• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar ilk bulusma, yardim lütfen...

xXxTubaxXx

üzgün, hemde cok :(
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2009
258
0
96
Almanya
Ya kizlar, bazilariniz bilir, hani su internet aski olayindan sonra,iste bende depresyonlar basladi falan filan.
Simdi hata yapmak istemiyorum artik, ve sizlerin görüslerini almak istiyorum.
Daha önce bi konu acmistim, bir akrabadan hoslaniyorum diye, ama o fransa ben almanyada kaliyorum.
Size benimle ilgileniyor demistim, ama emin degildim belki dostca yaklasiyor demistim.
Fikrinizi sormustum,sizce ne düsünüyor diye.
Hakliymisim, bana acildi.Begendigini söyledi.
Bende onu begeniyordum,daha önce cok kez görüstük yani, ama akraba olarak,gönül meselesi degildi.
Ama kendisi dindar biri, yani flört etmek istemiyor, ciddi düsünen biri,
evlilik'ten bahsediyor.
Tabi söz nisan hersey olacak diyor, yani 1 veya 1,5 sene icinde olur hersey diyor.
Fakat kesin degil diyor, simdi biz msn'de görüsüyoruz, kamera falan.
Ve bir ay sonra falan bulusucaz, orta bir yerde isvicre basel de.
Iste konusucaz, eger anlasirsak, ailelere aciklariz diyor.
Simdi ben biraz korkuyorum, ya olmazsa, yani msn'de anlasiyoruz, birbirimizi begendik,
ama insani karsinda görmek baska tabii, bide o sart.
Olgun, sorumluluk sahibi,agir basli olmaya cok önem veriyor.
Tamam bu özellikler var bende ama yinede ya olmazsa ya anlasamazsak,
msn'de ki gibi olmazsa.
Simdi diyeceksiniz ki internetten uzak dur, ama bu farkli yani bu akraba yalnis birsey yapamaz,ciddi yani.
Of kizlar ben ne yapayim, bide oraya giderken, ne giyeyim, yani abartili olmasin, ne uygun olur.
Nasil davranayim, cok konusayim mi yada, ne bileyim, nasil davraniyim.
Yaninda ilk dakikalarda susayimmi, ondan mi bekleyeyim herseyi, yani konusmayi, konulari acmayi.
Dedigim gibi dindar biri, örf ve adetlere cok önem veriyor.
Ne yapayim, ben hayal kirikligina ugramak istemiyorum.
Cokta istiyorum bu isin olmasini, yani ilk defa kalbim yerinden cikacakmis gibi oluyorum,
yani internet askindan daha fazla birsey bu.
Sonra böyle tekrar ortada kalmak istemiyorum.
Bide dogalliga cok önem veriyor, ama hafif makyaja karsida degil.
Bende zaten fondaten,allik ve rimel kullaniyorum.
Cok istiyorum bu isin olmasini, okulda bitiyor,yani olursa 2 sene icinde olur hersey.
Ne yapayim ben ?

Son düzenleme:
sırnaşık şey

ne demişsin "orada konuşacaksınız ,eğer uyarsanız devam edeceksiniz"CADIARZU

şimdi eğer bir hayat kuracaksan o adımla gidiyorsan kendin gibi olman gerekiyor

şöyle mi olayım böyle mi olayım diye düşünmene gerek yoksengözlerimebaksanab

kendin olacaksın

normalde nasıl giyiniyorsan öyle giyin
:delphin:
yüzünü nasıl boyuyorsan öyle boya:delphin:

farklı şeylere girişip adamın gözünü boyamaya çalışma şakkıdı

Sadece bir kere konusup anlasmakla olacak is degil ki bu benneyaptımki
Ilk bulusmada sen istesen de istemesen de heyecanli olacaksin ve kendini oldugun gibi yansitamayacaksin belki de,
Tabii o da öyle.
MSN de dialogunuz nasil bilmiyorum ama direk ilk bulusmada birbiriniz hakkinda olumlu-olumsuz pesin hüküm verip, ani bi karar almak pek saglikli olurmus gibime gelmedi bana arkadasim benneyaptımki

cnm navb'ye katılıyorum. doğal ol, normalde nasıl ne tarz giyiniosan öle giyin.. seni kendi halinle tanısın
kimse için tarzından, özelliklerinden taviz verme bence.. bırak seni olduğun gibi sevsin;)
yanyana gelince tabiki heyecan olacak, ben de yaşadım aynı şeyleri.. güzel şeyler bunlar.. ama mesela benim ki devam etmedi, herşeye de hazır olmak gerekiyo, soradan üzülmemek için..
umarım herşey istediğin gibi gider :)

