cok dogal gorunum elde edebilirsin. gozlerine rimel surur bakislarin guzellesir fondoten filan enazindan yuzun egal olur.. genelde dogal bi makyaj hic yapmamis gibi de gozukebilir.. ama kusrlarini ortmus olur guzelligini daha one cikarmis olursun sadece.
ilk gunde amanda aman suslenmis diye dusunmesin :) sanki herhalin boyleymis gibi giyin, sanki ustune bisey giymissin hic dusunmeden gibi bi hal yarat.. bu cok cekicidir.
mesela bi sal ve sacini hafif daginik topla bunu evde ozene bezene yapicaksin ama cok dogal gorunur. .
yani misal sadece anlattigimi anla diye dedim illaki sacini topla filan demiyorum
o senin bilecegin is.
sonra acik sacik giyinme..
gulumse tatli ol bence bu onu etkiler
zaten gulumsemenle hem sicak bir ortam yaratir hem kendin rahat olursun onunda seni rahat hissettirmesini saglarsin.
bol sanslar