Fazla süslenme çok göze batar, sade ama şık ol.
Susmamaya dikkat et yalnız çok da konuşma.
Kısa ve öz bir geçiş yaptım...
:)

hm.
simdi aileden biriymis?
pek saglikli durum gibi gorunmuyor.. ama eger uzagin uzaktaniysa ozaman bilemiycemde..

illaki olucak o aileden oldugu onemli dgeil diyorsan,

Simdi illaki msnden oldugu gibi reelden de ayni olmaz. daha baska yonlerini kesf edersin.
yaninda olur yaninda hareketlerini degerlendirebilirsin anlayabilirsin sozle ifade edemedigi veya etmedigi bicok seyi anlayabilirsin. internette bunlar cok degisik, sadece yazilan yazilardan yola cikiyorsun..

ha birbirinizi onceden taniyip hal hareketini biliosan bilemiycem (ailecek gorusmelerde filan enazindan hal hareketinigormusundur, ama yinede bu sneinle nasil olabilecegini kapsayamaz)

sonra bazi insanlar netten tanisip reelden gorunce hayal kirikligina ugrayabiliyorlar.
mesela o kisinin hakkinda kendi yarattiklari biri oluyor kafalarinda vegercegini goruncede genelde bu oluyor.
bu durum sende nasil bilmiyorum, ailen oldugu iicn enazindan gormusundur ama yine diyorum seninle yanliz seninle nasl onu bilemiorsun heniz, belkide msnden gordugun , dusundugun veya kendini tanittigigibi dgeil. bunlari gorup taniyip ogrenirsin ancak..
yani bir defada bunu bir gormede degerlendiremezsin..

ha nisanli kalirim onu ogrenirim diyorsan ayri..

onunla bulusmaya giderken; kendin ol,kendini cok konuskansan mesela tam tersi agir, konusmayan bir gorunus verme vs vs yani kendini oldugun gibi goster. ancak bu sekilde seni sever isterse gercek seni istedigini bilirsin zaten. yapmacik yonunu sevmis ve seni istemis kisiden ne gibi bir mutluluk gelebilirki..

illakide makyaj ben BURdayim diyecek degil :) guzel bir makyajlada cok cok dogal gorunum elde edebilirsin. gozlerine rimel surur bakislarin guzellesir fondoten filan enazindan yuzun egal olur.. genelde dogal bi makyaj hic yapmamis gibi de gozukebilir.. ama kusrlarini ortmus olur guzelligini daha one cikarmis olursun sadece.

ilk gunde amanda aman suslenmis diye dusunmesin :) sanki herhalin boyleymis gibi giyin, sanki ustune bisey giymissin hic dusunmeden gibi bi hal yarat.. bu cok cekicidir.
mesela bi sal ve sacini hafif daginik topla bunu evde ozene bezene yapicaksin ama cok dogal gorunur. .

yani misal sadece anlattigimi anla diye dedim illaki sacini topla filan demiyorum :D o senin bilecegin is.

sonra acik sacik giyinme..
gulumse tatli ol bence bu onu etkiler
zaten gulumsemenle hem sicak bir ortam yaratir hem kendin rahat olursun onunda seni rahat hissettirmesini saglarsin.

bol sanslar :D

Onu tanıyormuşsun akrabanızmış uzak olduğunzdan dolayı msn de konuşmanız mantıklı birbirinizi tanımanız lazım sen onu o seni beğendiyse görünüşünüzü yani yüz yüzede görüşüceksiniz tabi iyice tanı derim ben canım. nasılsan öyle giyin çok abartma çok açıkta giyinme çok kapalıda giyinme kendin gibi ol inş hayırlıysa olur hayırlı değilse olmaz hakkında ne hayırlıysa o olsun canım bir ömür boyu mutluluk için iyice tanıyın birbirinizi sewgileropuyorumnanaktan

Back
X